Det er litt for lenge til våren til at man kan begynne å glede seg til  sommer kanskje? Og jeg har egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle skrive noe særlig om været på denne bloggen. Men jeg har blitt værsyk!

Jeg er en person i min beste alder, men merker at jeg ikke trives så godt som jeg burde mht været, temperatur og is. Det er is over alt! Det er så glatt at bilene sklir sidelengs, og er man så heldig å ikke brekke begge lårhalsene på vei til postkassen, så må man uansett  passe godt på  hvert eneste skritt man tar. 

Jeg har ikke sett så mye islagte veier, fortau, parkeringsplasser osv. noen gang før- Hva galt har vi gjort? Er det noen som vil straffe oss på noen måte?

Ok det er vinter, og da er det vel kaldt da. Men må det være så jævlig mye is for det?!

Kunne det ikke være vanlig kaldt vintervær, med snø og sol. Sola husker jeg ikke hvordan så ut engang…

Jeg hater vinteren! Jeg vil ha vår, blomster i enga, øl i kruset på utecafe´og grønt deilig gress mellom tærne…

Jeg vurderer sterkt å flytte herifra- Det er ikke rart vi er bare rundt 5 millioner mennesker oppe i steinura her skjønner du. De fleste bor ved Middelhavet og har palme i hagen. Det vil si, det bor jo flest i Asia. Men poenget mitt er, hvorfor bor vi her sammen med all denne forbanna isen?

Januar er jo vinter måned så det holder og den har 31 dager, dessverre. Men februar er jo pinadø vintermåned det også- Huffa meg. Ja det er jaggu bra jeg ikke er morragretten…

Mai er den beste måneden. Når sola steiker fra skyfri himmel, og fuglene er i hopetall og kvitrer og synger fra morgen til kveld. Da er man glad man lever og man kan kjenne sevjen stiger både her og både der. I slike perioder av livet er livet en lek, og man har mesteparten av en fin tid foran seg-

Måkene speiler seg i det blanke vannet, og man kan kjenne det lukter grillmat, og noen spiller litt høy musikk fra tredje etage i nabo blokka. De har satt opp verandadøren fordi det er vår.

I Norge er det ikke lov å klage på så mangt, for vi har det ikke så verst. Bortsett fra noen udugelige politikere man aller helst skulle byttet ut, og et avgiftsnivå som begynner å bli latterlig høyt, og strømpriser som også er alt for høye, og en NRK lisens som ingen skjønner hvorfor man må betale, og et naboland som har dobbelt så billig vin og mat som oss., så mener jeg bestemt at vi har absolutt ikke noe å klage over…

Bortsett fra all den fordømte isen som sagt…

 

Vargas

 

 http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10029085

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Å blogge er å legge hodet på blokka

  Mange etablerte og kjente toppbloggere går ut i media og klager sin arme råd over hvor lite som skal...

Kan pedofile overgrep forsvares?

Er ikke pedofile overgrep mot barn den ultimate kriminelle handling? Å forgripe seg på et forsvarsløst barn? På verdensbasis er det...

Lukk