Kjøper brukte truser – betaler godt! Hva gjør du om du opplever å få en slik henvendelse? Det er nemlig en rekke perversiteter ute å rusler på seg der ute. Visste du at det finnes egne nettportaler for mennesker som tenner på tanken om å bli spist?

For en tid tilbake falt det en dom i Berlin i Tyskland der en person skal ha blept og spitt dømt for å spise et annet. I dette tilfelle var det altså ofret selv som ønsket å bli spist. I følge dette tvilsomme nettstedet var det ikke vanskelig å finne noen som var villig til både å drepe vedkommende. Det som gjør nettopp denne saken helt spesiell var kannibalen. Han jobbet nemlig som kriminalpoliti. 

Spist er spist, mann er mann.

– Jo så var det disse brukte trusene. For de mest normale så er dette ikke noe annet enn skitnet tøy man kaster på vask etter bruk og intet mer. For noen med fetisjer rundt sexy undertøy kan altså en brukt truse være den ultimate drømmen. Dessverre er det en del menn sm er villig til å gjøre alt de kan for å få tak i slike og betaler gjerne mye penger får å lykkes.

Kjøper brukte truser- betaler godt!

Du finner ikke annonser for det, da det er forbundet med seksuell avvik å hige etter andres undertøy, men som sagt det er mye rart der ute.

– For pengenes skyld er det kanskje fristedene å sende ei skikkelig sur truse i posten til den perverse avvikeren som sitter og napper i løken i ett eller annet avlukke et eller annet sted. Han tar vel neppe med seg trofeet med seg hjem til familien som ikke kjenner til den mørke hemmeligheten.

Kjøper brukte truser- betaler godt!

Fetisjer er så mangt, noen tenner på eldre damer, andre på svært unge jenter, noen på frodige damer, andre samme kjønn, noen på brukte truser, å bli tisset på og gjerne at andre ser på mens de selv har sex. Vi skal ha rom for alle typer mennesker med alle typer drifte i dette landet, men så lenge det er forbundet med avvik, bør de holde seg for seg selv.

Norsk lov er en god pekepinne på hvordan man skal oppføre seg.

Mulig man kommer unna med det meste pga politiets manglende ressurser, men ikke ta det for gitt at du slipper unna med å sende private meldinger til uvitende mennesker for å tilfredsstille egne behov. Mulig den brukte trusa blir brukt til noe helt annet enn det du håper på.

Så er du advart.

Får du henvendelser fra personer som er villig til å betale for dine brukte truser så gjør alt du kan for å komme i kontakt med vedkommende, deretter- når du har all info du trenger, bør du selvsagt politianmelde denne personene for trakassering.

– Tenner du på brukte truser bør du kanskje produsere dine egne. Det finnes nemlig både kjøpere og selgere av dette produktet som er et godt bevis på at vi lever i en syk verden. Fant blant annet “Hannas used panties” på Twitter, hun selger sine brukte truser til de som måtte være interessert.

Fra ganske så tidlig alder, kan man få tenning av ulike genre, det er slik kvinner vet om de tenner på kvinner eller menn, det er dessverre på denne måten at mange menn oppdager at de har en dreining mot barn. Der det å være pedofil, i seg selv, ikke er straffbart, men selve handlingen pedofile foretar seg når de forgriper seg. Eksperter mener pedofili peiler mer inn på sykdom enn legning.

Man skal ha respekt for menneskers drifter og lyster, og strengt tatt er det vel bedre å tenne på brukte truser enn å spise et annet menneske, men allikevel det er vel visse grenser? Eller er det ikke det? Er det rom for avvikere med sære drifter?

Mennesket er menneskets glede, men også den største fare.

Foto: Flickr/ rocha.foto

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Husk å kontrollere Selvangivelsen!

Du har fortsatt noen dager igjen, men ikke la det gå for lenge eller la være å gjøre det. Det...

Lukk