Det danske kronprinsparet venter familieforøkelse i januar 2011. Med tvillinger på vei er kronprins Frederik snart firebarnsfar.

– Deres kongelige høyheter kronprinsen og kronprinsessen har den store glede å meddele at kronprinsessen venter tvillinger. Fødselen forventes å finne sted på Rigshospitalet i løpet av januar måned 2011, heter det i en kort pressemelding fra det danske hoffet fredag.

Fra før av har det danske kronprinsparet to barn, prins Christian som fyller fem år i oktober og prinsesse Isabella som er tre år.

Ryktene om graviditeten har svirret i Danmark den siste tiden, særlig etter at danske Se og Hør publiserte flere bilder av kronprinsessen der hun viser antydning til mage.

Den 37 år gamle kronprinsessen har flere ganger tidligere gitt uttrykk for at hun ønsker seg et barn til. Nå venter hun to.

http://www.kronprinsparret.dk/

– Jeg har alltid drømt om å få flere barn. Det er alltid et mirakel å få barn, nå er vi rammet av et dobbeltmirakel, sier kronprinsen til Ekstra Bladet.

– Gode nyheter kan man ikke få nok av. To glade nyheter tar vi med dobbelt glede, sa Joachim til nyhetsbyrået Ritzau i går kveld.

Selv om det har vært flere tvillinger i europeiske kongehus, finnes det ingen i kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks nære familie, ifølge Ekstra Bladet

Jeg  som er Royalist på min hals synes dette er fantastisk morsomt, og jeg gleder meg på Kronprinsparets vegne. Og ønsker hele familien på 5, Lykke Til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Se hva som rører seg i senga di mens du sover

Det er jo litt skremmende at en sånn en kravler det millioner av, rundt om i senga di mens du...

Lukk