Alle mennesker blir kåte fra tid til annen. Noen mer enn andre. Hun merker at det er noe helt spesielt som kribler der nede og bare må ha seg et nummer på et eller annet vis. Saftene renner og kåtheten herjer i kroppen.

Om man er ung eller gammel, vi mennesker er laget slik at både kvinner og menn blir kåte for at de skal ha lyst på sex, og fordi de skal kunne lage barn sammen.

Kåthet og sex er så mye mer enn det å lage barn. Alle onanerer fra tiden til annen, så lenge man er kommet i kjønnsmoden alder.

Om du skulle ha bruk for et hjelpemiddel for å onanere i ung alder bør du vite at det ikke finnes noen aldersgrense for å kjøpe sex relaterte produkter som dildoer vibratorer o.l.

– Menn blir nok ikke mer eller oftere kåte enn kvinner, men de kan kanskje ha sex eller onanerer oftere fordi de synes det er deilig. Jenter og kvinner blir våte i skjeden når de blir kåte. Da er det fint å ha noe å hjelpe seg med om man er singel.

Er man i forhold så er det enklere for begge.

Gutter og menn får også ereksjon når de er kåte, da kan tuppen på penis ofte bli våt. Det betyr at kjønnet gjør seg klar til action.

– For hundre år siden så var det forbundet med skam å i det hele tatt snakke om sex, langt mindre tillatt å ta på seg selv på eldre deler av kroppen. Heldigvis har verden gått litt videre siden da.

– Når man blir kåt og vil ha sex med sin partner, eller om man er alene så er det helt normalt og riktig å ha sex eller å ta på seg selv ved å onanere. Bare du kjenner på din kropp hva du liker, og da skal du gjøre det best mulig for deg selv.

– Er man for ung (under 16 år), men har en kjæreste som man er kåt sammen med- er det helt riktig å la være å ha sex, men man kan ta på hverandre og tilfredsstille hverandre på mange andre måter.

Når du er på det kåteste og våteste har du veldig lyst å oppnå orgasme, det er kroppens gevinst for å ha det deilig seksuelt. De aller fleste husker sin første orgasme, og bruker ikke lang tid for å oppnå en til.

Når man er ung er det ikke unormalt å onanere eller ha sex hver eneste dag. Noen fler gang pr dag. Unge kjærestepar bruker porno som et forspill til sex, ikke la det bli en vane, og heller ikke tro at ekte god sex er som i filmer du ser på nettet.

Lær dere selv å kjenne og gjør det du har lyst til, ikke det andre vil at du skal gjøre.

www.vargas12.com  er bloggen som skriver om ting du ikke finner på så mange andre blogger. Vi skriver om det som mange er opptatt av, men som fortsatt er litt flaut, tabu eller ubehagelig å snakke om.

Nettopp for å gjøre det letter for de unge som ikke har det like lett fra før, spesielt om ting og tema det er vanskelig å snakke om.

Still gjerne spørsmål om du lurer på noe.

Eller les mer på UNG.no

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens mest sexy håndballspiller- spiller med briller!

I følge det digre og anerkjente franske magasinet lequipemag,fr, er det franske Cleopatre Darleux (23) som er verdens mest sexy idrettsutøver. Selvsagt fristende...

Lukk