Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel, så er sex viktig. Enten man er i et forhold, eller bor som singel. Faktisk er det fortsatt populært å leve i et forhold, men å bo alene. Mange forhold overlever lenge, nettopp av den grunn.

Når det kommer til mangelen på seksuell nytelse, kan det være fysiske eller psykiske utfordringer som ligger til grunn for ett manglende klimaks. Orgasmen er viktig for de fleste, men den kommer ikke av selv. Kanskje det viktigste punktet, mange glemmer i jakten på den perfekte nytelse – er kåthet.

Les også: Sprutorgasme? De fleste lykkes …

Er man ikke nok tent, skal man ikke bruke tide på orgasmen heller. Det sitter mellom ørene. Du må være avslappet, ha nok lyst og kjenne at kåtheten herjer i kroppen. Først da bør du begynne å jobbe mot klimaks. Som jente, bør du glemme vaginal orgasme, det er det kun få jenter som oppnår, forsøk å lykkes med klitoris-orgasme først.

Så tar du skritt for skritt.

Kommer du ikke?

Det kan være godt å være to eller fire  Foto: Wikimedia Commons

Er du mann, kan du også få problemer med ereksjon og å oppnå klimaks. Da kan du kontakte fastlege, fordi det kan være medisinske årsaker. Ofte er det ikke det, og du kan jobbe deg mot den ultimate nytelse med å forsøke ut forskjellige sex-leketøy. Massasjestaver, butt-pluger, oljer, og bruke det du tenner på – altså dine fetisjer for å få nok tenning.

Kommer du ikke?

Alt for få par er villig til å være kreative i senga, på kjøkkengulvet, i naturen, i bilen eller på loftet. Bare fantasien setter grenser for din kåtskap. Du må tørre å strekke grensene, gjør nye ting på nye steder. Det er selvsagt ikke bare på Halloween man kan kle seg ut. Bestill sexy antrekk, sykepleier -uniform, eller nonne-outfit til henne, og kanskje brannmann eller munke-outfit til ham.

Det er lov å leke enda man ikke er barn, og voksen leker kan være tenning nok til at du kommer, igjen og igjen. Du må bare tørre å ta det første skrittet. Mange par fantaserer om trekant, både kvinner og menn gjør det, men de tør ikke ta opp tema med sin partner. Sjalusi og utroskapstanker er noe som utvilsomt må ryddes av veien først.

Lest? Jakter du den perfekte orgasme?

Bruker du nok tid, enten du er alene eller sammen med andre, hvor du forteller hva du liker. Der du har alle tennmekanismene for hånd. Internett har all porno i verden, bare tastetrykk unna, bruk det, for alt det er verdt! Tenk nytelse framfor fokuset på selve sammentrekningene orgasmen din gir deg.

Fantaser og tenk på det som tenner deg, bruk vibratorer, dildoer, lakk, lær og nylonstrømper – om det er det som skal til. Vær gal og la hemningene fare. Alt dette vil tenne deg nok til at du kan, sakte, men sikkert begynne å fokusere på klimaks. Du vil komme, igjen og igjen, ved å tenke mindre på selve orgasmen.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trouble with Facebook!

To our very dear customers, please be patient, there is an issue to our facebook profil that we are trying...

Lukk