https://www.youtube.com/watch?v=eETAdGDo3Sc

Michael Winger, (33) pappa til to og selvutnevnt klarsynt, fra Norge. Hevder ifølge den britiske avisa The Sun, i et video-innslag at han har sett bilder av jenta bli tatt av fremmende. 

Disse ville selge henne til menneskesmuglere, det han kaller mafia i Portugal. Sier den klarsynte i videoen. 

Han presiserer at det er han mening, og det han har «sett», og ikke bevis. Men like fullt bemerkelsesverdig da det er 8 år siden den 3 år gamle Madeleine McCann forsvant fra hotellrommet hvor hun lå og sov, sammen med sine tvillingbrødre.

03_26155150_b07349_2463591a Foto: Scotland Yard

Winger påstår i intervjuet at han har «sett» jenta nedgravd ved en innsjø, som er formet som en hånd, med fingre. Og at han en gang i framtiden ønsker å reise dit med et TV-kamera for å vise at han har rett. Winger forteller videre at han aldri har vært, verken på stedet der jenta ble kidnappet fra, eller i Portugal.

Den klarsynte Michael Winger, som har vært i norske medier en rekke ganger, der han påstår å ha løst flere draps- og forsvinningssaker, kan sjeldent dokumentere sine påstander.

en av Norges størst bloggere, Gunnar Tjomlid formelig «korsfestet» Wingers påståtte «syn» da den klarsynte mente å ha løst Frank André Gundersens forsvinning, som svindel.

– Om den norske klarsynte mannen hadde virkelig sett Madeleine McCann, da han satte seg inn i hennes forsvinning – den mest omtalte kidnappingssak i historien, burde han ha vært på banen litt tidligere.

07_26155150_fee6bd_2463595a

Maddies foreldre, Kate and Gerry McCann har siden hun forsvant fra deres hotellrom i vakre Praia de Luz i Portugal 3. mai 2007, fortsatt å lete etter sin datter. De har fortsatt et håp om å finne Madeleine i live.

Michael Winger, sier i intervjuet, at han er ganske sikker på at hennes kidnapper var en tyrkisk mann. Men han sier også at han fant innsjøen som han så i sitt «syn», på søkemotoren Google.

Klarer du tror på den klarsynte, eller er dette et patetisk stunt, for å fremme sin egen stemme og sine egne «ferdigheter?»

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jakten på kjærligheten- hvorfor så mange single bønder?

Jakten på kjærligheten- hvorfor så mange single bønder? Enten så er det mengden arbeide på enhver bondegård, som gjør det...

Balotelli til AC Milan, Benzema blir!

  Tomorrow Balotelli will train with the team after his Medicals. (Sky) #WelcomeBalopic.twitter.com/ztynXSFgsk — AC Forza Milan/News (@ACForzaMilano) August 24,...

Lukk