Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™

Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™. Norges mest populære aksje har i flere år vært Kahoot. Spillselskapet som først var en spille-app, men som har blitt til en svært viktig spillbasert læringsplattform, basert på flervalgsoppgaver. Som nå brukes på en rekke skoler, Høgskoler og universitet – verden over.

Estimated reading time: 4 minutes

Kahoot-aksjen

En aksje som har vært velkjent for mange nordmenn fordi den ha tiltrukket seg en rekke kjendiser. Kahoot! som aksje har dog fått en smell siden nyttår, hvor den har falt som en stein fra 132 kroner per aksje til 37 kroner, før den begynte å stige igjen i august. I skrivende stund er Kahoot-aksjen verdt 62 kroner, men er forventet å stige mye i tiden som kommer.

Disclaimer: Vi gjør oppmerksom på at admin på denne bloggen eier aksjer i Kahoot, men artikkelen er ikke ment som en kjøpsanbefaling. Du må selv bestemme og avgjøre hvilke aksjer du investerer i.

Lest denne? Slik sparer du penger på strøm

Ikke bare fordi Kahoot! skal samarbeide med Star Wars, men fordi selskapet har gjort en del viktige oppkjøp, deriblant av det amerikanske selskapet Clever. Men aksjer som går svært mye ned over tid, vil på et gitt tidspunkt få en rekyl, all den tid det er verdi i selskapet. Og det er det åpenbart i Kahoot.

At Kahoot har gjort meglerne rundt om i landet grå i håret, fordi den har falt voldsomt i flere måneder i strekk. Ingen kunne forutse et så markant fall som Kahoot har fått på dette siste halvåret.

Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™ vil snart være tilbake som Norges mest populære aksje, tipper vi. Flere av de største aksjonærene er allerede mangemillionærer grunnet investeringer i Kahoot. Flere av disse har nok hatt søvnløse netter gjennom nedgangstidene.

Kahoot og Star Wars™

Meglerne i de forskjellige meglerhusene velger som alltid å anbefale kjøp av aksjen, men setter de forskjellige kursmålene ned fra både 90 og 100 kroner til både 60 og 70 kroner. Den aller siste er vel fra Pareto som tror kursen skal mot 90 kroner igjen. Om samarbeidet med Star Wars™ vil hjelpe aksjen tilbake til nye høyder, vil tiden vise.

The partnership will offer free learning content on the Kahoot! Academy platform featuring fan-favorite Star Wars characters from the light and dark side of the Force

Kahoot.com
Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™

I dag kunngjør Kahoot, som nå altså er en global læringsplattform, at de vil jobbe tett med selveste, Star Wars. Det nye partnerskapet skal tilby samlinger av Kahoots samlede verker, som skal fungerer som et Academy. Med de fleste av de populære figurene og droidene fra Star Wars-serien.

Du husker de selvsagt alle sammen, Yoda, Luke Skywalker, Princess Leia, C-3PO, BB-8 og selvsagt Chewbacca.

Kahoot kjøper amerikansk e-læringsselskap for inntil 4,2 milliarder kroner. Det er selskapets største oppkjøp noensinne. Toppsjef Eilert Hanoa i Kahoot, bekrefter kjøpet av det amerikanske e-læringsselskapet Clever for 435–500 millioner dollar.

E24.no

Kahoot-brukere og Star Wars-fans verden over, vil kunne forbedre læringsopplevelsen ved å bruke denne nye plattformen som nå blir tilgjengelig. Utvilsomt noe som gjør opplevelsen med læring langt mer oppslukende, interaktiv og engasjerende med sine kjære karakterer fra Star Wars-universet, tilgjengelig. Både for voksne og barn, tror vi. Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™, som gjør læring litt mer engasjerende.

Rivende utvikling

Ikke minst alle de ikoniske scenene og øyeblikk fra Star Wars-filmsagaen man finner i alle filmene. Samlingene av læringsspill – som vil telle noen få hundre i løpet av dette partnerskapets levetid. Og vil være tilgjengelig gratis for alle Kahoot-brukere og Star Wars-fans.

Lest denne? Slik kan du bli rik online

Dette engasjerende innholdet er designet for lærere og elever på skoler, også for høyere utdanning, samt inkludert i arbeidsmiljøer – der behovet finnes. Den første samlingen av Star Wars-spill er fokusert på læring av vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk, også kjent som, stem. Nettopp slik du er vant til å bruke Kahoot fra før.

I Teknologiens verden, de neste ti årene, er det all grunn til å se for seg en ekstrem utvikling.

Vil vi slutte helt å bruke kontanter, vil det komme øyesensorer på t-bane og annen kollektivtrafikk? Og vil vi klare oss uten olje, og gass? Vil vi kjøre bilen selv eller får vi både fly, tog og bane –helt uten sjåfør? Teknologien er i en rivende utvikling og snart vil du eie Bitcoin, er ikke det litt skremmende?

Vargas

USA vil satse på Røkke-selskap

USA vil satse på Røkke-selskap gjennom et allerede godkjent rekord-budsjett i det amerikanske senatet. Det grønne skifte er jo blant president Joe Bidens kjepphester, nå skal USA endre bilproduksjonen for alltid. USA vil ha mindre utslipp og vil nå satse på elbiler og dermed elbilbatteri-produksjon.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Det grønne skifte

Det første president Joe Biden gjorde som innsatt president etter Donald Trump, var å signere den viktige Paris-avtalen. En avtale Trump kansellerte med et pennestrøk. Joe Biden er 78 år og har det travelt på mange måter. Presidenten har fått gjennom en rekke forslag i senatet som gjør ham handlekraftig og troverdig.

USA vil satse på Røkke-selskap gjennom å satse tungt på elbil-produksjon, blant annet.

Lest denne? 7 grunner til å investere i aksjer

Nå er det et samlet flertall for å gjennomføre det såkalte grønne skifte i USA. USA vil satse på Røkke-selskap, nemlig REC Silicon som lager avansert og rent silisium, til bruk i elbilbatterier. Det grønne skiftet er på vei i USA, gjennom president Joe Bidens knallharde satsning på å få ned CO2-utslippene.

Joe Biden vil skape inntekter for USA som gagner miljøet. På den måten er den sittende Commander in Chief, verdens mektigste mann, den rake motsetningen av den forrige presidenten. Biden er en intellektuell mann som vet hva han snakker om, både når det gjelder miljø, internasjonalt samarbeid og å bygge landet for framtiden. I motsetning til Trump som løy om alt – for å mele sin egen kake.

Klimamål

Polysilisium- og silisiumanode-markedet vil eksplodere i nær framtid, all den tid store nasjoner som USA, vil satse på elbil-produksjon framfor biler som går på fossilt drivstoff. USA skal ha ned CO2-utslippet, og det nå.

Og i samarbeide med det amerikanske selskapet Group14 Technologies, vil REC Silicon åpne sin dyre fabrikk i Washington, Moses Lake – så snart som mulig. USA vil satse på Røkke-selskap, som produserer en råvare til batteri-produksjon, nemlig polysilisium.

USA og Biden vil gjøre det de kan, og da skal det ikke stå på penger, for å nå sine klimamål. Ved å satse tungt på å revolusjonere bilbransjen, ved å satse mye på elbiler og gjennom denne satsningen – samarbeide med Europa. Deriblant norske bedrifter. Biden kaller arbeidsordre for “America’s Supply Chains“.

Og det er i denne sammenheng, blant andre, det norske selskapet til Kjell Inge Røkke, REC Silicon er direkte involvert. Mange eksperter både hjemme og i USA reise øyenbryn når Joe Biden kom med sine tall for hvor mye USA skulle bruke på det grønne skrifte. 20 billioner dollar vil det koste å gjøre USA grønt nok.

