I Dagbladet.no, Nettavisen.no, TV2.no og helt sikkert i en rekke andre nettsteder florerer det av eksperter. Eksperter som utvilsomt vet absolutt alt. Har du en annen meningen en disse ekspertene, så er du enten idiot, komplett idiot, eller ei fitte. Ettersom. Spesielt i Dagbladet.no er det mange smartinger. 

Les et innlegg i Dagbladet.no og se hva du finner. Er det rart Norge AS, får så det griner med tanke på så mange fantastiske mennesker som sprer om seg med sine meninger og sin kunnskap?

– Selvsagt bør samtlige nettaviser med respekt for seg selv ha et kommentarfelt, skulle bare mangle. Debatten er jo endel av vår ytringsfrihet. De aller fleste har lov til å si hva de mener om det aller meste. Det er det utvilsomt mange som gjør, spesielt i Dagbladets kommentarfelt. Det er her de aller fleste geniene samles, på samme sted og ofte samtidig.

bloggtroll

Foto: Dårarnas paradise

Skriver den godt utdannende journalisten om engelsk fotball, noe han ofte har imponerende god greie på- om Manchester United eller Liverpool- da spretter de anonyme skribentene i Norges beste kommentarfelt fram som Ninja-krigere. De setter seg godt til rette ved sitt tastatur og sprer rundt seg med sine godt gjennomtenkte meninger, til stor forlystelse for alle som er innom avisens kommentarfelt.

Legg også merke til de meget spenstige “nick-navnene” til disse som bruker det meste av døgnets 24 timer i Dagbladets kommentarfelt. (vet det stenger ved midnatt) Her er ingenting lagt til tilfeldigheter, men noe de fleste virkelig har brukt tid på å finne ut av.

Du som er så dum at du legger deg i diskusjon med disse kommentarfeltets antihelter, kan risikere å få livet snudd på hodet. De legger ikke så mye i mellom og besøker gjerne din adresse om de ikke har fått det helt som de ønsker. Noen er også villig til å sitte et par år i fengsel for å få presentert sine sterkeste meninger.

– Er du uenig kan det lett gå noen kneskåler, er du kvinne er det ikke umulig at du blir voldtatt med et balltre, dvs de påstår ihvertfall at de er villig til å gjøre det meste med deg, siden du er kvinne og har din egen mening. Hvordan kan du våge?! “Menn som hater kvinner” er et kjent begrep, også i Norge. Er det ikke direkte imponerende at Dagbladet.no har klart å samle neste alle i sin avis?

Gudskjelov for at avisen har strenge regler for hva som blir sensurert og fjernet i de fleste kommentarfelt på nettet. Hadde det ikke vært en viss kontroll på dette, ville jo alle kommentarfelt være overfylt av godt utdannende mennesker som lett kunne bli for ivrig i å få spredt sin voldsomme kunnskap.

Hva kan du gjør med det? Det faktum at du blir utskjelt for å ha dine egne meninger og foreløpig tør å ytre disse på nettet?

Kommentarene i Norges nettavisers kommentarfelt, gjenspeiler nordmenns holdninger mot andres meninger, på en måte som ikke er greit. Er det nett(avisens) ansvar?

 

Vargas

Didriksons Theron parkdress - best i test

 

 

Pin It on Pinterest