Kjendiseri, er et ord vi liker å bruke. Det betyr at man har nyheter om en rekke kjendiser som våre lesere ønsker å lese om. Men, hvem er kjendiser i Norge?

Er man kjent for de fleste er man per definisjon, kjendis. Men, kjenner alle navnet på et enkeltindivid, som da defineres som skikkelig kjent? Det er de menneskene som er ofte i media, på TV, i den kulørte presse eller ofte går igjen i samtalene rundt lunsjbordet på jobben eller på skolen.

Hva du som leser av denne bloggen, liker å se på TV, serier, nyheter og hvem som har falt for hvem og hvem har gjort det slutt med hvem, er det vi kommer til å skrive om i tiden som kommer. I skrivende stund, er f.eks Norges flotteste kjendis, Janne Formoe (43) fortsatt sammen med, Jan Fredrik Karlsen (45), som hun har vært sammen med, tredve ganger tidligere, eller noe slikt.

A, B, eller C-kjendis?

Siden Vargas12.com, alltid heier på kjærligheten, gleder vi oss stort over at kjendisparet holder sammen, lenge. Er du ikke enig, enda vi verken kjenner paret, eller har snakket med dem engang, heier vi på at de skal holde sammen, er ikke det rart?

Kjendiser Norge er kategorisert som A, B, OG C, kjendiser.

Mange B-kjendiser, tror nok selv at de er i kategorien A, og de som er i C, tror nok at de er i B-kategorien, men hvem som bestemmer dette, er vi ikke så sikre på.

Før i tiden var det nok Knut Haavik, Se & Hør-grunderen, men han lever ikke lengre, men hadde åpenbart sitt helt eget kartotek over de mest kjente og mindre kjente, kjendisene i Norge. Og det kjente magasinet lever av de samme overskriftene fortsatt og nordmenn elsker det.

Kjendiseri

Kjendiseri

Hans majestet, Kong Harald, dronning Sonja, Märtha, Ari Behn, kronprinsen, Mette Marit og Siv Jensen. Selvsagt også Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Jens Stoltenberg, Ole Gunnar Solskjær, Petter Stordalen, Liv Ullman. Og Thomas Gjertsen, er alle, A-kjendiser. Alle kjent for store deler av det norske folk.

Men hva med Petter Pilgaard og kjæresten hans, Vendela Kirsebom, er de på A-lista eller B-lista tror du? Jan Fredrik og hans kjære Janne, er nok på B-lista. Det er også Jo Nesbø, Tone Damli, Fredrik Skavlan og kona, Maria Bonnevie. Til og med Dorthe Skappel, Sven Nordin og Åge Aleksandersen er på B-lista.

Forfatterne og Influencerne.

Hva med forfatterne, Tom Egeland, Unni Lundell, Ingvar Ambjørnsen, Maja Lunde, Dag Solstad, Anne B Ragde og Zeshan Shakar. Som debuterte i 2017 med romanen, “Tante Ulrikkes vei“, som solgte nesten like mye som “Søstrene” av Maja Lunde i 2018. Men å kalle Zeshan, for kjendis, ville være en overdrivelse. Forfattere er kjente for de som leser, men det er for mange nordmenn som ikke leser. Til at vi kan gi disse nevnte noe annet enn status som C-kjendiser.

Triana Iglesias

Hva med bloggerne og Influencerne? Her er det jo en hel haug med kjente fjes og kjente navn, men ikke for de som ikke er i sosiale medier. Mange er det selvsagt, men langt derifra alle. Mange vet ikke hva en blogg er, mange har hørt om YouTube, men noen har aldri sett en eneste filmsnutt.

The FML Show, har du kanskje enda ikke hørt om, men det vil du nok gjøre etterhvert. Det er Yotuberne som vokser raskest i kjendiser i Norge i dag, de nærmere seg 40.000 følgere på YouTube, på et drøyt år. Neste år på samme tid, kan de nærme seg 100.000 følgere å ta store steg mot stjernehimmelen. Men å være Influenser og når stor kjendis-status, er vanskelig. Kanskje er det kun, Sophie Elise, som kan måles seg, men hun er heller ikke A-kjendis.

