Allerede før rødtrøyene har spilt en eneste kamp etter å ha erstattet Brendan Rodgers med Jurgen Klopp, ser framtiden mørk ut.

Tyskeren skulle lett ha greit seg uten langtidsskader på to av de faste spillerne denne sesongen.

You'll never walk alone

LASZLO ILYES via Compfight

Den nye spissen  Danny Ings er ute med skade resten av sesongen, det samme er den unge lovende backen Joe Gomez. Ergo må Klopp endre på lagoppstillingen og omrokkere i en allerede tynn stall.

Eksperter på skader i Premier League er det mange av, og statistikk er til for å skape rykter. Seks spillere som til daglig spiller i Nike-støvler, har alle alvorlige skadeavbrekk så langt i sesongen. Tilfeldig? Neppe. Liverpool-fans verden over er spent på hvilke endringer den nye sjefen gjør på Anfield. Om du tror Jurgen Klopp kommer til å raide sin gamle klubb, Borussia Dortmund for deres beste spillere så tar du nok feil. Se ikke bort i fra at noen tyske spillere vil kunne ta på seg den røde drakta i løpet av januar-vinduet, men neppe fra hans tidligere klubb. Klopps første kamp som sjef for Liverpool spilles i London der Tottenham er vertsskap. Mer tiden, avspark kl 13:45 lørdag 17. oktober. En hel fotballverden venter i spenning for å se om tyskeren har fått spillergruppa til å skjønne hvor målet står.  

Det er kun spilt 8 av 38 kamper, som betyr at det er hele 90 poeng å sloss om.

Liverpool kan vinne trofeer denne sesongen, men da må de begynne å vinne kamper allerede nå. Med en skadeliste som et langt ondt år, kan det ta for lang tid for den sympatiske tyskeren til å gjøre suksess allerede denne sesongen. Her er de øvrige spillerne som er ute med skade i skrivende stund.

  • Benteke
  • Coutinho
  • Henderson
  • Firmino
  • Lovren
  • Flanagan

Premier League er en av de tøffeste ligaene i verden. En liga med stort tempo, mange kamper og et nådeløst kampprogram gjennom vinteren. Det laget med største stall, og største lommebok kommer ofte lengst.

Denne sesongen ser det ut til at Manchester City og Arsenal har truffet bra. Heldigvis er sesongen så uforutsigbar at både Chelsea, Liverpool og Manchester United, kan vinne gjeve trofeer. Ja til og med Premier League-trofeet.

Snart ruller endelig den engelske fotballen igjen.

 

Vargas

Tags: Anfield, Jurgen Klopp, Liverpool, skader

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother 2015 – Hallo Huset! Her er de 10 deltagerne!

Som lyn fra klar himmel, starter en ny sesong ekte rølpe TV. Den aller første og mest populære reality-serie er...

Økonomiske problemer? Din egen feil!

Renten på lån i Norge har aldri vært lavere enn den er nå. Dine lån er derfor også billigere enn...

Lukk