VG-lista Top 20 2017 – disse artistene deltar på Rådhusplassen!

Endelig er det klart for sommerens viktigste musikk-opplevelse. Gratiskonserten på Rådhusplassen i Oslo er Scandinavias største, og er et direkte samarbeide med NRK og VG. En konsert som musikk-elskere har gledet seg til – siden forrige konsert for ett år siden.

Nye artister slår igjennom, nye artister representerer Norge i Eurovisjon Song Contest, og disse blir svært ofte presentert på scenene på Rådhusplassen. VG-lista Top 20 har alt, sommerferiens aller første begivenhet, starter med et smell midt i Oslo, du bør selvsagt være med på festen.

Og som vi hadde mistanke om, noen artister blir presentert i siste lite – Marcus & Martinus kommer!

Lørdag 24. juni, bør være en dag du setter av til fet musikk og masse moro med dine beste venner, sammen med «halve» Oslo. Det er ventet opp mot 70 – 75.000 mennesker til Rådhusplassen denne sommerkvelden. Det er meldt vekslende vær, og se ikke bort fra noen regnbyger. Du bør kle deg deretter.

Parkpop 2009 - The girls in the crowd

Maurice via Compfight 

Continue reading «VG-lista Top 20 2017 – disse artistene deltar på Rådhusplassen!»

Sommerferie? Bestill i tide!

Du drømmer om svale sommerkvelder, svaberg måkeskrik og grønt gress. Glade barn og latterklang gjennom deilige sommerdager, spesielt akkurat nå når vinterkulda river i beinmargen.

Da er det riktig tid å bestille feriedrømmen – først som sist. For da kan du virkelig begynne å glede deg.

Enten du skal reise med kjæresten på romantisk storbyferie til Roma, camping med svigermor eller reise til favoritt-feriehuset i deilige Danmark. Eller var det kanskje drømmen om Amerika som endelig sto for tur?

De fleste gleder seg alltid til sommerferien, som har så mange grunner til så store forventninger, både for liten og stor. Da har man endelig tid til hverandre, oppleve nye reisemål, spise spennende mat og le sammen på nye eventyr.

Surfing on a sunbeam. Croatia 2016.

Jan M via Compfight 

Continue reading «Sommerferie? Bestill i tide!»

Adele-konserter på Wembley – billetter her!

Verdens rikeste artist under 30 år, verdens mest-selgende kvinnelige artist, vidunderlige Adele (28), avslutter sin World Tour med to digre konserter, hjemme i London. Billettene er i salg fra 2. desember, du som leser denne bloggen, kan bestille disse allerede nå. 

Alt du trenger å gjøre, er å bli medlem av Adele.com, det er selvsagt gratis, så vil du kunne bestille konsertbilletter for den dato som passer deg og din sommerferie. 29. juni og 1. juli 2017, er datoene du kan se og høre den artisten som har gjennomført 107 konserter, over hele kloden – på ti måneder. Maks 4 billetter per husholdning.

Members were emailed with information on how to buy tickets on Monday. This included an access code with a link that takes you directly to the ticket page, which will become live on Wednesday morning. Regardless of when you try to buy tickets, you can only buy four per household

Adele.com

Som du sikkert husker, besøkte artisten fra Tottenham, Norge 1. mai i år. Billettene til dette showet forsvant på 20 minutter. Telenor Arena har plass til ca 15.000 tilskuere, på Wembley er det ca 90.000. Det betyr at svært mange, ja faktisk 180.000 mennesker, kan få oppleve verdensstjernen i sommer.

Du kan være en av disse.

e92a0a9bc742f357b0795606908a9639_large

13139125_1165862096791704_4008271764311645629_n

 

Continue reading «Adele-konserter på Wembley – billetter her!»

Månefestivalen – Kim Larsen til Fredrikstad!

