Kåt? Velg din lekekamerat med omhu! Kvinner og menn i alle aldre tenker på sex en rekke ganger hver eneste dag. Det du kanskje ikke visste er at også kvinner tenker på sex, nesten like ofte som menn.

Det er nemlig en myte at det er kvinnene som «helst ikke vil», av en rekke forskjellige årsaker, og at det er mannen som nesten alltid sitter igjen med «skjegget smekkfullt av postkasser».

Menn har sin utfordringer når det kommer til å lykkes i sex-livet de også. De kan ha mange mentale sperrer som gjør det vanskelig for noen å få «snoppen» til å virke som den skal. Det kan være familiære utfordringer, økonomiske problemer, eller av medisinsk karakter.

Slik kan det selvsagt også være for kvinner, de har derimot den fordelen at de slipper å ha et «verktøy» som må virke før de setter i gang. De kan i utgangspunktet bare «kjøre på». Dessverre så er det en lettvint forklaring på noens problem.

Man skal selvsagt ikke ha sex om ikke lysten er til stede, verken for den ene eller den andre. Plikt-sex vil aldri føre noe godt med seg, da er det bedre å heller snakke om problemene for å finne en løsning som er ok for begge parter.

Kåt? Velg din lekekamerat med omhu!

– Sex er heldigvis kommet for å bli og du kommer helt sikkert til å tenke på det like ofte i tiden som kommer. Ihvertfall helt til du ikke husker hvorfor du brukte å tenke på det.

Sex skal være fint for alle involverte, men du skal allikevel strekke grensene for å utvide din egen horisont. På den måten får du et rikere sexliv, du oppdager kanskje nye sider både hos deg selv og din partner som beriker sexlivet og gjør det enda litt mer spennende.

Man må verken være med i sexklubb, drive med partnerbytte eller være medlem i Swingers-klubber for å ha et spennende og godt sexliv.

Er man i et forhold så er det aller viktigste å ha god nok kommunikasjon om et litt ømtålelig tema for noen, jo viktigere er det selvsagt å snakke om det. Hvis din partner har forslag til aktiviteter som kan berike forholdet, er det viktig at den andre ikke blir forbanna, sur og sint over forslaget.

Man kan være uenig, men da bør man snakke om det- slik at begge får si sin mening om tema.

– Sex er og blir viktig i alle forhold, du som singel bør også velge din partner med omhu fordi du kan ende opp med vedkommende i uoverskuelig framtid.

Da er det smart å velge en som liker deg for den du er og ikke for andre grunner. Er vedkommende både kjekk, grei og lukter godt så er du kanskje i ferd med å bli forelsket?

Det er for mange helt avgjørende at også sexen er bra i forholdet for at det skal fungere over tid.

Er man i sitt første forhold der man prøver seg fram og har sex flere ganger daglig, så er det minst like viktig å være ærlig med sin partner. Dette liker jeg, dette liker jeg ikke. Du skal alltid- og uten unntak si nei, når det blir foreslått ting som du ikke synes noe om eller som går utenfor dine egne grenser.

Etablerte par, som har levd sammen i flere år og som kanskje har voksne barn som for lengst har flyttet hjemmefra- kan ha et fantastisk sexliv.

Ikke fordi de ikke vet bedre enn å bare ha sex med den ene som man har levd med i en årrekke og har hatt sex med så mange ganger tidligere, men fordi man gjennom mange års erfaring med samme partner; vet hva den andre liker og hvordan vedkommende vil ha det.

– Er det nettopp partnerbytte, sex med fremmede og Swingers-klubber som står deres hjerte nær, så må man selvsagt bli enige om dette på forhånd. Slikt passer nemlig ikke for alle, men for noen.

Da kan man først og fremst verken være sjalu eller sette seg selv foran sin partner. Da må man etter all sannsynlighet nyte og i tillegg tenne på å se sin partner ha sex med andre.

Velg din lekekamerat med omhu, men pass på å nyte sommerens viktigste bonus, din daglige orgasme!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest