Kåthet er en naturlig del av det å leve et voksent liv. Fra man er i kjønnsmoden alder og kanskje før det er alle kåte fra tid til annen. Tema derimot er ikke like vanlig å finne i dagens fora. Heller ikke nevneverdig i undervisningen i den norske skole.

Bloggere er kanskje de som skriver mest om det, ikke nødvendigvis nok til å fylle tomrommet som er enormt. Kunnskap om tema finnes, men er vanskelig å finne troverdig nok.

Man kan lese seg opp og i mente om kåthet generelt, men kvinners kåthet og opplevelser rundt sexlivet er vanskelig å gå svar på. Mulig fordi de fleste kvinner synes det er greit at dette forblir mellom henne og sin partner. Uansett hvem partneren er, eller hvor mange som fikk delta.

Er det nødvendig å kringkaste sitt sex-liv? Naturligvis ikke, men det er viktig å lære, forklare og la nye generasjon få nok informasjon om livets mysterier og gleden av å nyte. Uten at det skal være vulgært eller diskriminerende for jenter i skolemoden alder.

LINDA- JIM DOKKEN BILDE 2Foto: Copyright Jim Dokken

– Kvinner tenner på så mangt, de har også en evne til å bli kåt av dagligdagse gjøremål, er de da single så må de ta ansvar for egne lyster og følelser. Det er det bare fantasien som setter en stopper for dette. Kåte kvinner lar seg neppe stoppe, de finner en vei ut av det og kommer gjerne flere ganger om det er «nødvendig.»

Problemet for mange, både kvinner og menn er nettopp den tabubelagte og ømtålelige emne rundt kåthet og glede. Må det være et problem? Er det ikke bare å si hva man liker, ikke liker og hva man elsker å gjøre?

Noe så fantastisk vakkert og uskyldig som det å bli kåt er det vanskelig å sette fingeren på, er det noe som er mer uskyldig enn å bli forelsket, bli kåt for deretter å ha hemningsløs sex?

Følelser generelt er det fortsatt litt vanskelig å snakke om i Norge når vi snart skriver 2014. Hvorfor det? Fordi vi skal være så perfekte og ikke vil ha noe stempel på vår ufeilbare personlighet og vakre ytre?

Passer kanskje svært dårlig i nabolaget om du blir stemplet som Swingers-medlem, eller om datter´n din kommer hjem å sier hun er lesbisk, men er gravid med prøverørsbarn?

Du kjenner panikken brer seg bare ved tanken ikke sant? Hvor jævla patetisk er ikke det?

La de menneskene du bryr deg om få lov til å være sammen med akkurat den som passer for den enkelte, snakk om ømtålelige tema med de som bryr seg. Lev livet ditt for deg- ikke for andre.

Du fortjener kun det beste, da bør du begynne med å la de viktige følelsene i ditt liv få utspring. Norske kvinner vet hva de vil ha, de er svært dyktig på å få det som de vil, spesielt når den naturlige kåtheten herjer.

Du bør la kåtheten herje hos deg!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
El Clasico- gigantenes møte!

Barcelona mot Real Madrid. Større fotballkamper får man ikke. Punktum. Spania er verden beste fotballnasjon,"La Roja" som de kalles, det...

Orkan mot Storbrtiannia, Norge og Sverige!

Også Danmark vil bli rammet av den kraftigste orkanen på nesten 30 år. En orkan som kan ta liv i...

Lukk