Dessverre blir mange tusen nordmenn svært syke av kreft. Noen dør, andre klarer seg så vidt. Mens noen aldri blir syke gjennom et langt levd liv. 

Har du noen du er veldig glad som du er redd for skal dø i fra deg?

Da bør du se denne gripende dokumentaren der Erle Kyllingmark filmer seg selv og sin syke mor.

– Dette er en gripende fortelling om livet, om døden og om kjærlighet. Den er trist, vakker, samtidig som filmen gir håp om at livet er jævlig deilig og går videre tross alt. Slekt skal jo som kjent følge slekters gang.

– Sykdom og brå død kan endre denne normen og snu om på livet til de berørte. Jeg har sett denne filmen flere ganger og blir så imponert over Erles mot. Jeg vil ikke røpe for mye for deg som ikke har sett hennes rørende dokumentar via NRK.

Erle Kyllingmark (NRK)

Erle og hennes mor i lykkelige dager Foto: NRK.no

– Fortellingen i denne filmen viser hvor skjørt livet er, og hvor mye tilfeldigheter avgjør at noen får et langt og godt liv, noen ønsker å dø, mens andre dør pga av den lumske og skremmende sykdommen kreft.

– Erle begynte å filme moren sin i 2005 da hun hadde fått en kreftdiagnose. Samtaler om sykdommen og om tankene rundt døden ble fanget opp på tape, men lite viste hun da om hvor relevant det skulle bli senere.

Erle er i dag samboer med «Stand Up» komiker Thomas Gjertsen.

Se Erles film her

Jeg vil takke Erle og hennes nærmeste for hennes gripende historie, og bare få lå lov til å si at jeg synes du er ei jævlig tøff dame!

 

Kilde http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/849389/

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Friseksuell- kåt og klar for begge kjønn

Har du merker den følelsen noen gang? At du blir tiltrukket av samme kjønn som deg selv? Allikevel er du...

Lider skilsmissebarn av foreldrenes valg?

Barn med to hjem har ofte to ting av det meste- er det nok for å ha det bra som...

Lukk