Kategoriarkiv: Underholdning

Mange begivenheter samlet på et sted

Sverige vinner i hockey, FFK taper igjen, Beyonce viser tvilling-magen. Juventus vinner serie A for sjette året på rad, Arsenal må spille Europa Cup (får ikke være med i Champions League) og John Terry gråter med Gro Hammerseng, fordi de ikke skal spille ball mer.

Og president The Donald, leker med sjeikene i ørkenen.

En helg, en begivenhetsrik periode i mai, for alle oss som ikke har noe større og mer meningsfylt liv, enn å følge med på nyhet- og sportsbilde fra media, og skriver om det i ettertid.

Vi bloggere som våger å skrive om det du ikke tør å snakke om i morgen, og det du så gjerne ønsker å snakke om i morgen – har det jævlig travelt for tiden. Først må vi stå på pinne for alle som elsker å være dyne-løftere,  som leter etter snusk hos venner og naboer. Sladder, baksnakking og dele inntrykk med hverandre fra kjendis-verden, eller luske i buskene for å få med seg noe slarv.

Du innrømmer lett at du er nysgjerrig på hva som skjer bak lukkede gardiner, ikke sant? Som om ikke vi tilbyr deg nok allerede, er vi også Norges største Adele-fan blogg, og vi gir deg nyheter fra den delen av verden, om musikk, om kjendiser og om hva du liker å se på TV.

 Adele.com

Fortsett å lese Mange begivenheter samlet på et sted

Takk Torp!

NRK-veteranen Ole Nicolai, har en stadig økende seerskare, skal man tro debattantene han makter å få til sitt program ved samme navn – “Torp”. Politikere og forretningsfolk fra øverste hylle.

Bergenseren Ole Torp (65) har vært korrespondent for rikskringkastingen i både USA og Kina, og vært programleder for en rekke debattprogram i NRK i mange år. Men fra 2016 fikk Torp sitt eget program som har blitt svært populært.

Et samtale- og aktualitetsprogram, med aktuelle gjester i tiden vi lever i. Kvinner og menn i alle aldre.

Mulig er det måten Torp ser i kamera på, den finurlige, ofte høflige, men også spisse måten; den karismatiske veteranen spør sine gjester på – som gjør programmet severdig.

 Ole Nicolai Torp Foto: Wikipedia.org

Fortsett å lese Takk Torp!

Deilige; Unge Lovende!

Takk og lov for at det beste fortsetter, SKAM er på gang med Sana som hovedperson i sesong fire, og endelig kommer deilige, Unge Lovende.

Norske drama på sitt beste, basert på unge, urbane jenter og noen gutter, som lever sin hektiske liv, på jakt etter seg selv og en eller annen form for lykke, de ikke engang selv vet hva bunner ut i.

At vi får lage en tredje sesong betyr at vi får strekke historiene lengre. Jeg er veldig glad for at vi får gjøre det, sier skuespiller og serieskaper Siri Seljeseth.

NRK.no

Trenger vi flere TV-serier nå spør du kanskje?

Vel, det kommer an på hva du vil bli underholdt av og hvem du spør. Unge mennesker elsker å se andre unge, på godt og vondt. Mange vil se ekte mennesker leve ekte liv, og i Unge Lovende gjør de tre hovedfigurene, Nenne, Alex og Elise det så ekte og troverdig, at vi blir tvunget inn i deres forskjellige hverdag.

Opp- og nedturene kommer tett som hagl og vennskapet settes selvsagt på prøve. Du må bare se Unge Lovende, fordi de aller fleste av dine venner, vil ikke snakke om annet i tiden som kommer.

Foto: NRK-drama

Fortsett å lese Deilige; Unge Lovende!

SKAM-feberen har inntatt Skandinavia!

Danmark har allerede lagt Norges største og viktigste Nett-TV serie til sitt bryst. Svenskene, som ikke skjønner norsk, enten programmet er tekstet eller ikke, ser ikke norske programmer, før nå. Sverige har oppdaget SKAM.

Men ikke alle synes vår nasjonalskatt hva klein underholdning angår, er like underholdende. Tvert i mot. Noen svensker advarer mot SKAM. til tross for heder ros og fantastiske omtaler, hvor enn man snur seg.

En eller annen Malin, (heter alle det samme i Sverige?) har uttalt seg kritisk til Williams oppførsel mot Noora. Hallo? Vår tids heteste TV-par, som halve Norge har trykket til sitt nett-TV bryst for mange måneder siden, ja er det ikke også år? Ble våre nye helter da vi gikk lei alle andre TV-helter.

Noora og William er Norges Kim og Kanye, Sveriges svar på Victoria og Daniel, eller Danmarks svar på Frederik og Mary. Glem Haakon og Mette Marit, det Noora og William, for ikke å snakke om deilige Isak og Even, som hylles i alle fora. Norge, og svært mange nordmenn elsker SKAM og dets helter.

