Kåthet snakker vi ikke om – gjør vi vel? Hvorfor er det så tabubelagt å snakke om sex og kåthet?

Det viktigste virkemiddel for at menneskeheten fortsetter å forplante seg og ikke dør ut, er at mann og kvinne har samleie så kvinnen blir befruktet og kan føde barn. Etterhvert.

Men å være kåt skal forties og helst ikke snakkes om. Jeg er sikker på at dessert generasjonen. De som er i ungdomsskolealder og opp til 18 – 20 år er langt flinkere til å sette ord på følelser og å snakke om seksuelle temaer.

Kåthet snakker vi ikke om – gjør vi vel?

Kåthet snakker vi ikke om - gjør vi vel?

– Jeg er ikke tilhenger av at sex skal være tema i uansett setting og uansett fora- men å snakke om kåthet kan være viktig for både unge og eldre mennesker. Mange har problemer rundt det å ha sex.

Ikke bare det å ha mangel på kåthet, men det kan være mye annet man synes er vanskelig. Derfor kan det være smart å prøve å snakke om kåthet og gleden ved å ha sex med den man er glad i.

Det er den tiden på året nå når sevjen stiger og gresset blir grønt, og fuglene flyr i flokk når de blir mange nok. Og solen henger høyt på en klar og blå himmel. Det er da kåthet bør få fritt spillerom. Det er da man kjenner at man lever.

– Jeg oppfordrer alle i kjønnsmoden alder om å snakke om hva som gjør deg kåt til din nærmeste. Fortell nøyaktig hva du vil og hvordan du synes ting skal gjøres. Å være kåt og kjenne orgasmen bruse i årene er et av livets gaver som alle bør gjøre hva de kan for å oppleve så ofte som mulig. Et liv uten kåthet er som en bil uten hjul. Et fly uten vinger.  Et menneske uten sjel.

Husk at øynene er sjelens speil, og jo kåtere man er jo blankere blir man…

Livet er ikke det verste man har…

Bruk kondom alltid.

Vargas

Tags: kåthet

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Statskirken ingen vil ha

    Står du som medlem i statskirken? Det gjør du visst du er døpt i en kirke i Norge...

Verdens mest kjente svenske er…

Verdens mest kjente svenske er altså, "Ibra", eller Zlatan Ibrahimovic, som han egentlig heter. Verdens mest kjente svenske er en av...

Lukk