REC Silicon

REC Silicon ASA er et selskap under Aker Horizons-paraplyen, som eies av Kjell Inge Røkke, og drives av hans sønn, Kristian Røkke. REC Silicon er verdensledende på polysilisium, som brukes til produksjon av elbil-batterier. Konsernsjef er nordmannen, Tore Torvund og selskapets hovedkontor er på Fornebu, Lysaker.

Kjell Inge Røkke er blant Norges rikeste menn, han er en forretningsmann som har lykkes med flere store investeringer. Blant annet gjennom sin oppbygning av Aker-konsernet og trålfiske i USA. Men et samarbeide med USA om å få i gang en elbil-revolusjon kan være Røkkes største bragd, om han lykkes.

REC Silicon ASA OSE: REC, tidligere Renewable Energy Corporation ASA, er et norsk allmennaksjeselskap innen fornybar energi med hovedkontor i Sandvika i Bærum. Selskapets markedsverdi var 6,8 milliarder kroner per 7. november 2013. REC Silicon produserer silisium til solcelleindustrien.

Wikipedia.org

Rec Silicon har to fabrikker i USA. Den ene ligger i Butte, Montana og produserer silisiumgass, og den andre ligger i Moses Lake, Washington, og silisium. I tillegg er Rec medeier i en relativt ny fabrikk i Kina. Produktene til Rec kan brukes på flere områder, inkludert solceller og batterier.

E24.no
USA vil satse på Røkke-selskap
Joe Biden (78) tegnet av Victoria Borodinova Pixabay.com

Fra bensin til batteri

USA skal ifølge Joe Biden, halvere landets klimagassutslipp innen 2030, og presidenten vil forsøk å bli klimanøytrale innen 2050. Det er langt fram, men se for deg at konservative amerikanere som er vant til store, tunge kjøretøy. Som alltid har brukt bensin og diesel, plutselig skal være lydløse og gå på strøm. Det er ikke gjort over natten. Og innsatsen vil koste enorme summer.

At USA skal gå fra bensin- og dieselbiler til elbiler over natten er bare å glemme. Men med denne enorme satsning fra Biden-administrasjonen, vil det ikke gå lang tid før det blir produsert flere elbiler enn fossile, også i USA.

Vi er ikke sikker, men det kan umulig være særlig ofte et norsk selskap, uansett bransje, blir nevnt i et dokument, utsett av en sittende amerikansk president. Selvsagt er det et stykke fram fra ord til handling, men dette bør være ei fjær i hatten til norske miljøforkjempere generelt og polysilisium-produsenter spesielt.

There are several manufacturers of electronics-grade polysilicon with manufacturing in the United States, including Hemlock Semiconductor (Michigan), Norway-based REC Silicon, Germany-based Wacker Polysilicon, and Japan-based Mitsubishi Materials America. (s. 45)

TheWhiteHouse.gov.

Kamp mot Kina

President Joe Biden har innledet et strengt regime mot Kina og dermed videreført samme kutyme som sin forgjenger Donald Trump. Det er enighet i senatet på tvers av partiene, om å forsøke å knuse Kina på teknologi, forskning og utvikling.

USA vil satse på Røkke-selskap – som produserer silisium, et produkt verden ikke kan få nok av i uoverskuelig framtid.

Det er ingen hemmelighet at Kina har vært langt bedre på avansert teknologi enn USA. Det er dette gapet Biden ønsker å tette nå, ved å gjøre sine allierte en handelspartner over landegrensene, for å få USA på teknologi-kartet for alvor. Og det er her blant andre det norske selskap med REC Silicon i spissen, kommer inn.

After months of political jockeying and procedural hurdles, the Senate approved a massive science and technology bill Tuesday to boost US competitiveness with China. The bill invests billions into emerging technology industries like artificial intelligence, semiconductors, and quantum computing in the US.

The Verge

Det er heller ingen hemmelighet at solcelle- og batterierproduksjonen i USA – har ligget brakk lenge. Det er Kina som har verdensmarkedet og hatt det lenge. Moses Lake-anlegget i USA har måtte stenge grunnet høye tollsatser inn i Kina. Det er noe President Biden har tenkt å gjøre noe med nå, gjennom å samarbeide med blant andre norske REC Silicon.

Vargas12.com gjør oppmerksom på at admin, Øyvind Teige, har både Aker Horizons og REC Silicon i sin portefølje.

Vargas

Ditt neste hjem – planeten Mars

Ditt neste hjem – planeten Mars. Det var den avdøde forskeren, forfatteren, fysikeren, matematikeren og professoren Stephen Hawking som i 2017 fortalte verden den uvirkelig og skremmende sannheten. Vi er tvunget til å kolonisere oss, vi kan ikke stole på at planeten Tellus, altså jorden, er den eneste planeten det bor mennesker på i framtiden.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Ingen Star Wars

Vi hadde i 2017 mindre enn hundre år på oss, ifølge Stephen Hawking. Mars og kanskje månen er andre og nærmeste alternativer. Verden og dets mektigste ledere har gjennom pandemien forstått alvoret i Hawkings budskap. Forskningen har allerede pågått lenge, men det er ganske nylig at Elon Musk og hans SpaceX-program har seriøse planer om å reise til planeten Mars – og bli der. For all framtid.

Lest denne? Rikere enn noen gang

USA og romfartsorganisasjonen NASA lykkes i 2004 å lande to kjøretøy på den røde planeten. Det var tvillingeroverne, Spirit og Opportunity som gav oss overflatebilder av en annen planet for første gang. Vårt nye hjem? Men dette var ikke første gang mennesker har sendt noe i retning Mars, det har vi gjort siden 60-tallet.

Nå har også Kina kastet seg på ansvaret med å finne ut mer om planeten, som kan hjelpe oss menneskeheten til faktisk å overleve som rase. Så alvorlig stilt er vi. Sovjetunionen hadde også en vellykket landing tilbake i 1971, men kjøretøyet den gang sluttet å sende signaler hjem, kort tid etter.

Ditt neste hjem – planeten Mars, om verden vi lever i i dag blir for farlig må vi finne alternativer og det haster.

Mars One 2023

Det er åpenbart et kommersielt og internasjonalt konkurranseaspekt, uten at det kan bli kalt stjernekrig av den grunn. Kun prestisje. Men at Elon Musk og hans SpaceX-planer må anses som å ligge i førersetet i skrivende stund er ingen understatement. Til tross for at Kina rasler med sablene med å lande overens sin, Zhurong, på mars nylig.

Ditt neste hjem – planeten Mars, er du forberedt på reisen? Og enda mer krevende, er du klar for å aldri kunne reise tilbake til jorden? Det er faktisk planlagt at den første besetningen kunne måtte spise døde kollegaer på reisen eller de som dør på planeten for å overleve. Allerede i 2023 skal Mars One etter planen ta den lange bemannede reisen, som er 50 millioner kilometer lengre enn reisen til månen. Uten å kunne reise tilbake.

Mars er den fjerde planeten fra solen i vårt solsystem og er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars. Planeten blir ofte beskrevet som den «røde planeten» på grunn av sitt rustrøde utseende, forårsaket av jern(III)oksid på overflaten. Mars er en steinplanet med en tynn atmosfære.