 Noora Foto: NRK.no

 William Foto: NRK.no

Fortsett å lese SKAM-feberen har inntatt Skandinavia!

Har du ikke hørt om Mathea Lødemel? Det vil du nok snart …

TV2 er glad i å tirre sine TV-seere med underholdning der musikk og sang er en viktig del av konseptet. IDOL har som kjent alltid godt på Norges største kommersielle kanal. Endelig er nyvinning for norske seere på trappene. Kalt “The Stream”.

Mathea Lødemel fra Ørsta på Sunnmøre, er i ferd med å synge seg inn i nordmenns hjerter. Ukjent og anonym – helt fram til hun synger “Berlin” på TV2. 16 år gammel. Et navn og en stemme du utvilsomt du vil høre mye til i årene som kommer, så sant Mathea velger å synge. Måtte hun aldri stoppe.

Nå kan du gjøre som Justin Bieber, Adele og Kygo, bli stjerne via egen streaming via internett. Du har hele verden som ditt publikum. Har du det som skal til, en stemme fra oven og en tekst du vil formidle? Syng, syng av hjertens lyst og del det med alle.

Espen Lind (44), Marion Ravn (31) og Cato Sundberg (34) utgjør stjernetrioen som skal finne og utvikle artister på vegne av verdens tre største plateselskaper i TV 2s nye musikk-konkurranse.

TV2

images-14 Marion, Cato og Espen utgjør dommertrioen Foto: TV2.no

https://www.youtube.com/watch?v=n-kDbQJQ7SI

Fortsett å lese Har du ikke hørt om Mathea Lødemel? Det vil du nok snart …

Reiseradioen – Norges viktigste radioprogram starter 18. juni!

Du har kanskje gledet deg siden medio august i fjor? Hele Norges Reiseradioen, sannsynlig landets viktigste radioprogram. Hørt av titusener gjennom hele sommeren, hver sommer, siden 24. juni 1963. 

Utvilsomt Norges mest populære radioprogram med et snitt på rundt en million lytter per dag. Og flosklene kan bare hagle, for det blir faktisk ikke ordentlig sommer for mange, uten dette programmet. Reiseradioen er nemlig tettpakket av tradisjoner, værvarsel, viktig og mindre viktige meldinger fra hele landet, tapt og funnet, intervju, reportasjer og selvsagt badetemperaturer fra et sted langs kysten – nær deg.

Reiseradioen, med sol i ørene.

Heldigvis har NRK-radio stor respekt for sine lyttere og derfor er det bare de aller ypperste av hva som kan gå og krype av programledere som får det ærefulle oppdraget å lede nasjonalskatten. Også i år, nøyaktig klokka 09:05 lørdag 18. juni, er det statsminister Erna Solberg som offisielt åpner sommeren 2016, i Reiseradioen på NRKP1. Intet mindre.

qtkmnXuc_Kigd9bdUasmagCS0ZahaLrmF9eNI9X7tF1g Reiseradioens utvalgte og utsendte Foto: NRK

Fortsett å lese Reiseradioen – Norges viktigste radioprogram starter 18. juni!

Game of Thrones – hva kan erstatte tidenes beste?

Sesong 6 vil gå sin seiersgang, med alle sine overraskelser, slik vi gjennom de fem første sesongene har blitt kjent med HBO-serien, “Game of Thrones”. Tidenes beste filmserie mener mange. Hva skjer når de to siste sesongene er ferdig i 2018?

Hva kan erstatte dette?

GOTFoto: HBO Nordic

(NO SPOILER ALERT!)

Forfatteren av bøkene “A song of Ice and Fire” George R.R.Martin, som den fantastiske TV-serien er basert på, har hatt skrivesperre i lang tid. Derfor får fansen av serien se en sesong på film, før det er publisert mellom to permer. Forfatteren er tatt igjen og forbigått av filmskaperne, D.B Weiss og David Benioff.

Boken “The Winds of Winter” den sjette i fortellingen om det vidunderlige “Westeros” og alle gode og onde skapningene som bor der – kommer i løpet av 2016 eller 2017. Forfatteren, som er kjent for å jobbe med en rekke prosjekter samtidig,  jobber kun med den forsinkede boken.

Fans rundt om i verden, gruer seg allerede til det hele er over.

 game-of-thrones Foto: Wikipedia.org

Fortsett å lese Game of Thrones – hva kan erstatte tidenes beste?

