[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QT2g4jebOFs[/youtube]     

(fantastiske Tone)                                       

Deilige Danmark, nu kommer vi!

 

Dette fantastiske luksushotellet er vårt neste resisemål, og det går selvsagt til København, Danmark igjen altså- på meg og min elskede. Denne gang bare oss to!

København er en av verdens vakreste byer etter min mening, og en langweekend er selvfølgelig ikke nok til å få med seg en brøkdel av hva byen har å by på, men vi skal rekke det viktigste som er å få vært på Strøget, sett Nyhavn, vært i Tivoli og kanskje en tur med bilen, vi får se hva vi rekker over. Kanskje det blir tid til en bedre middag eller to på de mange deilige restauranter ute i København sentrum-

Vi skal i hvertfall nyte ferielivet, hverandre og dette flotte hotellet. Denne gang blir undertegnede online på nesten hele reisen og vil legge ut bilder og skrive reise brev fra turen, så det er bare å notere bloggadressen først som sist;)

Lurer du på noe angående byen København så er det bare å spørre, jeg finner ut litt av hvert når jeg først legger meg i selen.

Og for de som tror det går ann å kjede seg i Danmarks hovedstad så er et rungende NEI svaret på det.

Man kan gå å se de vakre slottene, parkene, eller langs havnene.

Kysse på en benk utenfor Tivoli, eller spise et romantisk måltid på en av de mange restaurantene. Bade i bassenget på hotellet. Møte nye og spennende ferie flørtende mennesker pluss masse mer.

Vi gleder oss veldig.

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Inkassoselskapene håver inn

                                       BETAL I TIDE Årene 2008 og 2009 ble rekordår for norsk inkassobransje. I fjor hadde bransjen 2,3 milliarder kroner...

Blodbankene er snart tomme

  GI BLOD!   Det er viktig å gi blod! Det er viktig å gi plasma og det er viktig...

Lukk