Kristina Pimenova (10) fotomodell – mest søkt på nettet. Den søte tiåringens mor styrer Kristinas karriere, og i følge flere medier skal den billedskjønne jenta ha fått kontrakt med de aller mest kjente byråene. 

Synes du det er feil at barn skal kunne jobbe og tjene mye penger barne-modell, enda bransjen har et dårlig rykte? Bør ikke barn heller få bare være barn?

Den norske modell-mammaen, Eivor Øvrebø i “Team Models” synes nemlig det hele er langt over streken. I følge VG, skal Kristina Pimenova ha vært modell-emne allerede som treåring.

Kristina Pimenova (10) fotomodell - mest søkt på nettet
Kristina Pimenova Foto: Instagram

Øvrebø, som har vært sjef for sitt modellbyrå i en årrekke, mener barn skal få være barn og gjøre som andre på samme alder, og heller velge modellbransjen – når de selv er gamle nok til å bestemme selv.

Kristina Pimenova (10) fotomodell – mest søkt på nettet.

Kristina Pimenova har tidligere være modell hos Vogue, Dolce @ Gabbana og Roberto Cavallia. Nå har den vevre jenta med de lange bena signert en gullkantet kontrakt med La models.

Kristinas foreldre er begge kjente internasjonale stjerner fra Russland. Mammaen heter, Glikeriya Pimenova, og har selv jobbet som modell, mens faren har spilt fotball for blant annet Dynamo Moskva, og Lokomotiv Moskva og heter, Ruslan Pimenova.

Vil du følge verdens vakreste 10-åring på Instagram, bør du sjekke ut Kristinapimenova2005, det er det nemlig mer enn 1,2 millioner andre som gjør.

LA models ser fram til et langvarig og suksessrikt samarbeide med den unge supermodellen.

Tusenvis av nordmenn og millioner av andre ivrige Instagram-brukere har allerede trykket flotte Kristina til sitt bryst. Derfor er navnet hennes også blant de mest søkte på nett i 2016.

Hva mener du?

Skal barn som har et utseende som fanger modellbransjens oppmerksomhet – styre unna, eller er det ok at barn får tjene penger på hvordan de ser ut?

Kilde: VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest