Kim Kardashian har selvsagt ikke fått tvillinger, men nå er hun så diger at det kunne hun lette ha fått. En av verdenes mest omtalte kvinner – gift med Kanye West. Men mest kjent for å bare være sexy og gravid.

Kim Kardashian

Eva Rinaldi via Compfight

this celebrity world : front cover magazine (2015)

torbakhopper via Compfight

Halve Norge, i hvert fall de fleste under 30 år, sitter å ser såpeoperaen, «The Kardashians» Kim og hennes familie. Med kamera rundt seg, nesten hele døgnet.

Verden er et urolig sted, og vi trenger kanskje å hvile hjernen på amerikanske kjendiser som er kjent for … å være kjent, eller gravid. Alt etter som.

Kim Kardashian har en frodig kropp, en kropp norske jenter bør se på som langt mer normal, enn syltynne modeller. Det er vel kanskje det aller viktigste budskapet flotte Kim har å komme med. At man kan være stor, frodig, gravid og sexy på en gang.

Utover det, er det skremmende at norske unge mennesker bruker mange timer hver eneste uke, foran TV. For å se på kjendis-sladder fra rikinger i USA.

Kim og Kanye har allerede en datter, kalt opp etter hvor de tror de var da jenta ble unnfanget. De ble ikke enige, dermed fikk hun datteren North East West…

Og vi gratulerer med neste baby, sannsynligvis en gutt, oppkalt etter USA, neste president.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegavetips: The Last Of Us (Remastered) – for Playstation

"The Last Of Us" er et action-eventyr-horror-overlevelsesspill som ble lagd av "Naughty Dog" og utgitt av "Sony Computer" Entertainment. Spillet...

Øl, riktig drikke til maten er viktig i julen

Du må gjerne se hva de som har greie på, sier om hva øl har å si til det måltid...

Lukk