Kostbart å se Haaland og City på Viasat. Foreløpig ser det ut til at man må ut med minst det samme som Premier League kostet hos TV2. Men dette kan forandre seg. Om du har litt is magen og venter til starten av august, så kan du få totalpakken hos Viasat, “Viaplay Total” – litt billigere.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Dyrt

Altså, drøyt 8 papp for å se de aller beste spillerne på de aller beste lagene i engelsk fotball.

Les også: Vi må snakke litt om penger

En no brainer for oss, men selvsagt mye penger for mange. Når man først har totalpakken til Viasat, får man en god del på kjøpet, som gjør prisen mindre avskrekkende. Og liker du ikke fotball, slipper du unna med “Viaplay Medium” for kun 349,- per måned.

For deg som vil ha alt som er på menyen hos Nent Group, som er ny rettighetshaver og eier av Viasat, får du mye sport. Du får nemlig fem Premier League-kanaler, fire V-sport-kanaler (Championship og annen sport) film og serier fra Viaplay.

Kostbart å se Haaland og City, men med 380 kamper fra Premier League og alle mulige serier og filmer tilgjengelig på Viaplay. Er det mulig at du bruker mer penger på flere andre underholdningstjenester.

Kostbart å se Haaland og City

Vi synes du får mye for pengene, men alt er relativt. Selvsagt er det et regnestykke som skal gå i hop for at man finner råd til å bruke drøyt 8000 kroner på TV-underholdning, i fotballens tegn.

Nå er det klart at det kommer til å koste 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total» som gir tilgang til Premier League og alle andre rettigheter og filmer/serier

VG.no

Kasper Wikestad og Jonas Berg-Johansen blir med fra TV2 til Viasat (flere kan komme). Og fra før har Viasat et slagkraftig mannskap som består av Gunnhild Toldnes, Roar Stokke, Jan Åge Fjørtoft, Ørjan Bjørnstad og Lars Tjærnås.

4K

Å se på TV-underholdning av ypperste kvalitet blir best med det aller beste TV-bilde. Det får du med det aller beste utstyret. Du bør ha en 4K-TV, du må ha Apple-TV I 4K eller en dekoder som gir deg denne kvaliteten. Men du må også ha HDMI-kabel i 4K og ikke minst, krever det at sendingen er i denne billedkvaliteten.

Les også: Avatar – The Way of Water

TV2 sendte utvalgte kamper i 4K, de to siste sesongene. Den aller beste fotballen fortjener det aller beste TV-bilde. Viaplay har både fotball, film og serie i Ultra HD 4K-kvalitet. Noe som gjør din underholdningsopplevelse best mulig.

En 4K-TV er en TV med 4K-oppløsning. Det innebærer at TV-en har 3840 horisontale og 2160 vertikale piksler. Og som til sammen utgjør 8,3 millioner piksler. Oppløsning er et begrep som sier noe om hvordan disse små prikkene, altså pikslene, sitter på skjermen. Jo flere piksler, jo høyere oppløsning. Bokstaven «K» i 4K står for kilo (1000), som innebærer at TV-en har en horisontal oppløsning på omtrent 4000 piksler.

Samsung.com

8K TVer er kommet på markedet, men det er foreløpig ingen distributører som har dette formatet ennå. Så ikke la deg lure om selgeren vil få deg til å betale de tusenlappene ekstra, dette koster. Det har du nemlig ikke bruk for.

Diskusjonen

Kostbart å se Haaland og City, men skal du være med i diskusjonen rundt lunsjbordet etter sommerferien, bør du ha sett kampene. Kjenn litt på panikken som brer seg i hodet ditt om du vet at Premier League er sparket i gang – uten at du har sett noen av kampene.

Alt er egentlig lagt til rette for at Haaland skal bli en enorm suksess i Manchester City. Men det er ikke skrevet i stein at det blir slik. Spilleren må holde seg skadefri, han må tåle å få kritikk i media om målene ikke kommer, han må tåle at benken kommer raskt – om han ikke står til Guardiolas forventning. Utfordringene er mange.

Det viktigste Haaland må håpe på å få – er nok tid til å etablere seg på laget. Og komme inn i spillergruppa som skal hjelpe nordmannen til å bli best.

Britiske journalister elsker å kritisere, mobbe, trakassere og til og med “slakte” de aller støtte stjernene i engelsk fotball. Men da må du se til å ha skaffet deg tilgang til kampene, da.

Så derfor er det lite å vente med. Bestill dine kanaler hos Viasat i dag – du også.

Vargas12.com følger Premier League og overgangsvinduet til seriestart 6. august. Følg vårt nyhetsbrev – gratis gjennom sommeren, for siste nytt.

Vargas

Pin It on Pinterest