Kjendis-Farmen, er din favoritt valgt ut? I 2017 feirer TV2 25 år, og i den anledning ønsker Norges største kommersielle TV-kanal å gi noe tilbake til trofaste Farmen-seere.

Kanskje er det nettopp din favoritt-kjendis som gjør flest kloke valg og vinner Norges  mest kjente reality-serie?

En 6 uker lang super-Farmen sesong, smekkfull av kjendiser – skal leve tett sammen på Storøy gård, ved Rørholtfjorden i Telemark. Sannsynligvis den aller mest perfekte beliggenhet for alle de 11 sesongene, Farmen er produsert.

100 år tilbake i tid. Uten annen oppmerksomhet enn fra andre enn, programlederen, mentor og hans kone – og sine konkurrenter. Sikkert vanskelig nok for den som lever av å være i fokus som kjendis.

Utvelgelsen er allerede i gang, men serien skal altså ikke sendes før neste år, i TV2s jubileumsår.

Kjendis-Farmen, er din favoritt valgt ut?

Kjendis-Farmen, er din favoritt valgt ut?

Du skal ikke se bort fra, store overraskelser, til denne helt spesielle sesongen av Farmen.

Foreløpig er lite kjent, ikke vet om det er Gaute Grøtta Grav som skal være programleder heller. Får han selv bestemme, er det liten tvil at det er den dyktige Farmen-generalen som nok engang drar i tømmene.

I stedet for 10 til 11 uker, er også den nye sesongen av Farmen kortere, kun 6 uker, hva premien er og om vedkommende kjendis som vinner – får beholde denne, eller må gi den samlede premie til et veldedig formål, vites heller ikke.

Sist gang TV2 filmet til en Farmen-produksjon på vakre Storøy-gård i Rørholtfjorden i innsjøen Toke i Telemark, var det Tommy Rodahl som ble den verdig vinner av reality-serien. Dette skjedde sommeren 2011.

Ifølge TV2, skal kjendis-versjonen ha den samme strukturen, den samme bredde i alder, kjønn og bakgrunn som den originale Farmen. Eneste endring som vi vet om, og som er publisert fra produksjonsselskapet Strix, er altså innspillingstiden.

Vargas12.com har fulgt Farmen tett, de seks siste sesongene, og vil være det første nettsted i Norge som vil fortelle hvilke kjendiser som er så heldige å få lov til å delta på kjendis- og jubileumssesongen.

Inntil vi får mer informasjon, kan du stemme på hvilken kjendis du kunne tenke deg å se på Farmen, og skriv gjerne i kommentarfeltet om du ikke finner din favoritt blant våre alternativ.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lærke Bodilsen – dansk 14 åring, bildet verden søker etter

Lærke Bodilsen - dansk 14 åring, bildet verden søker etter. Lærke Bodilsen er på alles lepper, hun er 14 år...

Lukk