Når du er på trening, men ikke har utstyret i orden, presterer du kanskje ikke like godt uten dine favoritter. For det er det man får, den som trener ofte – sin egne favoritt sko, treningstights, eller trenings-BH. 

Les også: Kropp – hva ville du ha rettet på?

Noen er ikke like ambisiøse og behøver derfor ikke sitt spesielle utstyr, men bruker man flere timer per uke i fysisk aktivitet, opp på fjellet, hjemme i hagen eller i treningsstudio, kan utstyret være viktigere enn man faktisk tror.

20150713_142821

 

I Norge finnes det et stort antall aktører, flere av disse finner du på internett og de kan levere ditt favoritt-treningstøy rett hjem til din postkasse. Uten tillegg i pris. Du bør være på vakt og sammenligne de faktiske aktørene i et knalltøft marked.

Ikke alle er like seriøse som de utgir seg for. Husk også at noen nettbutikker sender sine varer fra andre land enn Norge – som igjen gir deg moms og toll på sine produkter. Les de enkelte aktørers nettsider nøye, så du ikke går på en blemme.

Om du liker å løpe i skogen, på asfalt eller på tredemølle i ditt favoritt-studio, så krever det ulikt treningstøy.

Er du ute i røft vær, på fjellet, på sjøen i båt eller trives bedre i lange tak i ditt nærmeste 25 meter-svømmebasseng, er det helt andre kriterier på din garderobe. Heldigvis er det kjøpers marked. Du kan lett finne dine favoritter og ved et par tastetrykk, få disse hjem i postkassen, klare til neste treningstur.

Bruk tiden godt, se etter de beste tilbudene og kast det som lukter svette og ser slitt ut. Du med din treningsiver fortjener selvsagt kun det beste. Det finner du om du leter på nettet. Trenger du tips, råd og veiledning – hjelper vi deg gjerne.

Aldri før har konkurransen vært hardere mellom de ulike aktørene som selger treningstøy på nett. Dette gir deg en unik mulighet til å gjøre gode kjøp. Trener du ikke selv, kjenner du sikkert noen som ville bli henrykt over myke julegaver.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves har ny manager – kjemper mot nedrykk!

Nylig ble skotten Paul Lambert introdusert som ny manager for Ståle Solbakkens tidligere klubb, Wolverhampton Wanderers. Den tredje på kort...

Kropp – hva ville du ha rettet på?

Om du fikk sjansen uansett pris, til å endre noe på kroppen din, som du ikke er fornøyd med, hva...

Lukk