Hun fantaserer om digre, bankende, sorte lem som penetrerer henne etter alle kunstens regler. Kåte husmødre fantaserer om negerpikk!

Hadde partneren bare visst hva hun har i tankene når hun vilt og uhemmet får i seg pikk, enten det er i fra sin partner, elsker eller den med- eller uten batterier.

– Voksne modne damer har hatt denne fantasien så lenge at hun er villig til å gjøre noe med det. Hun er fortsatt higen på diger pikk, hun har kastet den kjedelig gubben på dør etter at ungene ble voksne. Kåte husmødre fantaserer om negerpikk!

Nå skal hun på sin tredje tur til Afrika, til Gambia og sin elsker som vet å tilfredsstille sin kvinne på alle mulige vis.

En fremmed, eller en hun har sett seg ut på stranda, en ekte strandløve kan lett få lov til å gjøre hva han vil med henne. Bare han fortsetter lenge nok. Hun vil ha mye, ofte og lenge. Hun er underernært på stor pikk.

Kåte husmødre fantaserer om negerpikk!
Foto: Copyright Jim Dokken

Ikke alle norske kvinner er hyp på neger-pikk. Noen tar til takke med det de får. Men det er også en myte at ikke norske kvinner vet å sette pris på den digre “heste-pikken”, bare en neger kan være i besittelse av. Kvinner over hele verden vet å verdsette et digert lem som fyller henne helt.

Fantasier og drømmer

Det er ikke størrelsen det kommer an på, er et uttrykk som er til trøst for mange norske menn. Det er fullstendig løgn. Det er absolutt størrelsen det kommer an på og jo større jo bedre. Få et ærlig svar fra en kvinne du stoler på, gjerne 25 til 28 cm, slik at den virkelig kjennes. Kåte kvinne, kjenner du deg igjen?

Alle mennesker har fantasier og drømmer, og det er ikke uvanlig at disse handler om de våteste ønsker man har. Seksuelle fantasier brukes veldig ofte av både kvinner og menn når man har sex. En fantasi eller drøm kan være så levende at du kan faktisk få orgasme, mens du sover.

Går du med en drøm som du synes er flaut å ta opp med kjæresten din så bør du ta mot til deg, og ta initiativet til å snakke om sex, også peile inn på det du ønsker at dere skal gjøre sammen, eller sammen med andre. Velger du å ikke si noe; kommer fantasien til å forbli en drøm.

Kåte husmødre fantaserer om negerpikk, men hun får det sjeldent, i hvert fall norske husmødre. Pikk får hun, men ofte ikke store nok.

Seksuell fantasi

Stadig flere ønsker å se på når andre har sex, det er utbredt men svært tabubelagt. Swingers klubber blir etablert  hver eneste uke i flere av de største byene. Og i disse klubbene er det ikke alle som nøyer seg med å se på hverandre heller.

En seksuell fantasi, kan få lov til å bare være det. Man må ikke på liv og død få denne ut i livet heller. Men det er en grunn til at du fantaserer om dette, og da kan det være med på å berike ditt seksualliv i årene som kommer, om du greier å få utløp for din drøm.

Kvinner fantaserer om å bli voldtatt av flere vell utstyrte menn på en gang. Ikke voldelig voldtekt fra virkeligheten, men en het sex akt der hun får være i sentrum. Der en rekke fremmede menn lar henne få sitt livs største drøm gå i oppfyllelse. For de aller fleste blir det med den våte drømmen, noen velger å gjøre fantasi til virkelighet.

Modne norske kvinner velger å gjøre en lang våt drøm til virkelighet, ved å reise verden rundt for å finne store bankende lem, som de har fantasert om opp gjennom årene. Tør du?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Din blogg er din stemme- bruk den!

Din blogg er din stemme- bruk den! Om du har en blogg, så har du også muligheter. Den kan du...

Lukk