Selveste, Kim Larsen er død. Hvorfor skal de største heltene alltid forsvinne først? Ingen lever evig, men noen lever som den siste dag er kommet, og det ville kanskje Kim sagt seg enig i. Han levde et tøft liv i sangen og underholdningens tjeneste, med en Bayer i den ene og mikken i den andre.

Kim Larsen er død – takk, for musikken, lille du. Scandinavia er i sorg.

Vi som vokste opp med Gasolin’ og Kim Larsens karakteristiske stemme, vil aldri glemme Danmarks største artist, vi vil for alltid huske de legendariske låtene som for mange nordmenn er – skatter for evigheten. 

Kim Larsen er død - takk, lille du, for musikken!

Legenden, Kim Larsen er død, takk, lille du, for musikken du gav oss Foto: Wikipedia

Kim Larsen og Gasolin’ slo vel igjennom tidlig på 70-tallet, men Kim og hans venner fortsatte å synge, lenger etter at det første og mest kjente bandet, ble oppløst. Kim dannet Kim Larsen & Tjukken, som også ble svært godt mottatt i Norge.

Kim Larsen er død – takk, lille du, for musikken!

Vi minnes de største hittene på sorgens dag, når Danmarks største kjæledegge har gått bort. «This Is My Life«, «Det beste til meg og mine venner«, «Papirsklipp«, «Midt om natten«, «Vad gør vi nu, lille du?» «Kvinde min» Noen få av mange hundre, fantastiske låter på vidunderlige album, heldigvis godt bevart på vinyl i millioner av hjem, av fans i Scandinavia og Europa.

Kim Larsen og bandet hans, skulle holde syv konserter sommeren 2018, men ble altså avlyst grunnet sykdom. Det var til slutt kreften som også tok, Kim. Allerede i slutten av september er han altså borte.

Kim Larsen ble 72 år gammel. Takk, lille du, for musikken!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske YouTubere mot stjernehimmelen!

Norske YouTubere mot stjernehimmelen og det er, The FML Show, vi snakker om. Merk deg navnet, først som sist, om...

Funkygines pupper …

Funkygines pupper skaper furore i det ganske land. Norges største blogger, Funky eller Jørgine, som hun egentlig heter, skapte rabalder...

Lukk