Bare timer før siste treningskamp for Wolves, mot Swansea hjemme på Molineux, valgte de kinesiske nye eierne å sparke Kenny Jackett som manager. En merkelig timing, men det er alt som er dramatisk rundt avskjedigelsen også. 

Det er alltid naturlig at nye ambisiøse eiere ønsker å ha “sin egen mann” på benken til å styre laget og spillerne i riktig retning.

“Fosun” som har brukt £45 millioner på klubben fra West Midlands er ikke kommet til England for å dulle med folk. Det er alvor, det er snakk om å tjene penger, Wolves MÅ spille Premier League-fotball for å tjene de store pengene. Mange spillere skal vekk, enda flere nye og bedre spillere inn i laget.

Den nye direktøren, Jeff Chi valgte et noe utradisjonelt tidspunkt, fredagskveld, før kamp – til å sparke den sittende treneren.

Wolverhampton+Wanderers+v+Barnsley+npower+ndmUrFrNUewl.jpg

En rekke Wolves-fans i England er i sjokk over oppsigelsen fra treneren Kenny Jackett, som stort sett har gjort en god figur. Han fikk laget opp fra League One med rekord-poengsummen 103 poeng, han var svært nær ved å få Wolves opp til Premier League sesongen etter.

Nå er altså en æra over, og en ny meget spennende tid på gang. Selveste Molineux Stadium er gjenstand for den mest dramatiske historien for den 139 år gamle tradisjonsrike klubben Wolverhampton Wanderers.

Vi benytter anledningen til å takke Kenny Jackett for jobben han har gjort.

Noe overraskende er den tidligere italienske målvakten, Walter Zenga, som får oppgaven med å styre Wolves i riktig retning i en ny og spennende framtid. Forhåpentlig vis med stor sportslig suksess.

Velkommen Walter Zenga!

 

 

Kilde: Wolves.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske menn sliter, kvinner styrer alt

Norske menn sliter, kvinner styrer alt. Hva skjer egentlig med den norske mannen? For få tiår siden, var den norske...

Lukk