Wikipedia.org
Ditt neste hjem - planeten Mars
Roveren Opportunity gav oss mange svar om Mars Foto: Pixabay.com

Truslene

Stephen Hawking ble ansett som et av de klokeste mennesker på kloden som det ble lyttet til av forskere over landegrensene. Det er ingen krig i verdensrommet som kan vinnes, det er et fellesprosjekt som må lykkes. Om vi som art skal overleve i framtiden. Menneskeskapt ødeleggelser er med på å gjøre Tellus ubeboelig om vi ikke tar grep. Men likefullt må vi ha alternative planeter å kunne flykte til.

Pandemier, atomkrig, klimatrusler, overbefolkning og sammentreff med asteroider er bare noen av mange trusler som vi står ovenfor i framtiden. Uansett hvor vi flykter, vil det være en utfordring og ikke ta med seg disse farene til neste destinasjon. Ditt neste hjem – planeten Mars.

Lest denne? Adresse: Mars!

Med økte trusler mot menneskeheten er det et vrient og krevende scenario man ser for seg. Enorme romskip som skal frata tusenvis av mennesker, vanlige kvinner og menn som deg og oss. Til et evig liv i fare for våre omgivelser. Det er nemlig ikke returbillett og vi kan ikke gå i butikken for å kjøpe ny lyspære om lyset går, på Mars.

Disse reiser først

Det er sannsynligvis disse menneskene som tar første reis. De er den nye ledende generasjon med forskere, flygere, teknikkere og geologer, med den felles målsetningen – å nå Mars. Håndplukket elite, kan man nok kalle dem. Flere av disse vil være med å lede denne reisen når tiden er inne. Men om det er sivile med på den første reisen er for tidlig å si mye om.

Mars er den fjerde planeten regnet fra Sola. Den er den syvende største planeten i solsystemet og har litt over halvparten så stor omkrets som Jorda. Den er i likhet med Merkur, Venus og Jorda en steinplanet. Planetens avstand fra Sola er rundt 1,5 ganger Jordas avstand. Mars er den planeten i solsystemet vi har utforsket med flest romfartøy.

StoreNorskeLeksikon.no

Å lykkes med å nå Mars, etablere et fungerende samfunn og leve der – er ifølge eksperter, helt avgjørende for menneskehetens eksistens. Punktum. Ikke i dag eller i morgen, men før eller siden. Det gir oss god nok til å begynne å forberede oss på reisen. Ditt neste hjem – planeten Mars.

I følge NASA, skal det også forskes, og bygges på vår nærmeste planet månen, som egentlig skal kalles en satellitt, i årene som kommer. Det er også disse representantene for den amerikanske romfartsorganisasjonen, som skal gjøre den litt mindre krevende jobben.

Elon Musk og hans SpaceX og hans ITS-transportsystem, ligger lengst framme i forskningen.

Norge representert

I skrivende stund er det et lite helikopter som flyr rundt rett over overflaten på den rødeplaneten. Bak joysticken sitter en nordmann. Håvard Fjær Grip og hans team, NASA JLP landet i april med et drone-helikopteret “Ingenuity” for å utforske overflaten ytterligere.

Den første flygningen i historien på en fremmed planet.

Det lykkes Grip å få drone-helikopteret tre meter over den støvete bakken på Mars, snu det rundt 96 grader og holde det i ro i 20 sekunder og så lande på samme sted. Jobben har i følge Grip tatt mer enn seks år å få til. Endelig lykkes operasjonen.

“Ingenuity” var med roveren “Perseverance”, som landet på mars for tre måneder siden og er endel av et nytt forskningsprosjekt på Mars. Dermed er altså Norge representert på den røde planeten, på sin måte. Roveren “Perseverance” skal lete etter forhistorisk eller nytt liv i det som sannsynligvis har vært en gammel innse på mars.

Vargas

Slik kommer kundene til din nettside

Slik kommer kundene til din nettside, ved å tilby det kundene dine faktisk behøver. Uansett hva du selger, er det viktig at nettsiden, bloggen, nettavisen eller bedriftens presentasjon, finnes på Googles aller første sider. Hvis ikke er det nemlig dine konkurrenter som får besøk isteden. Det er jo unødvendig og dumt?

Bergenet lesetid: 6 minutter

Nettbutikk

For å komme høyt i verdens viktigste søkemotor, Google, må du enten du vil eller ei, ha en rask nettside. Du bør tilby unik tilbud som ikke er for like andre nettsider. Og den må være søkemotor-optimalisert. En nettside med god SEO er avgjørende for å få nok trafikk og nok kunder. Sånn er det bare.

Lest? Hvilke planer har du for gjenåpningen?

I disse usikre tider med delvis nedstengt samfunn, er det faktisk viktigere enn noen gang å ha en god nok nettside. En blogg eller en nettbutikk som skiller seg ut i mengende. Du vet jo hvor irriterende det er, når du søker på et produkt du ønsker å kjøpe, så er nettsiden nede eller uten de produktene du ønsker å kjøpe.

å skille seg ut betyr at nettsiden bør være oppdatert med de faktiske prisene som gjelder per dato. Den bør ha åpningstidene for henting av varer, “klikk og hent” er kommet for å bli. Selv om samfunnet åpner opp fullstendig i løpet av året. Det er nemlig tidsbesparende for alle parter, å kunne bestille på nett for så hente våren en time etterpå.

Å skrive gode artikler til din blogg er en god metode for å skaffe flere relevante leads. Gode blogginnlegg kan gjøre leseren mer interessert i det du selger, og gir du dem verdifullt innhold kan du konvertere dem fra besøkende til leads. 

Tenkdigitalt.no
Slik kommer kundene til din nettside

Google

For å komme høyt i verdens viktigste søkemotor, Google, må du enten du vil eller ei, ha en rask nettside. Du bør tilby unik tilbud som ikke er for like andre nettsider. Og den må være søkemotor-optimalisert. En nettside med god SEO er avgjørende for å få nok trafikk og nok kunder. Sånn er det bare.

Slik kommer kundene til din nettside – om du vil vinne den viktige kampen om kundene. Du må være litt smartere enn dine konkurrenter som er i samme bransje. Og du må ha kvalitet over det du presenterer på nettet. Hver eneste dag. Alt for mange er useriøse når de presenterer sin nettbutikk. Det er ikke bare respektløst, det er dårlig butikk.

For å bli funnet på Google og andre søkemotorer, bør du sørge for å ha et godt nok innhold.

Du må vite hva du skriver om og du bør ha et lærerikt innhold. Jo mer viktig info for kundene og leserne, jo flere vil søke opp din artikkel. Du bør ha en søkemotor-optimalisert side. SEO er den viktigste faktoren for å bli lest av mange.

Google er utvilsomt verdens viktigste og største søkemotor-tjeneste for alle verdens nettsider. Scorer du høyt her, vil du bli lest av mange nye kunder – hver eneste dag. Google er sjefen på nettet og luker ut nettsider som ikke holder kvalitetsmålene.

Tips

 • Jo mer unik info om produktene du selger – jo bedre
 • Bruk egne unike bilder
 • Bruk godt språk
 • Bruk premium plugins for god hastighet og bra SEO
 • Sørg for at nettsiden er god nok til bruk via mobil
 • Sørg for at nettsiden din er sikker og trygg
 • Sørg for at innholdet på nettsiden er 100% unikt og ditt eget
 • Presenter gjerne nettsiden din via Facebook og andre sosiale medier
 • Følg årstidene og trendene – sørg for å være nyskapende
 • Tenk stort og sats deretter – du bør ha den aller beste nettsiden i din bransje
 • La andre skrive artiklene for deg – det er rimeligere enn du kanskje tror

Slik kommer kundene til din nettside, når de vet at du kan levere de beste produktene. Enten de sendes ut via eget lager, kan bli plukket opp i butikk. Eller om du har en faktisk forretning hvor kundene kan handle.