Det er bare en Kim Larsen, og det er en bare en ekte musikkfestival i Østfold som samler et feststemt publikum i titusenvis – midt i fellesferien. Månefestivalen i everdige Gamlebyen. Sommeren ble ikke så verst allikevel.

evfdk-bork-91Creative Commons License

Martin Jul Jönsson via Compfight

 

Continue reading «Månefestivalen – Kim Larsen til Fredrikstad!»

VG-lista top 20 på Rådhusplassen 2015 – Datoen er klar!

Kim-Erlanndsen-NRK-P3-751x350 Foto: Kim Erlandsen NRK P3

Nytt av året er altså endring av dag, fra fredag til lørdag. Det betyr at du får enda bedre tid til å planlegge sommerens første store musikk-begivenhet. VG-lista top 20 på Rådhusplassen, Skandinavias største gratiskonsert.

Du bare må få det med deg! Det er helt i starten på den viktigste årstiden, sommeren som med alle sine muligheter står for døren, hvorfor ikke starte med et smell? Også nytt av året, er at du som publikummer og musikk-elsker kan påvirke artistlisten.

– Du kan faktisk være med på å stemme fram akkurat hvem du vil. VG i samarbeide med NRKP3 vil strekke seg langt for å få tak i den artisten, eller den gruppa som flest har stemt på, innen rimelighetens grenser. Å håpe på Rihanna, U2 og A-ha er utopi. Se på VG-lista, bedøm ut i fra din musikk-smak og stem, stem , stem.

Continue reading «VG-lista top 20 på Rådhusplassen 2015 – Datoen er klar!»

Endelig VG-lista- Endelig sommerferie- fredag 20. juni har alt!

Sommerferien står for døren, aktivitetene, konsertene, festivalene, festene, reisene, forelskelsene, nytelsene og ikke minst opplevelsene du vil ta med deg videre i livet starter i dag. Fredag 20. juni, på terskelen til tidenes deiligste sommer. Din sommer!

Skoleåret tilbakelagt, du har handlet inn alt du trenger til din perfekte sommer. Nå er det bare å håpe på strålende som hver eneste dag, lange lyse sommerkvelder som innbyr til så mangt. Enten en stille og rolig kveld med venner og grillmat. Eller kanskje med den rette i armkroken og et deilig glass iskald Cava?

20. juni er og blir en merkedag. Nettopp fordi det er avslutting og begynnelse på en og samme dag. Et hektisk skoleår er endelig over, nå står en lang og velfortjent sommerferie for døren. En ferie som kan bli så fin om du velger å gjøre dine riktige og viktige valg.

Continue reading «Endelig VG-lista- Endelig sommerferie- fredag 20. juni har alt!»

VG lista Top 20- Enda flere kjente artister til Rådhusplassen 20. juni!

Nå er det kjent at også Austin Mahone kommer til Oslo for Nordens største utendørskonsert 20. juni. Nå har du så mange gode grunner til å møte opp at du kan bare ikke la være. Rådhusplassen vil få besøk av nærmere hundre tusen mennesker. 

Fra før vet vi at Isac Elliot og en rekke andre gode artist navn blir å se og ikke minst høre på sommerferiens første dag. Her er noen flere artister du kan glede deg til å møte.

rp_festival_pano858.jpg

Continue reading «VG lista Top 20- Enda flere kjente artister til Rådhusplassen 20. juni!»

VG-lista Top 20 – vinn reise, opphold og drømmedag i Oslo!

Nå har du ditt livs store sjanse til å få oppleve en fantastisk dag sammen med dine venner. NRK gjør din drøm til virkelighet.

Alt du trenger å gjøre er by på deg selv, bruk din fantasi og din flotte stemme, så kan du vinne opphold i Oslo der du får møte artistene som skal synge på Rådhusplassen fredag 20. juni. VG-lista Top 20 er Nordens største konsert, itillegg er den helt gratis for alle. Men du kan få en dag du sent vil glemme.

