Forskning viser at menn blir mindre menn, kvinner forblir feminine, snart sitter vi å tisser alle sammen. Kjønnsforskjellene viskes ut – menn blir mer feminine. Dessverre for alle menn, viser nyere forskning at testosteronet svekkes og østrogen, altså det kvinnelige hormonet forblir like sterkt.

For hundre år siden, var det stor forskjell på alle kvinner og alle menn.

Forskningen viser at menn blir feminine

Selvsagt eksisterte feminine menn den gang som nå, men de var færre, de levde i skjul og turte neppe leve ut sin legning, for ikke å bli utstøtt. Homofile menn fantes også, men den gang var det ulovlig, og man kunne risikere både liv og helse om man sto fram. Faktisk ble det ikke lov å være lesbisk eller homofil i Norge – før i 1972.

I løpet av de siste tiårene har menn blitt mer kvinnelige. Årsaken skal finnes i hormonforstyrrende stoffer i mange av de produktene vi omgir oss med. Blant annet plast, møbler, klær og emballasje. Det kom nylig frem på konferansen Hormonforstyrrende stoffer – status og trender, ved Rigshospitalet i Danmark.

Forskning.no

Hormonforstyrrende stoffer herjer med det menneskelige og biologiske mangfold i stor grad. En livsfarlig utvikling for Evolusjonen, fordi den visker ut den mannlige strukturen vi kjenner gjennom generasjoner – både i Norge og verden forøvrig.

Giftstoffer i mat, emballasje og annet vi omgir oss med, svekker testosteronet, som gjør menn til menn.

Kjønnsforskjellene viskes ut  - Menn mer feminine

Kjønnsforskjellene viskes ut – Menn mer feminine.

Du kjenner deg kanskje igjen, eller kjenner unge gutter, menn eller voksne som oppfører seg mer feminint enn andre? Dessverre vil dette problemet øke, om det ikke finnes løsninger på et meget sammensatt og vanskelig problem.

Hvis testosteronet ikke blir sterkere, vil østrogenet ta over fullstendig og vi blir feminine kvinner, alle som én. Forskerne vet lite om hvordan dette kan endres, det finnes ikke svar på hvilke produkter som forstyrrer balansen mellom det kvinnelige hormonet mot det mannlige.

Utgangspunktet for produksjonen av testosteron er kolesterol. Omdanningen av kolesterol til testosteron skjer via fem enzymatiske trinn. Bare 25 μg testosteron lagres i testiklene, slik at beholdningen må skiftes ut 200 ganger i døgnet for å skaffe de 6 mg som er nødvendig for en normal voksen mann per døgn. 

Store Norske Leksikon

Noen menn ser for seg en fantastisk framtid, der de kan få utfolde seg i større grad, som bifil, homofil og friseksuell. Mange menn har fantasier om sex med andre menn, uten å ville gifte seg med vedkommende, altså ha sex, for sexens skyld.

Kjønnsskifte-operasjonene øker

Kjønnsforskjellene er tydelige, men de vil bli mer tydeligere år for år. Det som tidligere var typisk for menn forsvinner, menn generelt blir mer feminine og mer lik kvinner. Snart sitter vi alle og tisser.

Lest? 70 prosent av nordmenn er overvektig

Hundrevis, snart tusenvis av norske unge mennesker, i størst grad gutter, vil ønske å ta kjønnsskifte-operasjon, fordi de føler seg “født i feil kropp”. Dette er en direkte konsekvens for at hormonforstyrrende stoffer svekker testosteronet. Gunner vil heller bli jenter, senere kvinner.

Økningen er på hundre prosent hvert år siden 2012.

Kjønnsforskjellene viskes ut  - Menn mer feminine

Konsekvensene av at menn blir mer kvinnelige er mange. Den tradisjonelle kjernefamilien forsvinner. Et ektepar som tidligere så tradisjonelt besto av kvinne mann, kan i langt større grad bestå av alle typer mennesker i et forhold.

Å leve som Poly

Polygami er kommet til Norge, som betyr at menn og kvinner er gift eller i forhold med flere samtidig. Norsk lovgivning er ikke kommet lengre enn at det ikke finnes noen lov som gir rom for å leve som “Poly” i Norge. Noe som vil tvinge seg fram også her hjemme.

Kvinner og menn over hele verden er utro og skiller seg ofte i større og mindre grad. Vi leter etter en ny partner, allerede dager etter vi er smidd i hymnens lenker med den ‘rette’. Vi mennesker er neppe skapt for å leve i parforhold med kun én partner, kalt monogami.

Kjønnsforskjellene viskes ut, vi tenner ikke lenger på kjønn, men personlighet. Derfor lar både kvinner og menn det skinne gjennom at de kunne tenke seg å ha sex med begge kjønn, uten at det skaper noe problem.

Antall selvmord øker blant gutter og menn

Antallet bifile kvinner og menn øker voldsomt, fordi begge kjønn tiltrekkes av personligheten framfor kjønn. En kvinne som er gift med en mann, har få problemer med å ha sex med en annen kvinne. Menn har sex med andre menn, uten at det har med legningen å gjøre.

Selvmord blant gutter og menn når nye høyder, uten at forskningen har funnet på konkrete årsaker, må man kunne ta høyde for at det kan være en sammenheng mellom depresjon, angst, psykisk sykdom og kjønnsforskjellene som øker voldsomt.

Dårlig Sæd

At menn blir mer feminine er kanskje ikke noe problem, isolert sett. Utfordringen ligger i sædproduksjonen som er i ferd med å forsvinne. Menn produserer for dårlig sæd til at de makter å befrukte sin kvinne, som igjen gir for få barnefødsler. Utvilsomt knyttet til de farlige hormonforstyrrende stoffene i produkter vi omgir oss med.

Så til et betimelig spørsmål som bør skremme livet av mange menn.

Hva skal en kvinne med en mann, om han ikke kan gi henne den lykken hun søker gjennom trygghet? (hun er sannsynligvis sterkere enn ham), Gi henne barn, (han har for dårlig sædkvalitet) bra nok sex, (hun har bedre sex med andre kvinner, dessuten så har ereksjonsproblemer) og han er minst like feminin som henne. Som til slutt gjør mannen overflødig.

Kjønnsforskjellene er borte – innen fem hundre år. Er vi alle kvinner.

Farvel mann.

Kilde: Forskning.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Overgangsvinduet – Flere viktige salg og kjøp!

Overgangsvinduet i januar 2020 har fram til den siste uken ikke vært særlig interessant. Faktisk er det veldig lenge siden...

Lukk