Stakkars Triana Iglesias, prydet Norges største avis nylig, da hun falt av hesten hun red på under innspillingen av Farmen kjendis, ifølge VG, hadde programlederen og fotomodellen, brukket flere ribbein og sannsynligvis indre skader. Dette førte til at den flotte 37-åringen, måtte forlate innspillingen og de andre forpakterne.

Hvilke andre kjendiser som er med på innspillingen av Norges mest populære Reality-program, kan du lese om her.

Kjendiseri

Dyneløfting.

Ellers kan vi nevne at Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom skal gifte seg, men når, vet ikke paret selv ennå. De er fult opptatt med å flytte inn i ny bolig, sentralt i Oslo.

Og vi kan røpe at programledere for VG-lista Top 20, på Rådhusplassen, fredag 21. juni, blir som i fjor, nemlig Vegard Harm og Christine Dancke. Dette er en årlig tradisjon i hovedstaden, der det kan komme mellom 50.000 og 70.000 skuelystne ungdommer til Oslo sentrum, en gratiskonsert som også sendes i sin helhet på NRK1.

Hvilke artister som skal opptre på VG-lista blir fortløpende presentert i media, men vi lover å være så tidlig som mulig, som alltid. Du kan sørge å være blant de første som får siste nytt om både kjendiseri, fra inn- og utland og om fotball, om du melder deg på vårt nyhetsbrev, siden Vargas12.com, også følger overgangsvinduet i England. Vi var blant annet først ute med å presentere Ole Gunnar Solskjærs første kjøp, som manager for Manchester United.

Kjendiser

Nordmenn elsker dyneløfting, kjendiseri, Paradise Hotel, Big Brother, Ex On The Beach og å se at folk de kan identifisere seg med, drite seg ut. Forelske seg, drikke seg full, ha sex, krangle, sloss, baksnakke og konspirere mot hverandre. Som på Farmen og Farmen kjendis, og slik du lever ditt eget liv.

Det er nettopp derfor dette er så populært, vi elsker å snoke i andres privatliv. Vi saumfarer derfor internettet for nyheter og kjendiseri, for å avsløre noe om de vi liker. De vi ikke liker, eller for å finne nye kjendiser å heie på. Det er det som er nerven i det å snoke. Finne ut hva de kjente menneskene driver med.

Ganske nytt i Norge er det faktum at tidspresset vi lever med, gjør oss mer mottakelig for å lytte til andre kjendiser. Enn å lese, eksempelvis blogg eller nettaviser. Det gjør at du lytter til podkaster og ser på bilder (Instagram) i stedet for å lese tekst. De mest innovative bloggerne, begynner da med stemmestyrt-blogging. For å være med i tiden og holde seg populære for sine fans. Det er derfor mange Infuencerne gjør det så bra på YouTube også.

Styrtrike Kylie Jenner.

Å bli inspirert av og kanskje kopiere de mest kjente, for å ligne litt mer. Eller bli en egen utgave av den man ønsker å identifisere seg med. Det er nemlig ikke tilfeldig at smellvakre, Kylie Jenner, er blant de rikeste av A-kjendisene på kloden.

Lillesøsteren til enda litt mer kjente, Kim Kardashian West, ble i fjor den første milliardæren i verden, under 20 år, som har skapt sitt navn og formue på egenhånd. Selvsagt med hjelp av sin velkjente familie, men Jenner har sitt eget kosmetikk-merke, Kylie Cosmetics, som har gjort henne styrtrik.

Det står selvsagt respekt av å være ung og rik, men i USA, er det nok enklere å slå gjennom som kjendis. Gjennom sosiale medier, enn det er i Norge. Det er så mange flere potensielle følgere, at man blir raskt stor, om man først får en fot innenfor TV-bransjen eller via Instagram. Selvsagt hjelper det å være smellvakker og få en egen TV-serie i hælene i årevis.

Kylie Jenner, hadde vært rikest i Norge om hun var norsk. Om du skal få vite enda litt mer om kjendisene i Norge og ellers rundt om i verden, gjør vi jobben for deg. Alt du behøver å gjøre, er å melde deg på nyhetsbrevet vårt, ved å skrive navnet ditt og e-posten din her.

Vi lover å overraske deg, gang på gang!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bra partner?

Bra partner? Din partner er ofte den viktigste samarbeidspartneren du har, kjæreste, far til barnet og bestevenn i én og...

Lukk