Kenny Jackett (51) er kanskje ikke det mest kjente trener navnet, men det er liten tvil om at det er en dyktig trener som nå får den vanskelige jobben med å bygge Wolverhampton Wanderers opp igjen. Wolves rykket nylig som kjent ned til League One etter en katastrofe-sesong der Ståle Solbakken var sterkt involvert. 

Da Dean Saunders fikk sparken dagen etter at nedrykket fra Championship var klart- gikk det 60 minutter, så kom meldingen om at Kenny Jackett sa opp sin stilling som manager i Millwall, fordi han ønsket nye utfordringer. Tilfeldig?

Den for mange ukjente treneren som nå skal prøve å rette opp alt som gikk feil for Wolves vil få penger til å handle, men han har en formidabel ryddejobb med å selge overbetalte spillere, og erstatte disse med unge og sultne spillere som er villig til å blø for Wolves-drakta.

Med det spillermetertiale som har vært til rådelig i Wolves de senere årene hadde ikke engang Mourinho klart å unngå nedrykk fra Premier League. I League One, med en helt ny spillerstall, med unge sultne spillere og ny struktur i den sportslige ledelse kan det bli gøy å være Wolves-fan igjen.

Kenny Jackett blir ny Head Coach for Wolves Foto: Skysports.co.uk

Wolves vil nå bygge et nytt og ungt lag der de aller fleste av de blaserte så kalte stjernene med alt for høye lønninger er borte, bortsett for publikumsfavoritten George Elokobi som aldri kommer til å spille for en annen klubb enn Wolverhampton Wanderers. En ekte helt, som er villig til å dø for sin klubb.

Kevin Thelwell, og  Chief Executive Jez Moxey har i samarbeid funnet den beste kandidaten som de nå presenterer for eieren, Steve Morgan. Thelwell skal fungere som fotballfaglig sjef, klubbens leder for fotballutvikling og rekruttering. Kenny Jackett skal være hovedansvarlig for laget, en sjefs trener, eller head coach som engelskmennene liker å kalle det.

– Kenny Jackett fikk Millwall opp fra League One, han har en rekke assistent jobber bak seg, blant annet for Graham Taylor i Watford i 97/98. Så sent som i april 2012 vant han månedens manager som sjef i Millwall, etter å ha vunnet 5 kamper på rad. Når vant f.eks Wolves 5 kamper på rad siste gang?

Jackett er født i Watford, er gidt og har to sønner.

I følge britiske journalister som kjenner Jackett så blir han sett på som en trener som er streng med sine spillere, han er nøye, men også veldig britisk. Flere nevner hans evner til å få fram unge talent samt det å få ut det beste av sitt lag- uten å ha de helt store stjernene i sin stall.

Wolves-fansen er delte i sine meninger om Jackett som ny sjef på Molineux, men nå er det viktigere enn noen gang at fansen står samlet bak en ny sjef- som vil få svært mange utfordringer allerede fra dag en.

Det er ingen hemmelighet at målsetningen for årets sesong i League One- er opprykk for Wolves. Det var det også forrige sesong.

Welcome to Wolves Mr. Kenny Jackett!

 

Kilde: Mailonline.co.uk

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du har vel ikke tenkt å gifte deg?! Ikke gjør det- det holder ikke allikevel!

Sommeren er ofte  den tid på året der mange par velger å gå til alters for å gjøre seg fet....

Sommerferien er for alle- ikke alle kan reise på ferie…

Selv i en velferdsstat som Norge finnes det fattigdom – både blant voksne og barn. Som så ofte ellers er...

Lukk