Tidene endrer seg rask fordi vi har stadig nye utfordringer i samfunnet. Så også i Norge. Derfor bør du som nettstedseier gjøre det som skal til for å få opp en god nettside. Utseende har betydning, men brukervennligheten kommer først. At nettsiden er lett å finner er helt avgjørende, derfor kan vi ikke få sagt det ofte nok. Du må ha god SEO.

Framtiden ser lys ut for norske bedrifter, til tross for stengte dører i mange uker denne våren. Sørg for å være tilstede via nettet når dine potensielle kunder søker etter bedrifter i din kategori. Det kan være vanskelig uten en god og informativ nettside som hjelper dine potensielle kunder å finne fram til nettopp dine produkter.

Vargas12.com

Om du søker på verdens mest populære TV-serie på Netflix, som ikke har engelsk som originalspråk. “Papirhuset” selvsagt på Google, vil du oppdage at Vargas12.com er på den aller første Google-siden, med artikkelen: “Vil Papirhuset levere flere sesonger på Netflix?“. Fordi denne artikkelen har alt en god artikkel behøver, blant annet perfekt SEO. 

Ikke mer enn 8 ord (6-8 ord i overskriften er optimalt.) Artikkelen er passe lang og inneholder endel kunnskap om serien. Hva den heter på engelsk (Money Heist) på norsk og på spansk: “La Casa de Papel“. Å score høyt hos Google kommer ikke av seg selv, men lykkes du, vil det bety svært god trafikk. 

Vargas12.com er en blogg som ble startet i 2010 og som siden har publisert nær 7000 artikler. Vi har en nettside som du bør oppfatter som lynrask, den har god SEO og artiklene finnes ikke andre steder enn kun på denne bloggen.

Tenk hvor stor trafikk, antall klikk og godt besøk det gir oss, bare fra denne ene artikkelen.

Slik kommer kundene til din nettside, om du opprettholder godt innhold og unik kvalitet på det som presenteres. Vis kundene dine den respekten de fortjener ved å ha høy SEO på alle artikler.

Vil du se en perfekt nettside med en god nettbutikk, besøk Norges beste konditor, Sverre Sætre sin unike side. Her finner du faktisk det du trenger, om du er glad i søtsaker, kaker og bær.

WordPress

Derfor har vi en rekke gode kunder som ønsker å bruke Vargas12.com som plattform for sine egne produkter. Det er faktisk betydelige billigere enn å annonsere i papiraviser og det når et langt større publikum.

Dette er altså bare én av veldig mange innlegg som er høyt oppe på Google-søkene. Her deler vi hemmeligheten med våre lesere for å gi et innblikk i hva som betyr mest for å bli lest av mange. Våre venner i YOAST, sørger for at SEO er optimal på hvert innlegg.

YOAST er den mest populære plugins du finner – om du bruker WordPress som publiseringssystem for nettsider. Vi bruker og anbefaler premium-utgaven.

Om du ønsker at vi skriver gode artikler for deg eller du vil bruke vår nettside for dine artikler – kan vi love god avtale til svært gode priser. Ja, for du vet at all markedsføring koster penger, ikke sant? Særlig om man kan nå ut til mange tusen, kun på én artikkel.

Sliter du med å finne vår e-postadresse, skriv noen ord i kommentarfeltet, her kan du være anonym om det er ønskelig. Vi lover å ta kontakt så snart som mulig.

Vargas

Verdens mest kjente nordmann satser på e-sport

Verdens mest kjente nordmann satser på e-sport. Selvsagt er det den berømte manageren i Manchester United vi skriver om her. Ole Gunnar Solskjær skriver snart under en ny kontrakt med storklubben og vil bruk deler av formuen på e-sport. Sammen med agent og samarbeidspartner, Jim Solbakken, selvsagt.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Ulti Agency

Kristiansunderen og Stavanger-mannen har jobbet sammen i mange år og går nå i hop med hver sin millionsum i e-sport-selskapet, Ulti Agency, som ble startet av kristiansunderen, Asgeir Kvalvik. E-sport er på trappene til å bli milliardindustri, derfor er det naturlig at rikinger som Solskjær og Solbakken bruker litt av formuen i denne bransjen.

Lest? Slik blir du millionær på aksjer

Hva er e-sport, tenker du kanskje? E-sport er profesjonell spillutøvere. De beste som driver med dette tjener like mye som de beste profesjonelle fotballspillerne. Den beste i verden heter Emil “Nyhrox” Bergquist Pedersen, nordmannen ble verdensmester i Fortnite i 2019 som 16-åring. Budskapet er at dette følges live over hele verden, av millioner av tilhengere som elsker sine helter. Nettopp slik som det er innen fotballen.

E-sport er elektronisk konkurransespilling der utøverne konkurrerer mot hverandre i ulike dataspill på datamaskiner eller spillkonsoller. Noen konkurranser har pengepremier til de beste utøverne.

Store Norske Leksikon

Lakseoppdrett

Ole Gunnar Solskjær har også investert endel millioner kroner i aksjer. Det er innen næringen lakseoppdrett på land i selskapet, Atlantic Sapphire, kristiansunderen har puttet deler av sparepengene sine. Et landbasert oppdrettsanlegg i Vikebukt i Møre og Romsdal. Også her er agent og samarbeidspartner, Jim Solbakken medinvestor.

Det er Bjørn-Vegard Løvik som er grunder og storaksjonær i lakseoppdrettseslakpet som har fått med seg investorduoen på laget. Solskjærs investorselskap heter Grip Management. Grip er en liten ubebodd øy 1 times båttur fra Kristiansund. Solskjærs familie skal ha eiendommer på den lille øya ute i havgapet.

Verdens mest kjente nordmann satser på e-sport

Lakselus og annet styggedom er årsaken til at flere oppdrettere velger å satse på landbaserte mærer, for å unngå tap av yngel og fisk. Atlantic Sapphire slaktet 721.000 tonn fisk nylig – og går med stort overskudd. Er du interessert i gjøre samme investering som Solskjær og Solbakken, bruk aksjebanken Nordnet, det gjør vi.

Solskjær og Solbakken

Verdens mest kjente nordmann satser på e-sport fordi han ser et stort potensiale i selskapet. Solbakken og Solskjær har kjøpt 12,5 prosent hver i selskapet Ulti Agency, for det som i følge TV2, skal være betydelige millionbeløp.

Noen ivrige Manchester United-fans rynker sannsynligvis på nesen over denne nyheten og skulle heller ønske Solskjær hadde fokus på ekte fotballspillere enn på e-sport. Faktum er at Solskjær har flere ben å stå på allerede som investor. Kristiansunderen har kjøpt flere eiendom i hjembyen, som endel av sin langsiktige investeringer.

Daglig leder i Ulti Agency Asgeir Kvalvik, kjenner Solskjær fra tiden som ansatt i Kristiansund ballklubb, og er stolt av å ha fått så kjente navn som Manchester Uniteds manager og hans agent som investorer i selskapet. I følge TV2 sier Kvalvik at det er en anerkjennelse for sporten, at Solskjær og Solbakken har blitt med på laget.

Manchester United

Også i en av verdens største fotballklubber, følger de to kompisene hverandre tett. Jim Solbakken er fotballagent, men også Solskjærs private agent. Det har ikke alltid bare vært enkelt, særlig for mannen fra Stavanger, som noen ganger har for mange hatter på seg samtidig. I hvert fall i følge fotball-magasinet, Josimar.

