Om du fikk sjansen uansett pris, til å endre noe på kroppen din, som du ikke er fornøyd med, hva ville du endret på? Enten du er jente/kvinne gutt/mann. Kroppen din er ditt kapell og du skal leve med den hele livet. 

[poll id=»38″]

Du bør selvsagt se verdien av den kroppen du allerede har og være fornøyd med det utseende du er tildelt. Litt av hvert fra din far og mor. Selvsagt kan det være fysiske hindringer, skavanker eller inngrep som tvinger seg fram. Er man fra naturens side lite utstyrt med bryster, faller det seg naturlig å endre litt på disse.

Les også: Opptatt av kropp – slik finner du din BMI

Har man en for stor byste, slik at det går ut over rygg og nattesøvn – er det like naturlig med en brystreduksjon.

Panache

Neil Moralee via Compfight 

Nå er det på tide å snu på kroppspresset og la de vanlige dødelige, kvinner og menn i alle aldre med gjennomsnittsutseende få velfortjent oppmerksomhet. Heldigvis er det flest av disse “average” kvinnene og mennene som ikke er vant til – eller har håp om, å bli sjekket opp på stranda neste sommer. Dessverre går alle disse hjem uten så mye som et blikk fra noen som helst. Alene.

Kropp er topp. Uansett. Men du må lære deg å elske deg selv, nettopp slik du ser ut i dag. Ønsker du endre på noe, bør du kanskje heller tenke trening og kosthold, framfor å legge deg under kniven. Særlig om du ønsker vektreduksjon, først og fremst.

-Helsedirektoratet anbefaler et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt, bær, grove kornprodukter og fisk. Hvitt kjøtt, rent kjøtt og magre kjøttprodukter med lite salt er også anbefalt å spise i moderate mengder, og fettet du bruker bør være sunne matoljer og myk margarin.

Et viktig punkt for alle som ønsker å være sunn og frisk, sett bort i fra hva man spiser. Er å bevege seg nok. Bruk minimum 30 minutter hver dag til fysisk aktivitet tilsvarende hurtig gange.

På den måten holder man seg i form og forbrenner mer kalorier enn man spiser.

– En nyere britisk rapport viser at om lag hvert tredje barn i EU nå er overvektige eller fete. Det er alvorlig. Helsedirektoratet gjeninnfører nå systematisk veiing av skolebarn i Norge. Det er 3.- og 8.-klassingene som skal veies.

Helsesøstre har allerede gått ut for å erklære at de sier nei til å veie og måle skolebarn med mindre de får tid til å følge opp de barna som har et fedmeproblem.

Alle mennesker skal kose seg innimellom, men det er hverdagene som er viktige- de er det som kjent flest av. Allikevel må man gjøre grep til hverdags om noen  i familien er overvektig.

Tenk deg veldig godt om, før du velger å rette på noe. Vargas12.com har et motto vi er stolte over – Y O U  A R E  P E R F E C T ! !

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – lønningene til himmels!

En norsk industriarbeiderlønn, ligger på i underkant av 500.000 kroner per år. Snitt-lønnen er dermed noe mer enn du kanskje...

Norge – etter Høgmo

Norges Fotballforbund er et viktig forbund. Det har ansvaret for all fotball som spilles, over hele landet. Fra aldersbestemte klubblag,...

Lukk