Stadig større antall solgte sex-artikler basert på mannlige kunder selges i butikker og på nett over hele landet. Salgstallene er formidable og det har aldri blitt solgt fler produkt ment for mannens orgasme. 

– Menn har begynt å finne ut av dette selv, og oppdaget det enorme utvalget som også de kan ha glede og nytte av. Allikevel er det nok fruen i huset, enten hun er hjemmeværende eller i full jobb, som står for de fleste innkjøp relatert til sex-artikler. Norske kvinner vet hva de ønsker og hva som skal til for både seg selv og sin partner.

Norske kvinner er selvsikre kåte og frimodige, det er helt åpnebart et økende antall kvinner som ønsker å bruke alternative sex-hjelpemidler til eget og andres bruk ved riktig anledning. Om det er den voldsomme suksessen til forfatter E.L James som bør få skylda er ikke godt å si.

Kom, la oss nyte kjærlighetsrusen, fryde oss i elskov til morgenen gryr.

Bibelen

– Det er ingen hemmelighet at bøkene også leses av norske menn og kvinner, ikke nødvendigvis pga all sexen som blir detaljert forklart mellom Mr. Grey og Anastasia. Men fordi det er en type bøker man ikke har sett på markedet før, og som leses av neste alle man kjenner.

– Noen tenner på å være underdanig, andre tenner på å være sjef og heller befale den/de andre, slik har det alltid vært og slik vil det bli værende. Enten man vil det eller ei så er også sex mellom mennesker kommet for å bli. Helt sikkert.

til blogg 004

But-plug fra Erotikknett.no Foto: vargas12.com

Om du som kvinne mener å vite at et sex-leketøy kan være det som gir deg og din partner et krydder i sex-livet, så er det veldig forståelig at du på vegne av din partner kjøper slike artikler.

Bare vær helt bevisst på at dette kun er et substitutt og bør med jevne mellomrom legges vekk, fordi det er samspillet dere i mellom som er viktigst og som bør være bra for et vellykket partnerskap og forhold som er ment å vare lenge.

– Om du som mann liker å bruke noen form for assistanse eller «verktøy» for å oppnå de helt store høyder, er det veldig viktig at du tør å si det. Bare ved å snakke godt sammen om absolutt alle tema, kan forholdet vare år ut og år inn. Da må man også tørre å snakke om slike ting, om hva som er deilig og hva man ikke liker.

– Noen menn liker at kvinnen tar kontroll med tanke på hvilke produkt man skal bruke ut i fra behov, men hun kan vanskelig vite hva han ønsker om han ikke tør å si det. Stadig fler menn har funnet ut av veien via den perfekte orgasme går via rumpa og anal-stimuli.

Nettopp derfor bør alle menn med respekt for egen kropp, helse og nytelse fortelle at de ønsker å prøve ut nye ting, ikke være blyg, fortell det heller som det er. Prøv dere fram.

Nytelsen er ikke fullkommen før begge er fornøyd. God kommunikasjon er hovedpunktet for vellykket sex.

Husk også at det er dere som er viktigst, ikke hvilket produkt man velger å bruke.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Disse to er allerede klar for IDOL finalen

 Martine Rygvold (25) og Georg Lipai (17) er de to første som har klart å komme gjennom nåløyet, og som...

Snart er det over- forholdet ditt vil ta slutt…

Dessverre så er det alt for lett å gå fra hverandre I dag. Mange par har problemer I forholdet sitt...

Lukk