Manchester United vil gjøre store endringer denne sommeren og det er grunn til å tro at flere etablerte spillere forsvinner. Da kan det fort være Solbakken og hans selskap, Dynamic Solution som kan ta på seg den jobben. Det kommer litt an på spillerens agent, selvsagt. Men det er ingen hemmelighet at Solbakken har hentet et betydelig antall spillere for Solskjær i historiens løp. Både i Molde, Cardiff og Manchester United.

Verdens mest kjente nordmann satser på e-sport. Spillere på PC og spillere av kjøtt og blod.

Overgangsvinduet denne sommeren åpner 1. juli, men det en viktig ting Solskjær og Manchester United må være på vakt for. Grunnet Brexit kan ikke lenger engelske lag kjøpe spillere fritt fra EU, uten en overgangsavtale som omhandler arbeidstillatelse landene i mellom. Det fikser nok Solbakken lett, han som er vant til å gå gjennom ild og vann for sin venn, Ole Gunner Solskjær.

Vargas

Slik blir du millionær på aksjer

Slik blir du millionær på aksjer i løpet av noen år. Ja, det høres kanskje for godt ut til å være sant, men vi er faktisk rimelig sikker på at vi har hold i vår påstand. Vi er nok ikke alene om å mene dette heller, det er mange nordmenn som har kastet seg på aksje-bølgen. Noen har allerede blitt veldig rike.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Tesla

Du kunne ha brukt så mye du kan på Bitcoin, men vi anser ikke det som sikkert nok til å tørre å anbefale våre lesere kryptovaluta ennå. Du kan selvsagt bli millionær på Bitcoin, men du kan bli raskt blakk også, fordi denne svinger voldsomt i kurs. Og bitcoin kan faktisk i teorien forsvinne over natten.

LEST DENNE? Vår aksjeportefølje og hvorfor

Vi anbefaler heller å investere i Tesla, det er en aksje som vil kunne gå mot stjernene i framtiden, faktisk så høyt at du vil kunne bli mangemillionær, om du handler nok. Når det er sagt, så ønsker vi at du setter deg godt inn i selskapet Tesla og hva eieren, Elon Musk, verdens rikeste mann – faktisk driver med. For Tesla er ikke bare elbil, det er så veldig mye mer.

Slik blir du millionær på aksjer – om du treffer markedet riktig, investerer nok og har tålmodighet.

Tesla, Inc. er et amerikansk bil, programvare og energiselskap. Selskapet er oppkalt etter Nikola Tesla. Tesla produserer elbiler, solcellepaneler, og batteripakker til kommersiell og privat bruk. De utvikler også programvare til biler og solcellepaneler.

Wikipedia.org
Slik blir du millionær
Tesla er framtiden Foto: Joseph Mucira

I 2021 vil Tesla kunne doble sin verdi og bli verdensledende produsent på sikt. Foreløpig ligger Volkswagen et stykke foran. Men det blir neppe lenge. Slik blir du millionær på aksjer, om du handler i den amerikanske elbil-produsenten, Tesla.

Allerede i år vil Tesla produsere opp i mot én million elbiler. I tillegg åpnes det stadig nye bilfabrikker som gjør produksjonen enda mer lønnsom og effektiv. Og det kommer nye modeller som rulles ut fortløpende.

Aksjer

Hvorfor skal du tømme sparegrisene og sette ALT på Tesla-aksjer? Jo fordi aksjekursen er lav nå, sammenlignet med hva den kan være om kort tid. Tesla har alt et selskap kan ønske seg, inkludert god likviditet gjennom god inntjening i mange år. Tesla har faktisk litt større verdi enn norske Equinor (gamle Statoil).

Du kan kjøpe Tesla-aksjer gjennom Nordnet.no, som oss, via din egen bank eller hos etoro.com, som veldig mange andre. I denne nettbaserte banken er menyene på engelsk og her får du også kjøpt Bitcoin, om du skulle bli fristet. Men det var altså disse aksjene som vil kunne gjøre deg til millionær.

I april i fjor kostet 1 aksje i Tesla $90 som tilsvarte ca 800 norske kroner. I dag er kursen litt bedre mht NOK. Men nå, ett år senere, koster altså den samme aksjen $620, som er ca 5350 norske kroner, som igjen er en pen økning. Og kursen skal videre opp, mye opp. Kanskje vil den nå $1000 per aksje, før jul?

Hva som skjer i framtiden i aksjemarkedet, er vanskelig å spå, men litt enklere med Tesla-aksjen fordi selskapet er i den spede begynnelse av noe stort. Slik blir du millionær på aksjer – om du kaster deg på denne rivende utviklingen i en meget spennende bransje.

Tesla modell S Plaid Foto: Tesla.com

Elon Musk

Elon Musk er en entreprenør som tør å satse stort og vil være mannen bak prosjektet som sender de første menneskene mot mars i en av sine Spacex romfartøy – om ikke så veldig mange år. Alt Musk foretar seg er framtidsrettet og innovativt, og han er ikke redd for å feile på veien.

I slutten av fjoråret vant Tesla pris for å være verdens mest lønnsomme og verdifulle bilprodusent. Med en markedsverdi på nær $300 milliarder. Men det var altså i fjor. I løpet av 2021 har markedsverdien vært innom $800 milliarder, for så å falle litt tilbake til $600 milliarder. Men dette er så svimlende summer at det er litt uvirkelig å ta inn over seg.

Alle piler peker uansett riktig vei for verdens rikeste mann og han kan gjøre deg styrtrik om du tør å satse.

Om få år, kjører vi hybrid- eller elbil alle i Norge. Og på dette feltet er Tesla overlegen alle andre bilprodusenter. Nesten alle som har Tesla ønsker å investere i en nyere modell når tiden er inne, man går ikke til en annen elbil-produsent etter å ha eid en Tesla. Virkelig ikke.

Model S Plaid

I den nye Model S Plaid som snart er på markedet, blir det ikke firkantet ratt, som i reklamen, det blir ikke tillatt i Norge. Men det blir en helt ok bil for det. Den gjør null til hundre på 2,1 sekunder. Du kan jo forsøke på din nåværende bil. Se hvor lang tid du behøver. I tillegg har denne modellen en toppfart på 322 km/t.

Så kommer Tesla med folke-Teslaen, modell Y, som koster kun en halv million og har en rekkevidde på 505 km.

Eirik Bakke (24) investerte 300.000 kr og ble millionær på aksjer.

Det er så mange gode argumenter for at Tesla skal fortsette å vokse, all den tid Musk sitter ved roret og styrer butikken, vil det satses stort i årevis. Tesla produserer ikke for masse-salg ennå, men lager din bil i det øyeblikket du bestiller. Også batteriene lages av Tesla.

Solenergi og elbil

Tesla er også snart verdensledende på solenergi gjennom selskapet, Solar Roof. Et selskap som tilfører strøm til hjemmet ditt, med et fullt integrert solsystem. Strømmen du ikke bruker selv, kan du selge til strømselskapet.

I desember 2020 ble det omsatt for en halv milliard kroner i Tesla-aksjer hos aksjebanken Nordnet.

Hvis du klarer å legge vekk egoet, visjonene og massesuggesjon som er rundt alt Elon Musk tar i. Og bare ser på hva du får i en Tesla og ikke minst i aksjen. Du får være med å eventyrlig reise som allerede har ført de første kloke investorene til 1000% fortjeneste.

Det er nemlig ikke umulig at nettopp Tesla-aksjen går flere tusen prosent til. Mange vi har snakket med tror det.

Da er det faktisk opp til deg å avgjøre hvor mye du vil satse. Satser du nok, vil du bli rik. Slik blir du millionær på aksjer, å tørre å satse alt på den aller beste aksjen. Kjøp Tesla-aksjer i dag. Du kan takke oss senere.

