Kontroll på virkeligheten? Du er et tenkende menneske, der for vet du at du er. Du eksisterer. Men, om virkeligheten endrer seg og du ikke lenger er sikker på hva som faktisk skjer, og hva som er fantasi.

Er du gal da? Eller sliter du bare med å skille fantasi og virkelighet?

Det finnes nemlig en hel haug med faktiske hendelser, fortalt av mennesker over hele kloden, om paranormale hendelser som ikke kan forklares, eller bevises. Er det fantasi, løgn eller virkelighet?

I ditt sinn kan ingen høre deg skrike

Noe skjedde, langt inne i skogen

Du skulle ønske du var død

Filmen “LYST” vil du kanskje angre på at du gikk på …

Kontroll på virkeligheten?

Film er best på kino, men hva om det slett ikke er en film, men at det skjer med deg, i virkeligheten, eller bare i ditt hode?

Har du opplevd unaturlige og uforklarlige ting du ikke kan forklare? Begynner du kanskje å bli gal, eller må man stole på det man faktisk ser med egne øyne.

– Man kan selvsagt bli skremt av mindre. Du mistet din bestemor for 12 år siden, du var veldig knyttet til henne. Hun var syk lenge, og døde av kreft. Så går du på bussen, slik du gjør hver eneste morgen på vei til jobb. Du setter deg og blir sittende i 4 seters sete, der man sitter to og to.

– Da bussen stopper for å ta på nye passasjerer, er det din kjære bestemor, som plutselig setter seg rett ovenfor deg.  Du sier, “bestemor, er det deg?” Kvinnen som sitter rett ovenfor deg ser rart på deg og sier bare “Unnskyld, kjenner vi hverandre?” Skremmende og uvirkelig, selvsagt. Bestemor har jo vært død i mange år, eller har hun egentlig det?

Paranormale opplevelser er et vidt begrep som omfatter blant annet telepati, klarsynthet, synlige og ikke-synlige effekter, spøkelser og poltergeist. I følge Jan Guttulsrud fra “Norsk Parapsykologisk Selskap” kan begrepet kort forklares som interaksjon mellom menneskesinnet og omgivelsene i en svært bred forstand. Og derunder finner vi altså mange fasetter.

Er vi alene på denne lille kloden i det enorme universet, eller er vi et lite støvkorn under neglen til et monster? Er vi under konstant overvåkning av ren og skjær ondskap, eller er det håp for menneskeheten og kjærligheten?

Er ditt sinn på “nett” med de menneskene du møter hver eneste dag, ser du det samme som sidemannen i klassen, på jobben eller i hjemmet? Eller du så unik og så forskjellig fra alle andre at du også ser verden i et annet bilde enn ditt eget?

På en planet, langt der ute, milliarder av lysår unna – bor det en annen utgave av nettopp deg og meg, helt klinisk lik, både utenpå og inni. Du tror det kanskje ikke, men kan du vite noe om det? Ekspertene mener i hvert fall at det er en sannsynlighet for det.

Når mennesker dør, men ikke dør “nok” – hører man ofte om utrolige syn vedkommende hadde i det de kom tilbake til livet. Sterkt lys, en god indre følelse uten smerte, livet passerte i sakte film, uten frykt. Dette er ofte ting som blir nevnt med mennesker som berges i siste liten.

– Hva som skjer mellom himmel og jord er det ikke lett å sette fingeren på. Det som er sikkert er at vi mennesker ikke kan forklare alt som skjer rundt oss, enten det er menneskeskapt, naturlig eller overnaturlig. Menneskehjernen er som kjent et flott instrument, men det kan hende den er skapt til ikke forstå absolutt alt.

La fantasien fare, men søk alltid sannheten i sinnet, ellers kan du rett og slett bli gal. Skal du se filmen “LYST“, vit hva du går til.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pep mot Mourinho – kampen ingen har råd til å tape

Lokaloppgjøret mellom City og United i Manchester by, blir større og større for hver sesong, fordi disse to gigantene av...

Lukk