Kan Kate Middleton klare å bli like populære som sin avdøde svigermor?


– 29. april står hele Europa stille når Kate får sin prins. Hele Storbritannia har stått på hode i mange uker allerede. Det selges souvenirer i alle farger og fasonger. Fra dopapir til krus med bilde av brudeparet. Fra flagg og vimpler, til sengesett og fra nesten samtlige butikkvinduer henger det bilder og gratulasjoner til det forelskede paret.

– I en spørreundersøkelse i Storbritannia nylig var det svært få av de spurte som misunte Kate Middleton den rollen hun nå er i ferd med å ta på seg. Riktig nok får hun enorm rikdom og en flott prins, men også en familie som har klart å ødelegge det meste for de fleste. Den britiske kongefamilie er beryktet i sin konservative stil, og Dronningen legger ingen penny i mellom for å knuse et vært opprør i de indre gemakker på de britiske slott.

Windsor House- der Dronning Elisabeth II holder til er slektsnavnet også Kate vil ta. Den 85 årige monarken er verdens rikeste kvinne. Og har rykte på seg for å være en sta gammel dame, med så mye makt som hennes kongelige tittel tillater henne.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Efz3s7QiM8[/youtube]

 

– Kate Middleton vil alltid bli sammenlignet med Storbritannias mest populære kongelige- Prinsesse DIANA. Hele Englands Rose. Hun var den mest fotograferte kvinne i verden da hun døde. Alt tyder på at Kate også vil kunne inneha denne “tittelen” etterhvert.

– Det er litt av en byrde på en ung forelsket jente, og det er bare å håpe at hennes kjæreste kommende ektemann- Dianas eldste sønn- prins William, har visket henne noen kloke ord. De må stå sammen når motgangen og avisoppslagene kommer- for det vil de. I store krigs-typer også.

Storbritannias kommende dronning er blendende vakker, men om hun får samme enorme popularitet som Diana er alt for tidlig å si. Hun må kunne takle massiv kritikk, for alt fra hvilke hatt hun går i til hva hun sier i de minst viktige settinger.

Avisene selger mest når det er slarv angående kongehuset, og den tabloide britiske presse er muligens den verste til å spa opp drit- i verden.

Det britiske folket er svært opptatt av kongehuset og dets medlemmer, spesielt de som er  tronearvinger.

Prins William er fulgt av alle i Storbritannia siden han ble født. Han ble skånet av media i mange år etter sin mors tragiske død. Men når han nå gifter seg så vil haukene gjøre seg klar. Og paret vil bli fulgt døgnet rundt resten av livet-

William og Kate gifter seg 29. april Foto: Mirror.co.uk

 

Det er å regne med at Kate har fått og forstått alle advarsler om at livet hennes aldri vil bli det samme etter århundrets bryllup. Da er hun og ektemannen nr 2 i arverekken til verdens mektigste og medieomtalte kongehus.

Brudens foreldre Michael (61) og Carole (56) ble denne uken invitert til lunsj hos dronningen. Sannsynligvis fordi det hadde tatt seg dårlig ut- at bryllupet var det første møte mellom brudgommens bestemor og brudens foreldre. Hva gjør man ikke for et godt rykte…

– Alle TV kanaler med noe respekt for seerne sine, sender bryllupet fra start til slutt- og har du planlagt en shopping helg i London den helgen så har du bæsjet på leggen. Alt er stengt, og du kommer deg ikke fram i et kaotisk London den dagen uansett hvor gode kontakter du har.

Jeg skal ha på meg det fineste i skapet og henge ut det britiske flagget- Til ære for brudeparet- Kate og William.

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10084507


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video-Stella Mwangi vinner i Tyskland!

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qzY5cTNdKQY[/youtube] Norge er store favoritter i Eurovision Song Contest i Düsseldorf ifølge ekspertene. Til og med svenskene har lagt sin elsk...

Lukk