William and Catherine Foto: Fashr.com

 

Mange celebriteter er på den lange listen over gjester som er bedt i bryllupet til det britiske paret.

Noen av disse er veldig gode venner av paret, andre venner av venner-

– Onde tunger i London vil ha det til at William ikke gjør noe som helst og hadde i 2010 bare noen få oppdrag for kongehuset og han blir sett på som en latsabb i den engelske tabloidpresse. Og onde tunger er noe brudeparet bare må venne seg til. Den britiske tabloidpresse er muligens den verste av sitt slag-

Faktum er at William har vært under utdanning til å bli helikopter pilot i forsvaret-

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/theroyalfamily/8008445/Prince-William-qualifies-as-helicopter-pilot.html

Det er en vanvittig oppmerksomhet det unge paret får når århundrets bryllup skal avvikles 29. april.

TV2 har allerede reportere på plass, en hel uke før seremonien skal i gang. Og bryllupet sendes til millioner av seere i mer enn hundre land.

På på gjestelisten er det både kongelige, arbeidsledige og store stjerner. Folk i fra alle samfunnslag med andre ord.

Både Sir Elton John, ekteparet Beckham, artisten Joss Stone, skuespiller Rowan Atkinson og den australske svømmeren Ian Thorpe er blant de totalt 1900 gjestene.

http://www.officialroyalwedding2011.org/blog/2011/April/23/Selected-Guest-List-for-the-Wedding-Service-at-Westminster-Abbey

Selve vielsen begynner klokken 12 i Westminster Abbey på bryllupsdagen. To kor, et orkester og to fanfareteam vil stå for musikken. Etter en prosesjon med fem vogner trukket av 18 hester gjennom London vil mottakelsen finne sted på Buckingham Palace.

– Og hvis du tror du skal få med deg alt direkte på TV så bør du sjekke kalenderen. Vielsen går faktisk mens de fleste nordmenn er på jobb. Fredag 29.april. Så om du ikke har «godsnakket» med sjefen om å ha TV på kontoret, eller på nett-TV, så får du ta en av de utallige reprisene utover fredagskvelden-

Britene har tatt fri-

– Når Catherine Elizabeth Middleton skrider opp kirkegulvet i Westminster Abbey den 29. april vil hun være den første ikke-adelige person til å gifte seg med en engelsk tronarving på 350 år. Hennes forfedre var gruvearbeidere fra slitne Durham i Nordøst-England, og selv vokste hun opp i et klassisk engelsk rekkehusmiljø i usnobbete omgivelser i Berkshire. Det har vært en lang reise fra landsbyen Bucklebury til Buckingham Palace.

Det er altså en helt vanlig britisk jente som en dag så få tittelen «Queen of England»-

Akkurat som Lady Diana Spencer var i sin tid.

Og sammenligningen med Diana vil komme fra dag 1. Prins William har lagt listen høyt ved å gi sin utkårede, sin mors ring.

Foto: Sandrarose.com

– Britiske kommentatorer tror at bryllupet og Catherines inntog i det britiske kongehus, vil gi en enorm opptur for hele Storbritannia. Sammen med Londons OL arrangement, og dronningens 75 års dag, er dette bryllupet med på å få England på kartet igjen, og vil gi milliarder av kroner i form av reklame og turist boom.

– For Kate har det vært viktig å vise at bryllupet ikke bare er en nasjonal begivenhet, men også en fest hun ønsker å dele med lokalmiljøet hun vokste opp i. Derfor har både postmannen, slakteren, eieren av favorittpuben og innehaverne av den lokale SPAR-butikken i Bucklebury fått invitasjoner med gullskrift i posten.

– Lady Diana vant hjertene til det britiske folket, og om Kate skal klare det samme så kan dette være veien å gå. Med å invitere den lokale postmannen og slakteren. Men det viser bruden at hun husker sine røtter, og det kan komme godt med når hun nå går på de kongeliges karusell.

Ble du invitert?

Vargas

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10084654

http://www.expressen.se/nyheter/1.2414074/nar-drottningen-gar-hem-borjar-den-stora-festen

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10084600


http://www.aftenposten.no/nyheter/kongelige/article4101308.ece

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4096182.ece

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hasj- bør det legaliseres?

Cannabis er det fortsatt ulovlig å være i besittelse av i Norge. Allikevel har nesten 50% av Oslos befolkning prøvd...

Ringer til meg for å si at jeg har feit ræv…

Hva er en perfekt rumpe for deg? Skal gutter ha liten stram rumpe, eller litt sprettrumpe men ikke for liten?...

Lukk