IMG_1974
IMG_1974
IMG_1974

Krim er den genren de aller fleste nordmenn for lengst har trykket til sitt bryst. Enda det slett ikke er jula som krimromanens høytid, det er som kjent påsken. 

Men, harde pakker er alltid populært og for alle som elsker å lese er bøker en kjærkommen gave. Også som julegave.

Min krimroman “Mildred” er nå tilgjengelig på markedet, og kan kjøpes på Kolofon.no, Mildred.no, Haugenbok.no eller hos utvalgte bokhandlere i Østfold, spesielt i Fredrikstad.

Neida, “Mildred” blir selvsagt ikke årets julegave, men den havner garantert under noen juletrær som julegave hos noen. Heldigvis. De store forfatterne tar foreløpig en alt for stor del av markedet, foreløpig. Jo Nesbø, Jussi Adler Olsen, Tom Egeland, Unni Lindell og Fredrikstads egen Jan Erik Fjell. Det er mange dyktige kunstnere, men fellesnevneren for dem alle: De var alle debutanter en gang.

Derfor skal du kanskje velge en roman fra en debutant denne gangen? I stedet for en av de store kanonene? Kanskje kan det være en befriende overraskelse å lese noe annet, fra en helt annen hånd, fra en helt annen forfatter?

Mottakeren synes kanskje det er spennende å få lese noe helt nytt, som aldri har vært i nærheten av å ligne noe de tidligere har lest?

Velg “Mildred” en krim fra bygde-Norge når du skal bestille julegaver.

Du kjenner ordtaket som gir alle forfatterspirer håp? En profesjonell forfatter, er en amatør som aldri gav opp…

Fra Mildred står det å lese:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet.

Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

“Mildred” er forfatterens debut-roman.

PS: Visste du at du kan få kjørt bøker hjem til deg, helt fram til julaften? Fri frakt!

Krim fra bygde-Norge
ISBN 978-82-300-1319-9

Øyvind Teige

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League-manager sparket!

Tim Sherwood fikk søndag sparken som Aston Villa manager, etter å ha tapt 2-1 for Swansea. 6 tap på rad...

Lukk