Får du ikke reist til Oslo 20. juni så fortvil ikke. VG-lista skal glede sitt publikum i en rekke norske byer gjennom sommeren 2014. Her er en oversikt:

Alt du trenger å gjøre er å laste opp en video på Instagram der du synger på en av låtene til artistene som skal spille. Tagg innlegget med #jegviltilrådhusplassen. Du kan lage videoen alene eller sammen med venner, familie og kjæledyr. Kun fantasien setter grenser!

– Gleder du deg til å høre Mr. Probz? Eller hva med Isac Elliot eller kanskje Adélen? Du får stå i «Golden Circle» rett foran scenen sammen med dine tre nærmeste venner. Din drømmedag er bare en sang unna. Alt du trenger er å synge ei låt, legge denne ut på din Instagram profil, eller på YouTube.

– Gjennom sommeren er det et stort antall konserter og festivaler i Norge. Vi har laget en liten oversikt slik at du lett kan finne din favoritt-artist på riktig konsert. Uansett når og hvor du ønsker å reise, det er smart å bestille billetter på forhånd. Det kan du spare både tid og penger på.

VG-lista Top 20 er et must for alle som er glad i ‘listepop’ og de største stjernene som spilles på radio over hele Norge hver eneste dag.

VG og NRK har gjennom en årrekke gjort VG-lista til en tradisjonsrik fest for mange tusen unge, voksne og eldre fra hele landet. Der de unge er utvilsomt i flertall. I fjor regnet festen nesten vekk, i år er det all grunn til å håpe å tro på langt bedre forhold når det kan bli din absolutt drømmedag.

Du kan faktisk synge deg til Rådhusplassen med tre av dine beste venner.

Husk å merke ditt innlegg og din låt med #jegviltilrådhusplassen

 

Foto: Flickr/ Oslo Rådhus (Rådhusets forvaltningstjeneste)

Kilde: NRKP3.no

Vargas

Miley Cyrus i Norge- Se konserten Live her!

Via denne linken til TV2.no kan du følge skandaleprinsessen Miley Cyrus sin konsert på Telenor Arena!

Om hun er gal eller et geni, derom strider fortsatt de lærde. Hun er ihvertfall flink til å skape overskrifter, det vil hun også gjøre etter Norges-besøket. Om hun vil jokke på klovner eller kline med andre kvinner får du nesten vente å se, tunga hennes vil du garantert få se mye av. Det er Milyes varemerke.

En av årets mest omtalte popstjerner ikonet Miley Cyrus (21) kommer til Norge neste år. Den tidligere Disney-favoritten som ble kjent via TV-serien der hun spilte Hannah Montana er en av de mest omtalte kvinnene i musikkindustrien.

– Om du tror unge Miley bare er et fjols, et dophue og en sex-fiksert drittunge så tar du feil. Miley Cyrus er en av de mektigste kvinnene i popbransjen og merkevaren Miley blir mer og mer verdt for hver dag som går. Rebellen, artisten, sex-ikonet og media-magneten Miley er nå for første gang i Norge, og det ene og alene er en begivenhet.

Du kan selvsagt mene hva du vil om rebellen Miley Cyrus. 21 åringen er blant de mest omtalt artistene i verden, hun tjener enorme summer på sin musikk og vet å bruke media for det det er verdt. Ved å skape overskrifter og være slik fansen kjenner henne vil hun fortsette å fylle tabloidene i årene som kommer.

Albumet «Bangerz» har fått strålende kritikk.

– Med «We Can´t Stop» og «Wrecking Ball» har Miley blitt satt i heftig radiorotasjon her hjemme i Norge, og albumet gikk rett inn som  nr 1 på VG-lista da det ble sluppet 7. oktober. På albumet viser hun en ny musikalsk side, og med seg har hun et stjernelag av artister/produsenter; Britney Spears, Pharrel Williams, Future, Ludacris, Nelly, French Montana, Big Sean og Mike Will.

Nevnte «Wrecking Ball» har blitt vist smått utrolige 360 millioner ganger på musikkvideo nettstedet YouTube. En av de raskest voksende musikkvideoer noen gang.

