Kronprinsesse Kate Middleton og Prins William har endelig fått sitt største ønske innfridd. De ble lørdag 2.mai – foreldre til en liten prinsesse. Du vet selvsagt et av hennes navn allerede. Et folkekrav i Storbritannia tvinger fram navnet, Diana. 

William og Harrys mor, som ville ha vært barnets bestemor; om hun fortsatt var i live. Prinsesse Diana, var en av verdens mest omtalte og fotograferte kvinner da hun døde i en tragisk bilulykke – 31. august 1997.

Samtlige britiske tabloider, SKY News og BBC har bare en nyhet i dag. “IT’S A PRINCESS!” I alle mulige krigs-typer. For er det noe som er viktig i rojalist-elskende Storbritannia, er det nettopp kongelige fødsler. En prinsesse blir bare noen få ganger i hvert tiende år; født inn i arverekken.

Kate og William er elsket av en hel nasjon, nå har de George og hans lillesøster. Det er håp for monarkiet, England er nok en gang i verdens fokus. Prinsesse Diana er født!

Grevinnen av Cambridge og prinsen av Wales er allerede foreldre til lille prins George, som er snart to år gammel. Den nyfødte prinsessen vil bli en av verdens mest omtalte og meste fotograferte kvinner i verden; når hun etterhvert vokser opp som den fjerde i arverekken til den mektige britiske tronen.

 

Barnet er født på St. Mary’s hospital i London kl 12:30 lokal tid. Hun veide 3,7 kg ved fødsel. Navnet vil bli Diana, Alice og et par andre vel-overveide,britiske, kongelige navn, ifølge bookmakerne.

Hele Storbritannia har stått stille i ukevis, smellvakre Catherine Middletone hadde termin i slutten av april, hennes fødsel har blitt allemannseie som seg hør og bør en prinsessefødsel verdig. Det er ventet at mor og barn reiser fra det eksklusive sykehuset; dagen etter fødselen. Pris per døgn skal være på £4500.

Vi gratulerer selvsagt Kate, William og George med familieforøkelsen.

Nå venter en hel verden på de første bildene av lille Diana…

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Astrid S – Norges nye pop-yndling?

Astrid S - Norges nye pop-yndling? Ingen skjønte bæret da en eller annen Astrid gikk videre i IDOL i 2013,...

Lukk