Eurovisjon Song Contest 2016 – Sverige vs Norge

Sverige skal enda en gang arrangere Europas aller viktigste musikk-fest. Og de vinner. Igjen!

frans-jpg Frans kan gå hele veien med sin låt “If I Were Sorry” Foto: SVT.se

Dessverre for alle nordmenn som elsker Grand Prix, eller Slagerfestivalen, som svenskene kaller det. Eurovisjon Song Contest, som det egentlig heter. Kjært barn, som er elsket og hatet, har mange navn. For Norge og de fleste nordmenn er det viktigere å komme foran Sverige, enn å faktisk vinne. I år blir det et sørgelig arrangement for oss nordmenn. Årsak: Frans!

If I Were Sorry” var stor favoritt og vant den svenske finalen uten særlig konkurranse fra noen, og det er en helt spesiell vakker låt den unge artisten presenterer. En ballade som setter seg på hjernen og stemmebåndet samtidig. Og svenskene kan dette med å finne vinnerlåter til den store festen.

Frans Jeppsson Wall (17) fra Ystad i Skåne er kjent fra VM i 2006, da han som sjuåring hedret Zlatan med låta “Who’s da man“.

 

Fortsett å lese Eurovisjon Song Contest 2016 – Sverige vs Norge

Paradise Hotel 2016 – du tror det ikke engang når du ser det …

https://www.youtube.com/watch?v=MtzwfihhjpQ

 

6 kvinner og 5 menn er offisielt de 11 som skal starte årets sesong av selveste “Paradise Hotel”. Reality-serien som vi elsker og hate. TV3s flaggskip, årets utvilsomt mest omtalte TV-program, som har tilhengere i alle aldre.

Selvsagt er ikke dette de eneste deltagerne, men de aller første. Etterhvert vil flere deltagere komme

Gleder du deg? Det gjør en halv million andre nordmenn også. Nå er det bare dager igjen til festen endelig er i gang!

Om Sandra Lyng skal delta på “Paradise Hotel”? For de som fortsatt lurer på det, nei – det skal hun ikke. Sanda har kun laget årets Paradise Hotel-låt og laget musikkvideoen til årets sesong med deilig rølpe TV. Om hun er en av flere store overraskelser underveis, det kan vi selvsagt ikke si noe om.

 

her-er-arets-paradise-hotel-deltakere“Paradise Hotel” deltagerne og programleder Triana Iglesias Foto: TV3.no

Fortsett å lese Paradise Hotel 2016 – du tror det ikke engang når du ser det …

Julegavetips: The Last Of Us (Remastered) – for Playstation

“The Last Of Us” er et action-eventyr-horror-overlevelsesspill som ble lagd av “Naughty Dog” og utgitt av “Sony Computer” Entertainment.

Spillet ble kom ut over hele verden på Playstation 3 den 14. juni 2013, og Playstation 4 den 29.  juli 2014 i USA og de neste dagene over hele verden.

Spillets handling er satt i en post-apokalyptisk verden i USA, og forteller historien om Joel og Ellie som prøver å overleve en reise gjennom det som er igjen av USA. De skal finne en kur for en herjende soppinfeksjon som nesten har utslettet hele menneskeheten.

“The Last Of Us” har fått veldig god kritikk for manuset, stemmeskuespillet, designet, musikken og grafikken. Spillet er regnet som en av de viktigste titlene som kom ut i 2013 (Sammen med Grand Theft Auto 5) og fikk over 200 “Årets Spill” priser av aviser og nettsteder.

532407

Før spillet kom ut var det store forhåpninger og veldig kontroversielt. Når spillet endelig var på markedet; solgte det over 1,3 millioner eksemplarer den første uken etter lanseringene. I Juli 2014 hadde The Last Of Us solgt 7 millioner eksemplarer verden over.

Fortsett å lese Julegavetips: The Last Of Us (Remastered) – for Playstation

Orange Is The New Black – Ruby Rose, merk deg navnet!

“Orange Is The New Black”, tidenes beste TV-serie, kun på Netflix. En serie for kvinner som liker kvinner, en serie med kvinner som både elsker og hater andre kvinner. La det være hevet over enhver tvil.

OITNB, er lesbe-serien over alle. Intet feil med det, på noen måte. Det var på tide. Men sjelden har en skuespiller sett større suksess på kortere tid, enn av de viktigste rollene i tredje sesong av Orange Is The New Black.

Mer populær en noen andre serie. Så enkelt for det finnes ikke dens like.
En av årsakene til at sesong tre av fengsels-serien revolusjonerer verden, er smellvakre Ruby Rose Langenheim (29).

Da Ruby var tolv år gammel, visste hun allerede at det var jente kjæreste hun ville ha.

 640px-Ruby_Rose,_2012 Foto: Wikipedia.org

Sexy Ruby søkte på en jobb på lik linje med et par tusen andre, blant annet Bam Margera fra Jackass. Der hun knuste reality-stjernen i å drikke 100 shots med øl på like mange minutter. Jobben? Programleder for MTV, intet mindre.

Fortsett å lese Orange Is The New Black – Ruby Rose, merk deg navnet!