Lykke til!

Vargas

Slik blir nettsiden din funnet på Google

Slik blir nettsiden din funnet på Google og andre søkemotorer. Du må sørge for å ha et godt nok innhold. Du må vite hva du skriver om og du bør ha et lærerikt innhold. Jo mer viktig info, jo mer lærer dine lesere og jo flere vil søke opp din artikkel. Du bør ha en søkemotor-optimalisert side. SEO er den viktigste faktoren for å bli lest av mange. La oss ta et eksempel.

Papirhuset

Om du søker på verdens mest populære TV-serie på Netflix, som ikke har engelsk som originalspråk. “Papirhuset” på Google, vil du oppdage at Vargas12.com er på den aller første Google-siden, med artikkelen: “Vil Papirhuset levere flere sesonger på Netflix?“. Fordi denne artikkelen har alt en god artikkel behøver, blant annet perfekt SEO.

Ikke mer enn 8 ord (6-8 ord i overskriften er optimalt.) Og den er passe lang og inneholder endel kunnskap om serien. Hva den heter på engelsk (Money Heist) på norsk og på spansk: “La Casa de Papel“. Å score høyt hos Google kommer ikke av seg selv, men lykkes du, vil det bety svært god trafikk.

Tenk hvor stor trafikk, klikk og besøk det gir oss fra bare denne ene artikkelen.

Dette er altså bare én av veldig mange innlegg som er høyt oppe på Google-søkene. Her deler vi hemmeligheten med våre lesere for å gi et innblikk i hva som betyr mest for å bli lest av mange. Våre venner i YOAST, sørger for at SEO er optimal på hvert innlegg. YOAST er den mest populære plugins du finner om du bruker WordPress.

Du bør ha mange bilder, langt flere enn det vi har på våre innlegg. Artikkelen bør også være mellom 1500 og 2000 ord. Du bør også ha interne og eksterne linker, samt video. Jo mer faktabasert innhold du har om det tema du skriver om, jo bedre er det.

YOAST og WP Rocket

Det er helt avgjørende å ha riktige plugins for å få nettsiden til å fungere som den skal. Men du bør ikke ha for mange heller, for det gjør nettsiden treg og lite leservennlig. En rask nettside er faktisk like viktig som å ha en som er søkemotor-optimalisert. Slik blir nettsiden din funnet på Google, ved å være nøye med innholdet når du publiserer en artikkel.

Har du ingenting å skrive om, la være å publisere tull ball. Ha en agenda, et buskap eller en nyhet. Jo mer nytte flere har av din tekst, jo mer populær blir den hos Google. Jo flere lesere får du. Slik blir nettsiden din funnet på Google, ved å ta leserne dine på alvor.

Slik blir nettsiden din funnet på Google

Vargas12.com har skrevet mer enn 6500 artikler på ti år. Vi kan SEO og derfor har vi svært god trafikk på de fleste innleggene vi publisere. Både de artiklene vi skriver for våre kunder, men ikke minst alle de gode blogginnleggene vi skriver for dere. Enten de handler om fotball, sex, mat, teknologi, politikk eller underholdning.

Apropos plugins: Vi har kun 19 stk. Fordi vi har slettet minst seks som vi følte ikke fungerte for vårt bruk. Faktisk ble nettsiden betydelige raskere ved at vi slettet disse, som ikke behøver å nevnes med navn. Men vi velger å ha to plugins som er premium-utgaver, som vi betaler for. Det er for YOAST og WP Rocket.

Ikke for mange plugins

YOAST hjelper oss å gjøre artiklene perfekt mht SEO, hvor vi får grønne smilefjes ved riktig bruk av overskrift, god tekst og riktig innhold. WP Rocket gjør vår nettside blant de aller raskeste bloggene som også gir betydelig bedre plassering i Google. Har du en treg nettside, vil den automatisk falle nedover blant konkurrerende nettsider i hos teknologiselskapet.

Vi har også fått god hjelp av det norske selskapet WPologi, som har saumfart nettsiden for at den skal bli så rask som mulig. Her fikk vi også gode råd om å slette endel plugins som gjorde nettsiden dårligere. Du bør faktisk velge dine plugins med omhu – lærte vi da. Vær helt sikker på at du behøver hver plugins og hvilken funksjon den har, før den installeres. Den bør være oppdatert ganske nylig og være kompatibel med din nettside.

Behøver du hjelp til å komme i gang med din egne nettside, kan du ta kontakt med eksperten hos WPologi. Eller ønsker du å bli lest via denne populære bloggen, hvor vi poster dine artikler med din nettside, bør du ta kontakt via vår link oppe til høyre. Vi skriver for deg.

Slik blir nettsiden din funnet på Google, om du forbereder siden og gjør deg flid med tekstens innhold. Slurv gjør det langt vanskelige å bli godtatt av de største søkemotorene.

Vargas

Slik får du billigere TV-underholdning!

Slik får du billigere TV-underholdning! Å la seg underholde av god underholdning er noe vi mennesker har gjort siden tidenes morgen. Spør man ti forskjellige mennesker kan de fleste svare veldig forskjellig på hva de lar seg underholde av. Noen liker fotball, andre vil se strippeshow, spør du en tredjemann, vil vedkommende heller lese en god bok.

Det er ikke sikkert det er TV, strømmetjenestene eller radioen som gir underholdning for kommende generasjoner. Sjansen er stor for at det et underholdningstilbud vi ikke kjenner til i dag, som er “snakkisen” blant ungdommen da. Slik får du billigere TV-underholdning! Ved å saumfare de respektive distributørene av TV-pakker, rett og slett.

gjør enn innsats, sammenligne priser og se ditt behov med distributørenes tilbud. De vil gjerne ha deg som kunde, men trenger du egentlig TV som underholdning?

Kanskje er det live-reiser til planeten Mars, muligheten for å reise fram i tid eller tilbake i tid, la oss si for et par hundre tusen kroner i året. Som er greia. Vi vet ikke hva framtiden har å tilby. Og slik situasjonen er i dag, både her hjemme og der ute – så er det kanskje en fordel. Å ikke vite hva morgendagen bringer på godt og vondt.

SKAM

Alle har sett SKAM, produsert av NRKP3. Elsket av millioner. Det er nettopp en slik “snakkis” som skal til for å revolusjonere en hel generasjon i flere land, nesten samtidig. Da kan du også kalle det ok underholdning, all den tid det er neste bare positiv omtale, slik SKAM har fått – over alt. Ikke bare for de unge, som serien var ment for, men også en serie for voksne og eldre.

Lest? Vil Papirhuset levere flere sesonger på Netflix?

Serien om Eva, Noora, Even, William, Chris, Sana og Vilde på Hartvig Nissen Videregående i Oslo.

Vi kommer vel ikke til å glemme dem med det første. Men din underholdning behøver selvsagt ikke være viet underholdning fra en flatskjerm. Allikevel tar vi for oss alternativene og til slutt det tilbudet du kanskje bør velge for å spare noen kroner. Det liker du vel?

Det er rart med det. Når høstmørket faller på, kjæresten din har dumpa deg, du har mistet jobben og lommeboka tillater ikke de helt store skrumspringene. Da er det greit å ha minst én venn i bloggosfæren – velkommen til Vargas12.com, vi skriver for deg! Og vi gir deg tips og råd om å spare penger. Det gjør du også, om du velger vårt alternativ for valg av TV-underholdning.

Slik får du billigere TV-underholdning!
Hva er god underholdning for deg?

