Jeg og min bedre halvdel ville ta en tur bare oss to etter en lang uke med tre unger, og siden vi har «mine og dine unger» med ekser som tar sin del av ansvaret så kunne vi dra på en etterlengtet biltur- fra torsdag til søndag- anbefales!

Vårt reisemål ble hotellferie i Danmark- fantastiske København!

Ca 6 timers kjøring med to innlagte og velfortjente stopp, men det er gode veier helt fram, bare du kommer ut av Norge…

Yummy middag – diger burger med pommes frites, og Nachos med kylling og Creme Fraiche. Vi drakk 3 øl og en Cola til og betalte ca 440 danske kroner-

Den absolutt beste og billigste maten var faktisk ikke på hotellet, men i idylliske Nyhavn. Restauranten het Nyhavn No 17.

Og besøker man København så forplikter man nesten å besøke det legendariske Tivoli midt i sentrum. Enten man har med unger eller ikke- Det er absolutt verdt et besøk. Det kostet mindre enn 100 danske kroner pr voksen billett. Åk pass kommer i tillegg-

Vi bodde et stykke unna sentrum og måtte gå ca 20 min til Tivoli, da kan man eksempelvis gå gjennom Strøget- en gågate med svært mange butikker, og noen boder som har mye å by på.

Men, dette er verdt å nevne. Mange butikker, spisesteder og kjøpesenter tar gebyr på utenlandske VISA kort fra 20 til 35 kroner pr kjøp. Så oppfordringen min er å ta ut kontanter til det du skal kjøpe.

Minibank på dansk er heveautomat… Det fant vi ut etterhvert. Danskene forstår dårlig det norske språket, de vil heller snakke engelsk.

Vi hadde tre deilige dager i deilige Danmark- har du noen spørsmål om vår tur er det bare å spørre.

Vi hadde det helt topp- Det er deilige å være Norsk i Danmark!

http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10004599

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er din favoritt musikk

  Finner du ikke noe musikk som er verdt å høre på her så har du et problem. Jeg er ganske...

sex statistikker

Det finnes statistikker om allverdens rare ting også om temaet sex. Også om gruppesex. Her er det statistikker om størrelsen...

Lukk