Kriterier for å bli med på Farmen! Ifølge Farmen-generalen personlig, Gaute Grøtta Grav, er det flere ting som gjør deg mer interresant enn andre, når du søker.

Les gjerne: Farmen 2017, slik blir du plukket ut som deltager

Er du mamma-dalt og skal være bort fra hjemmet for første gang, finnes det ingen garanti for at du blir plukket ut til å delta, som én av fjorten deltagere.

Men du skal heller ikke se bort fra at STRIX og TV2 ønsker en prat med nettopp deg.

Farmen suksessen vil ingen ende ta, derfor søker produksjonsselskapet etter nye deltagere allerede nå. Ønsker du å bli plukket ut, bør du lese nøye, det som nå kommer.

Kriterier for å bli med på Farmen!

Kriterier for å bli med på Farmen!

 Foto: TV2-underholdning

Siden det er så mange som 6000 søknader til Farmen, skjønner de fleste at man bør skille seg ut på den ene eller andre måten, for å bli «oppdaget» i mengden. Man bør være ærlig, nøye og kreativ med sine formuleringer.

Søker du som Farmen-deltager, for å få en deilig ferie, for å bli kjendis eller ikke kan sette fingeren på hvorfor du ønsker å være med, vil du slite med å bli plukket ut.

Sender du derimot søknaden av gode grunner, som f.eks at du vet du vinner Farmen, fordi du er taktisk geni, kan spille spillet, og går inn som deltager med hud og hår for å vinne – vil også sjansene dine for å bli plukket ut, øke. Du må virkelig ville det nok.

Det er viktig å være ærlig. Legg tid i søknaden! Det gjør ikke noe at man har litt bagasje, så lenge du har ordnet opp i det, og har et prosjekt – en grunn til å være med utover eventyret. Det kan være et ønske om å slutte med dataspill, å kjenne på hvordan det er å savne mor, far eller kjæresten.

Gaute Grøtta Grav

Man vinner som kjent både bil og hytte som Farmen-vinner, men det alene bør heller ikke være det sterkeste argumentet for å søke. Er du tvilling, og begge søker, vil det være et pluss. Er du kvinne over førti, med saklige gode argumenter, vil du også være langt framme over de som blir plukket ut.

Har du særlige kreative evner, kan mye om gårdsdrift og er en som liker å bo tett med andre mennesker, vil du ha en stor fordel i søkermassen, men da bør du få dette godt fram i søknaden også. Husk å levere med gode bilder, gjerne en kreativ video.

Du bør sette av 11 uker sommeren/ høsten 2017, være fylt 18 år innen opptakene tar til, og være helt sikker på at du ønsker å være deltager, før du sender søknaden.

Søknadsfrist til å være deltager for Farmen 2017 er 23. april. Hva venter du på? Søk nå!

HER ER SØKNADSSKJEMA! 

Kilde: TV2-underholdning

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Game of Thrones sesong syv

Game of Thrones sesong syv. Kampen om jerntronen tilspisser seg. 16. juli 2017, vil du få vite veldig mye mer...

And Chelsea has won it!

Om du skulle fortsatt være i tvil. Chelsea vinner Premier League denne sesongen, med god margin. Antonio Contes lag har...

Lukk