Kjæreste? Nå er det endelig vår, det du trenger mest av alt er en kjæreste. Du fortjener det fordi du er den du er og trenger en å spille ball med gjennom livets reise. Noen ønsker å være alene, de om det. Det du trenger er en følges venn som gir livet ditt en ny dimensjon. 

Uansett hvor gammel du er- kjærligheten kjenner ingen aldersgrense, derfor må du aldri gi opp.

– Du er en person som trenger mye kjærlighet, men du vet med deg selv at du også har masse å gi den rette. Alle fakta må komme godt fram i din profil, vær ærlig og direkte, ikke skryt av deg selv, men skriv gjerne med litt glimt i øyet. Humor er undervurdert i de fleste forhold.

Klarer man å le av det meste; ser man lysere på liv enn mange som er gravalvorlig til enhver tid.

Kjæreste?

Kjæreste?

Søker du etter den rette, den perfekte partner for deg, den store kjærligheten? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig som du skulle tro. Det er en der ute for deg også, garantert. Du må bare lete riktig.

– Ingen behøver å sitte ensom når man kan finne den rette på nettet. Med litt tålmodighet, riktige søk og senkede krav, så finner du en som passer deg som hånd i hanske, som kan bli din elsker, partner, beste venn og klippe livet ut.

 I din egen profil må du ha bilde, ingen skriver med noen som ikke vil vise hvem man er. Vær ærlig, en løgn blir fort avdekket ved et eventuelt møte. Hold deg til de pålagte lover og regler for det nettstedet du har din profil, blir du ekskludert, kan det bli vanskelig med en nett-date.

– Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Tiden går fortere jo eldre du blir, men uansett alder, du blir aldri for gammel til å bli ruset på kjærlighet.

Mulig det er en patetisk floskel som er brukt av for mange for ofte for lenge. Men det skrives nå her allikevel av den enkle grunn at det er helt sant. Størst av alt er kjærligheten.

Du burde prøve det du også, det er så fint og kan anbefales på det sterkeste. Det er en der ute i verden for deg også. Garantert.

Livet er for kort til å være ensom.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Husk å stille klokka- var det fram eller tilbake?

Et av de beste vårtegnene er på denne tiden når vi endelig skal stille klokka mot sommertid. Du husker kanskje...

Midtsommerfest i Fredrikstad- Marion og Sivert kommer!

Du skal sikkert på en hel haug med deilige festivaler og konserter fra nå og utover våren og sommeren. Øyafestivalen,...

Lukk