På flere populære TV program i beste sendetid er det blitt mye klemming. Så mye klemming at det må kalles klemme-TV. Det finnes ikke noe negativt med å klemme andre mennesker, men er det underholdende nok?

Nesten uten unntak så skal det klemmes. I hvert program. Ikke bare en gang med nesten hele tiden. TV2s “Norske Talenter” med Solveig Kloppen i spissen. Norges fremste klemmer.

Kloppen er kåret til årets programleder en rekke ganger og ansees som et folke-eie, så jeg har ikke planer om å legge meg ut med hennes fan-skare. Selvsagt må hun klemme deltagere som kommer og går, det er en del av greia, men må alle klemmene filmes og vises på TV? Hele tiden?

I denne runden av den suksessrike serien med masse norske talenter har det vært i det meste laget.

Nesten uansett hvilket program man ser, så er det en eller annen som fortjener en klem. Flott, men kan vi da få litt underholdning før og etter. Ikke alltid. Det kan bli for mye klemming.

I programmet “Monsen på villspor” er det også klemming, ikke så mye som hos diverse på TV2, men programleder Anne Rimmen skal klemmes både før og etter turen. Søtt, men ikke underholdende nok. På nevnte kommersielle kanal er det et nytt konsept som nylig har startet. “Hjem igjen” tror jeg det heter.

Gå ta banen det er mye klemming!

Programleder, vakre Peter Moi Bubresko er en meget dyktig fyr. Konseptet er underholdende nok, men det er alt for mye klemming også her. Man kan forstå at de som deltar i et slikt program blir både glade og lykkelige for å få et nytt hjem, eller et fornyet hjem, men det kunne med fordel ha vært mindre klemming.

– Det jeg forsøker å sette fokus på er underholdningsverdien. Den forsvinner mer og mer jo mer forutsigbar den er. Vi vet det skal klemmes over en lav sko i nesten hver eneste scene vi ser på TV. Det blir til slutt platt og kjedelig, programskaperne og produsentene burde ha fokusert mer på programmets agenda, det er neppe all klemmingen.

Ikke fordi at det er feil å klemme, det blir det aldri, det blir bare så jævlig mye av det.

Kan klemmingen begrenses noe i deler av underholdningen på TV? Eller synes du det skal klemmes mer?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvil i fred, Windows XP!

Windows XP er nå død og begravet. Den aller siste oppdateringen til Windows XP har kommet, og heretter er det...

Lukk