Er du i Telenor Arena er du heldig som får oppleve en av nåtidens største rebeller. Du vil garantert huske den konserten lenge!

Foto/ Flickr/ CHARMEADVISOR

Vargas

VG-lista top 20- Isac Elliot kommer til Rådhusplassen 20. juni!

Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig oftere. Da er sjansen stor for at nettopp Isac Elliot er den som tar over tronen som den største stjernen også hos norske ung-piker. Elliot har mange tusen fan også i Norge, og det er all grunn til å tro at mange av disse vil ta turen til Rådhusplassen 20. juni.

En av Norges største musikk-begivenheter er  VG-lista Top 20 fra Rådhusplassen. Festen går da du har startet din etterlengtede sommerferie, fredag 20. juni. Alt er gratis, du trenger bare å møte opp og nyte festen.  Sortland får besøk av VG-lista Top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt å få til dette showet.

Trondheim får besøk 2. juli, så står Stavanger for tur 9. juli. Bergen 16. juli og Tromsø 23. juli før altså det hele skal avslutte med et gigant-show på Sortland.

I år kommer det rekordmange artister for VG-lista Top 20,  for i år kan du møte, Broiler, Elsa og Emilie, Donkey Boy, Julie Bergan, Mr Probz, Sivert Høyem,  ,  Katy B, Jarle Bernhoft, Adelen, Kaveh, Gabrielle,   og selveste Isac Elliot, blant andre, i Oslo denne sommeren.

Continue reading «VG-lista top 20- Isac Elliot kommer til Rådhusplassen 20. juni!»

VG-lista top 20 til Sortland!

Sortland får besøk av VG-lista top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt å få til dette showet. 

Trondheim får besøk 2. juli, så står Stavanger for tur 9. juli. Bergen 16. juli og Tromsø 23. juli før altså det hele skal avslutte med et gigant-show på Sortland.

Alle som vet å sette pris på god musikk vet å ta en tur innom hovedstaden når sommerferien endelig kommer. Også i år er det stor gratiskonsert i Oslo, selvsagt også i år på Rådhusplassen. Fredag 20. juni er det duket for sommerens vakreste eventyr for mange unge som vil se og høre sine idoler.

Kanskje kommer Isac Elliot i år også?

9257844134_f8b9f6fac1.jpg

Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig oftere. Da er sjansen stor for at nettopp Isac Elliot er den som tar over tronen som den største stjernen også hos norske ung-piker.

Foreløpig er det ingen publiserte artister for VG-lista Top 20 for i år, men så snart det kommer noen navn på blokka, lover vi å være blant de første til å publisere navnene så du kan se om din favoritt kommer i år.

Et navn vi kan garantere for som deltager, er Norges bidrag i Grand Prix- nemlig Carl Espen Thorbjørnsen som ble stjerne over natta da han vant med låta «Silent Storm». 10. mai skal han aynge i den internasjonale finalen i København.

http://www.youtube.com/watch?v=1UtCQvbRY20

Continue reading «VG-lista top 20 til Sortland!»

Backstreet Boys til Fredrikstad 12. juli

Et av verdens største boy-band kommer til vakre Fredrikstad i sommer. Byen ved Glommas utløp er mest kjente for å ha et fotball-lag uten økonomisk styring, Raymond og den flotte Gamlebyen.

Nå ser det ut til at «Plankebyen» også blir satt på kartet en gang for alle som en festival- og konsert by.

Månefestivalen har gjennom en årrekke vokst seg så stor at den er kjent langt uten for landets grenser. I år blir det også midtsommer-konsert med selveste Marion Ravn og Sivert Høyem. Som ikke det var nok, Fredrikstad skal i år arrangere «The Tall Ships Race» fra 12. til 15. juli, og det for andre gang. Og det er i denne sammenheng sommerbyen får besøk av det legendariske guttebandet.

Continue reading «Backstreet Boys til Fredrikstad 12. juli»