Foto: boycevoice.com

 

– Jeg synes Fotballfrue Eriksen må få lov til å gjøre som hun vil på egen blogg, samtidig så er det viktig at en blogger som har så mange unge lesere må ta hensyn til nettopp det. Kroppen er i tynneste laget for menn som liker frodige damer, men sånn blir mann når man trener og  har en sunn livsstil. Mer vil jeg ikke si om Eriksen som får mer enn nok pepper som det er stakkars kvinne-

Caroline Berg Eriksen er med sine 70.000 lesere Norges mest populære blogger, meget imponerende!

Mitt budskap til jenter er at det er ikke hvor tynn du er som utgjør om du er en ok person eller ikke. Og gutter flest ønsker jenter/ kvinner med litt kjøtt på kroppen. «knokkel- sex» er som kjent turn off.

– Jenter som velger ut vennene sine fordi de er tynne bør tenke seg godt om, fordi det har egentlig ingen betydning hvordan man ser ut. Jeg vet det er enormt mye kropp- fokus blant yngre jenter og det er livsfarlig. Jenter helt nede i 7 års alderen står i speilet og ser om det er ting å rette på, og det er det jo selvsagt ikke. Spiseforstyrrelser blant unge jenter har også økt kraftig i Norge. En meget skremmende utvikling.

– Om man spiser normale porsjoner med middag, og ellers holder seg i form med trening en til to ganger pr uke, så skal man ikke bruke måtte bruke energi på hvordan vekten er eller kroppen ser ut. Jeg kjenner mange gutter og menn og de aller fleste synes frodige jenter er flottest, men det er selvsagt mange som liker at jenter er topp-trente og tynne også. Det er smak og behag, og ingenting er mer riktig enn det andre.

Det som kan være et tankekors er at de yngste tror at det å være tynn er det samme som å være populær…

 

Kropps-hysteriet som er skapt av media, reality-serier på TV, og moteskaperne ødelegger livene til unge norske jenter. Det er blitt det hysteriske holdninger mht kropp. Foreldre må bli langt flinkere til å snakke med sine ungdommer om kropp og vekt, for ikke å snakke om mat.

/2011/06/du-vet-du-er-feit-nar/

 

Crystal Renn er en flott kvinne etter min mening

Foto: vargas12.com

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087069

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087041

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du redd for å bli gammel og syk?

Er du redd for å bli gammel og syk? Bor du i Norge så har du all grunn til det...

Steve Jobs sorte genser

    Steve Jobs har kun sorte gensere foto: idg.no   En av verdens rikeste og helt sikkert blant de mest intelligente har...

Lukk