Netflix

Om du liker filmer og serier, enten du ser Disney-filmer med ungene eller eller har blitt hekta på “Homeland“, “Breaking Bad” eller “The Americans” alle tre klassiske spenningsserier du se. Netflix er et must, fordi du går glipp av så mye, om du lar være å se hva som finnes her.

Noen velger heller HBO, men vi er ikke tvil om at Netflix har et bedre tilbud.

Prisen er den samme over hele fjøla. I underkant av 200 kroner per måned. Du kan velge billedkvalitet på Netflix, men ikke hos HBO. Du som har ny fin TV, som kan ta 4K og HDR- kvalitet, sørger for å ha det beste abonnementet for beste bilde, selvsagt. Hvis ikke hadde du ikke behøvd den nye dyre TV’n, ikke sant?

Ikke glem at HDMI-kabelen også skal være i 4K-kvalitet, før du kan drømme om det aller beste bilde å oppnå i Norge i dag. Du tenker kanskje at 8K er bedre, og det er for såvidt riktig. Men i 2020 er det ingen TV-kanaler eller distributører av underholdning som sender noe som helst i 8K. Spar de pengene. ikke kjøp deg 8K TV, ennå.

I tillegg krever det betydelig mer hastighet om du skal strømme TV-bilde i 8K-format i framtiden.

Apple og Netflix opererer for eksempel med 25 Mbps (megabit per sekund) om du skal se 4K-film, og med en oppløsning som er fire ganger så høy snakker vi brått opp mot 100 megabit om du vil strømme i 8K.

DinSide.no
Slik får du billigere TV-underholdning!

Pest eller Kolera

Slik får du billigere TV-underholdning! Velg det som er best for deg, hva du ønsker å ha i din TV-hverdag. Ser du ikke TV eller ikke bruker strømmetjenestene, er du prisgitt annen type underholdning. Du har kanskje ikke TV engang, og da er det du ikke her og leser dette tipset heller. Ære være deg for det.

Av de mest kjente distributørene, er det utvilsomt Altibox som kommer best ut på kundeservice og billedkvalitet. Altibox leverer TV-bilde via fiber, enten i bakken eller i luften. Dette er en god måte å få et bra TV-bilde på. Men om Altibox er billigst? Neppe.

GET bør du styre unna først som sist. Get scorer lavest av alle norske selskaper på norsk kundebarometer for 2020. Jevnt med konkurrentene på pris, men en helt fraværende kundeservice og elendig GET BOX, som virker når det passer seg selv. At ansatte ber deg ryke å reise må du regne med om du er kunde her. Styr unna.

Canal Digital leverer TV-bilde via parabol. Hallo, 1980 ringte og ønsker å få tilbake Hockeysveisen sin. Ærlig talt. Får du tak i vannseng fortsatt i møbelforretningene? Skal man le eller gråte når man må velge mellom Pest eller Kolera? Canal Digital får nye kunder fordi de kaster “tallerkenene” etter kundene med lovnad om gratis montering. Ikke gjør det.

4K betyr fantastisk billedkvalitet

Noen hevder å vite at man får like godt TV-bilde og at det blir rimeligere å kjøpe en så kalt “Dreamboks” og at det er det beste alternativet. Vi tror ikke det er det beste for Ola og Kari Nordmann, fordi det krever endel jobb med oppdateringer. Og du risikerer å miste kanaler om disse blir kodet for Dreamboks-brukere. Hvem skal du ringe og klage til da? Styr unna.

Apple TV er løsningen

Vi tror du kan komme billigere ut av det om du ‘styrer butikken’ selv. Du bør investere i en Apple TV, som leverer 4K og HDR-kvalitet. Og femte generasjon Apple TV er det beste du får for penger i dag. Du betaler drøyt 2000 kroner for denne lille skjønnheten. Det en liten boks, litt større enn en snusboks, den gir deg et sylskarpt TV-bilde via apper – du behøver ingen dekoder.

Framtidens TV, i hvert fall de ti neste årene, vil være via apper. Enten du styrer disse via de innebygde appene på TV’n, eller via Apple TV-boksen. Slik får du billigere TV-underholdning! Vil man ha den beste TV-kvaliteten, beste pris og best teknologi, er det å velge en ekstern løsning, svaret. Apple-TV blir vårt valg og tips til deg.

Fordelen med Apple TV er enkle menyer. Fantastisk tv-bilde og lyd, enkel og god fjernkontroll, og godt app-utvalg.

Ulempen er at man ikke får gjøre opptak, men innholdet ligger jo lenge i appen, bortsett fra i live-sendinger. Og du får ikke sappe mellom kanalene like raskt og enkelt som på en lineær-TV med kanaler. Du må ut av en app og inn i den neste, men det nok en vane det er lett å bli vant til.

Billigere TV-underholdning

Tar du kontakt med TV2 Sumo og får det beste tilbudene de kan gi deg, vil svaret være 379 kr per måned, inkludert Premier League. Samt Viaplay for 790 kroner for ett år, for å få like mange kanaler du hadde før du ikke gadd å ha GET eller andre distributører mer.

Da har du de samme kanalene du hadde på lineær-TV-abonnementet ditt. Men du havner på ca tusen kroner per måned – isteden for 2000 kroner. Og vi gjentar, dette er inkludert Premier League-kanalene hos via TV2 Sumo.

Vær obs på at du i alle fulle fall, uansett hva du velger, så må du ha internett-tilkobling for å bruke alle disse alternativene. Dette må du betale mellom 600 og 800 kroner per måned for. Da får du nok hastighet til å strømme filmer og serier. I vår pris har vi valgt totalpakken for TV2 Sumo.

Husk også at du må investere i 4K-HDMI-kabel, ja, den flate. Den kan være merket 4K High Speed, da er du sikker på at det er riktig kvalitet. For at du skal kunne få denne billedkvaliteten vi refererer til, som du faktisk ser forskjell på TV-bildet – om du har en 4K-TV.

Har du spørsmål, er det bare å bruke kommentarfeltet.

Ikke glem å abonnere på vårt nyhetsbrev. Vi skriver gratis for deg. Velkommen skal du være.

Lykke til!

Vargas

Begynner du å bli tynn i hyssingen?

Begynner du å bli tynn i hyssingen? Ikke sant det kan gå på selvtilliten løs å miste håret? Vi snakker om egne erfaringer, dessverre. Det er nemlig ganske vanlig å bli tynn i luggen når årene har satt sine spor. Det gjelder både kvinner og menn, men flest menn. Det å få måne, altså at håret forsvinner midt i krona på toppen av hode – er nådeløst.

Kvinner med et stort mammahjertet kan klare å si at det er både maskulint å sexy å være skallet. Dem om det. Det er vel ikke mer sexy å miste håret enn drit fulle, godt voksne kvinner. Det er som kjent verken sexy eller sjarmerende.

Du som er så smart å lese denne bloggen, vet at vi ofte kommer med gode råd, så også denne gangen. Begynner du å bli tynn i hyssingen – Er du fortvilet over situasjon, der selvtilliten allerede har slått sprekker over tid, jo tynnere luggen blir? Da bør du absolutt lese videre.

Endelig håp

Det er nemlig et håp for oss som har levd en stund, men som mister gradvis håret, eller får det til å se ut som vi har levd et langt og hardt liv. Nå kan du få hjelp til å skjule skavankene, dekke over den blanke issen eller faktisk få helt nytt hår som ser flott og naturlig ut. Les mer om hårtransplantasjon her.

Noe av det mange menn, men også kvinner ser på hos en potensiell partner, er nemlig frisyren. Mangler man hår er jo frisyren deretter. Fraværende. Dermed kan man måle selvtilliten hos mange med riktig frisyre, tykkelsen eller strukturen på håret. Slik har det vært i årevis, men nå er det endelig håp for alle med for lite hår.

