Du lager en profil på nettet for å finne den rette, som du får respons fra fordi du vet hva som skal til. Du legger ut bildet av deg selv. Et av de bedre som du faktisk ikke ser så verst ut om du skal si hva du selv mener, og det skal du jo.

– Spenningen stiger, du får svar, ikke fra den som du ikke synes var noe å satse på, selv om hun var både hyggelig og hadde de riktige målene. Skal man satse på en partner eller kjæreste så må også øyet være fornøyd.

Så ser du den gule konvolutten oppe i høyre hjørne på nettsiden som du har laget deg din egen profil på, den profilen som har det bildet som gjør deg ti år yngre, minst. Konvolutter er det absolutt høydepunkt for alle som har en profil på en dating-side.

Det betyr kontakt.

Ikke nødvendigvis positiv kontakt, men avsenderen har åpenbart lest din profil, og i tillegg valgt å bruke tid på å skrive noe. Det må jo bety noe.

Foto Flickr/ alperer16


Du åpner konvolutten med et raskt klikk, og i brevet står det følgende, (gjerne på engelsk):

«Hei! Din profil passer meg perfekt, du ser snill og god ut. Dessverre så har jeg litt problemer med å møte menn fra andre nasjoner enn fra der jeg selv kommer i fra, men om du overbeviser meg, om at du er mannen i mitt liv, så kan det bli oss.»

Profilen har et bilde av en flott kvinne, kanskje i fineste laget for å være ekte, men du har jo draget, du har jo som kjent publisert ditt beste bilde. Du har jo uten tvil draget- så dette er din kvinne. Nå må du bare bevise at du er deg, og at du er en snill, kjekk og en ordentlig kar med rent mel i alle poser.

Etter fire uker med hyppig korrespondanse så spør du om ikke det er på tide med et møte, det er jo derfor dere har møttes på en sosial nettside, søkende etter den rette.

«Piece of cake» tenker du. Du sier det til og med til deg selv, i det du er i ferd med å sende de viktigste proforma som kan bevitne dette. Du legger like godt ved både kontonummer og personnummer. Du har jo ingenting å skjule ikke sant?

Denne kvinnen skal du ha, koste hva det koste vil. Hun er jo smellvakker.

I det avtalen er i boks, og dere har funnet møtested og dato bruker du et par tusen kroner på en ny dress. Den fra konfirmasjonen er i trangeste laget, og har blitt litt falmet på loftet i så mange år. Du venter bare på en siste bekreftende gul konvolutten, for å få bekreftet klokkeslett.

Kl 2145 lander flyet hennes på Gardermoen, du merker at det napper litt ekstra i pungen, «Yes, hun er på vei!»

– Du har allerede vært i den nye skjorte, det nye slipset og den nye dressen i flere timer. Du har gjort alle de nødvendige innkjøp til å ta i mot din nye potensielle kjæreste. DU er nesten helt sikker på fullklaff.

Klokka passerer 21:30 i det du ser i displayet før du slår av motoren på bilen når du er på Gardermoen. Kun femten minutter til flyet skal landet, om det var i rute. Det er de ofte de transatlantiske flyvninger.

Blomster og en liten pakke konfekt i hjerteformet innpakning er det du står med i hendene i det siste person kommer i fra området merket «arrivals.»

Du blir bekymret, rakk hun ikke flyet, har det skjedd noe på flyplassen eller kanskje en ulykke?

Telefon din ringer.

«Hei det er meg.» Du hører snufsing og gråt, fortvilelse i stemmen. Hun kan fortelle at det har skjedd noe med bilen, den havarerte på motorveien, og måtte fjernes fra motorveien av et redningsselskap, dessverre var forsikringen hennes utgått.

– Skulle hun rekke neste fly tidlig dagen etter, så måtte hun bare få fikset den bilen. Reparasjon kostet 11.000 kroner, og ny flybillett kostet 7000 kroner.

Fra før har du allerede lagt ut 6700 kroner for den opprinnelige billetten til den flighten hun mistet.

– Du blir opprørt, litt forbannet, men også redd for at hun ikke kommer. Hun må jo komme, dette er din mulighet. Du føler at det som blir sagt har rot i virkeligheten, og du er helt sikker på at dette er den rette for deg.

«Selvsagt, jeg overføre penger med det samme, jeg gleder meg veldig til du kommer!» Sier du, med stor overbevisning. Ingenting skal stoppe dette møtte. Du logger deg på nettbanken på flyplassen, og overfører de nødvendige midler, kontonummeret har du jo fra før.

Nå må det vel gå i orden tenker du i det du trykker «bekreft.»

– Pengene som går ut av din konto, totalt 24.700 kroner, som skulle være for deg og din våte drøm. Går inn på konto til «Plaigh89.» En mann på 31 år, skjegg og hettejakke. Øreringer i begge ørene og jævlig mye penger på bok.

Blant annet DINE penger!

«Plaigh89» er en hakker som lever av å tappe kontoen til kåte mannfolk som ønsker seg en ny og spennende kjæreste via Internett.

Har du en profil på nettsider som kan gi deg en potensiell kjæreste så må du aldri, aldri under noen omstendigheter- om folk dauer i andre enden. ALDRI sende penger til mennesker du ikke kjenner!

Forelsket eller ikke. ALDRI!

(Mer enn to hundre millioner kroner har forsvunnet til nettsvindlere fra norske naive nettbrukere i 2012.)

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Allergikerne med snørr på både det ene og det andre…

Alle de hundre tusener som sliter med allergi, har det nok verst i disse dager. Sommer sol og varme gjør...

Varmen dreper!

Et kraftig høytrykk over store deler av Europa har allerede tatt liv. I Storbritannia har flere eldre død av direkte...

Lukk