Det legges jo merke til når en flott ung mann på nitten år, kommer med hentesveis og manglende selvtillit. Heldigvis er det endelig håp for å gjøre noe med dette. Så langt har alle disse med litt for lite hår – opplevd dette som et problem. Det problemet finnes det nå en løsning for.

Begynner du å bli tynn i hyssingen?

Selvtillit kommer innenfra

Selvtilliten kommer som kjent innenfra. Fordi det er hvordan man føler seg blant andre som er avgjørende for hvordan man har det. Det være seg blant venner, på jobben, på skolen eller hjemme. De fleste liker å se bra ut sammen med andre, enten man er søkende etter en potensiell kjæreste eller har vært gift i årevis.

Man vil se bra ut uten å måtte sprenge banken eller bruke opp alle sparepengene på fiksfakserier som ikke virker. Nå er det faktisk håp for alle med en hårtap-utfordring. Fordi det ikke er magiske formler, med vanskelige ord man ikke kan uttale – som er svaret.

Men kirurgiske inngrep som å fjerne hår fra ett sted på kroppen til det stedet man mangler hår. Sikkert, effektivt og utført av fagfolk. Tryggere blir det neppe. Begynner du å bli tynn i hyssingen vil du gjerne få hjelp av de som kan gjøre noe med det?

Vi kan være med på at menn med en passende rund og eggeformet isse, kan se hot ut, med et passende tredagers-skjegg i tillegg. Men har man en skjeggvekst som en middels fjortis, må man vente i ukevis på det skjegget. Da er jo poenget borte.

Ikke ta håret forgitt

Kvinner med strie buster uten noen form for fall, betaler i dyrt for permanent, krøller eller noen bølger i håret. De som er så heldig eller uheldig, alt etter hvem man spør, og er født med noe struktur i håret – betaler for det motsatte. Eller kjøper seg rettetang og annet dyrt utstyr, for å berge stumpene.

Man skal ikke ta håret for gitt, men faktisk sette pris på det lille man har. Er det tomt på toppen så finnes det faktisk råd. Strip/FUT og FUE-metodene er en ny teknologier, som brukes med suksess. Det er jo en viss forskjell på folk, også når det kommer til hår. Noen trenger en større transplantasjon, andre behøver kun å justere hårlinjen. Alt dette utføres slik du forventer å få det.

Man skal ikke ta håret forgitt, men tenk deg nå litt om. Siden det finnes svært gode alternativer for å få endret på en skavank som plager deg – er det vel ikke så mye mer å tenke på, men bare få det gjort? Først som sist. Begynner du å bli tynn i hyssingen og det plager deg, vet du nå at det finnes hjelp å få.

Vargas

WordPress-hjelp på norsk!

WordPress-hjelp på norsk! Din nettside for din bedrift er noe du lever og ånder for. Nå er det heldigvis noen norske eksperter som er litt bedre enn de fleste andre. Her er det rask hjelp å få når du må gi opp selv. Hvor mange timer har du ikke sittet og slitt deg gjennom koding og feilmeldinger? Nå er den tiden over. WPologi – hjelper deg!

Vi anbefaler også den norske Facebook-siden til WordPress-Norge. Her kan å søke etter råd og veiledning, det var her vi var så heldige å treffe på WPologi sin representant. Som hjalp oss med å rydde opp i Redirection-plugin, som hadde laget trøbbel i lang tid.

Behøver du hjelp med SEO på din nettside, har vi skrevet en god artikkel om dette her.

Vi fikk fantastisk hjelp

Hva kan WPologi hjelpe meg med, tenker du kanskje, som jeg ikke klarer selv? Det er det bare du som kan svare på ved å sjekke deres kunnskaper ved å ta kontakt. Vi har skrevet 6500 bloggartikler på Vargas12.com de siste ti årene, og trodde vi kunne mye. Der tok vi grundig feil.

Vi kan lite om alt det teknologiske, men vi er ganske gode på å skrive. Men hos WPologi, fikk vi altså helt fantastisk hjelp. Anbefaler dette nettstedet så langt det er mulig med ord.

Bare det å lage en profesjonell og funksjonell nettside, kan være både krevende og vanskelig.

Mulig du klarer å få siden til å være synlig for deg selv, men hvis ingen andre finner den i myldre av andre nettsider, spiller det mindre rolle. Ved å ta kontakt med de dyktige folkene bak WPologi – er du i trygge hender. Vi kan garantere for topp service og rask hjelp.

WordPress.org

Wordpress-hjelp på norsk!

WordPress er det jo amerikaneren Matthew Mullenweg som står bak. Derfor er det åpenbart at de fleste menyene og hovedspråket i Wordress.com pg WordPress.org, er på engelsk. WordPress-hjelp på norsk! Er den viktigste årsaken til at du bør søke hjelp hos WPologi. Du forstå alt de sier, forklarer eller skriver til deg, og de gir deg løsningene på ditt språk.

Enklere kan det vel ikke bli?

WordPress.org er den plattformen vi mener du bør gå for. Fordi da styrer du alt selv, på eget domene. Om du velger WordPress.com, blir alt styrt av WordPress og du kan blant annet ikke ha reklame eller annonser på siden din. På wp.org er du din egen sjef. På WP.com må du forholde deg til regler kontrollert av WordPress.

Når det er sagt, bør du uansett velge WordPress i den ene eller andre utgaven. Fordi det er den beste måten å drive en nettside fra. WordPress er verdens ledende på nettside-markedet i verden, om det er noe som heter det. Og det er strengt tatt det beste alternativet uten særlig konkurranse.

Dette kan WPologi bidra med

 • Sette opp din egen nettside
 • Hjelpe deg med å sette opp e-postadresse
 • Hjelpe deg med å installere Google Search Console og Google Analytics
 • Hjelpe deg med å plukke ut de viktigste (plugins) utvidelsene – du trenger flere
 • Lærer deg å gjøre siden trygg for hacking
 • Lærer deg å skrive gode artikler
 • Lærer deg å sette opp egen nettbutikk
 • Lærer deg å operere nettsiden trygt uten at den går ned
 • Gir deg råd om bruk av bilder
 • Gir deg råd om hvordan utseende (Theme) skal være
 • Gir deg råd om hvilket Webhotell du bør velge til ditt formål

Å ha gode fagfolk i ryggen som hjelper deg med det du ikke kan, ikke har tid til eller ikke vil bruke tid – er gull verdt. Tid er penger i de fleste bransjer. Lar du folkene bak nettsiden WPologi ta seg av din nettside. Har du faktisk en del tid til overs, en bekymringsfri hverdag. Er det ikke deilig? WordPress-hjelp på norsk!

Du trenger hjelp

I teknologiens uutgrunnelige verden er det selvsagt enorme muligheter til å nå ut til din potensielle kunder. Da behøver du dette riktige verktøyet, men du må også kunne bruke det. For å bli en fullblods WordPress.org-kjenner, må du like å lære koding. Du bør kunne engelsk og sette deg inn i alle detaljene hvor en nettside fungerer og hva som ikke fungerer. Det er endel jobb.

Alt du behøver å gjøre, er å ta kontakt med gjengen i WPologi, som lærer deg og hjelper deg med WordPress. Vi vet du ikke vil angre på det, og vi kan love at du faktisk får all den hjelpen du behøver. Alle nett-bekymringer du har hatt med din nettside og nettbutikk – kan forsvinne i dag.

Før eller siden vil du behøve hjelp rundt din egen nettside – da er det greit å kunne snakke norsk med de som skal bidra. Enig?

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com