Kroppen din forfaller allerede ved fylte 40 år, verre blir det! Alle vet at de har en tilmålt tid på jorden i live, i den kroppen du blir født med. Noen mener å vite at det er bare starten på en evig reise.

Den debatten tar vi i et annet innlegg- dette blogginnlegget handler om kroppen, og dens forfall fra fødsel til graven. 

Våre holdninger til hva som er vakkert, mindre vakkert og til grusomt, er skapt av mennesker som påstår å vite hva du skal mene er vakkert og ikke. De aller fleste er i media- eller motebransjen, dessverre så tror så alt for mange at de har rett, det har de naturligvis ikke.

Det du synes er skikkelig sexy, kan din partner eller nabo synes er direkte «turn- off.»

Yngre menn synes kvinner med store silikon-pupper er det flotteste som finnes- mest fordi de er vant til at modeller og kvinner i porno-industrien har digre mugger med silikon-implantater.  Spør du menn som har levd en stund- vil de etter all sannsynlighet fortelle deg at silikon er noe forbanna tull.

Slik er meningene og kroppene like- svært forskjellige.

Anerkjente motemagasin og «eksperter» på kjente menneskers vakre utseende, har vært eneste år en liste av ca 100 mer eller mindre kjente mennesker- oftest kvinner, men det finnes nok en liste for vakre menn også for den som er interessert.

I skrivende stund er det amerikanske, Kate Upton (20) som er nr 1 på flere av disse listene som kårer «verdens vakreste» eller dens like.

Unge Upton tjener mer penger enn du noen gang kommer til å gjøre, utelukkende på sin smekre kropp. Hun går på do som deg og meg, og det lukter sikkert akkurat det samme, men hun har altså noen fordeler som gjør henne styrtrik på sin kropp.

Hvem er det som har en slik makt, som gjør en person til «verdens vakreste» eller mest sexy, foran en annen?

Mitt tips er at det er bransjen, mote og kjendisbransjen plukker sine idoler som ser ut som de skal- og hyller disse til være nr 1. Dette er en milliard-industri som også har sterke markedskrefter rundt seg.

Kroppen din forfaller allerede ved fylte 40 år, verre blir det!
Foto: Copyright vargas12.com

I England, på de aller fleste arena skriker fansen til dommer og mot spillere, så ofte som mulig: «You fat bastard!!»

Kroppen din forfaller allerede ved fylte 40 år, verre blir det!

Dette er sjikane av verste sort, og kan oversettes til å bety «feite faen» eller noe i den dur. Allikevel er det så vanlig at ingen gjør noe med det. Hadde en kollega av deg sagt noe slikt kunne du anmeldt vedkommende for ærekrenkelse og fått vedkommende dømt på vann og brød i ukevis.

Kropp er hot, og vi liker å uttale oss om det. Faktum er at om du heter Kate Upton, Kongen av Danmark eller lille Pettet spille-mann så vil kroppen forfalle sakte, men sikkert. Kvinner merker at det meste starter å henge, uansett hvor mange «hold in» truser og «push up» BHer man presser seg inn i.

– Kroppen blir også stadig utvidet- den blir bredere i alle retninger, når man har passert 65-70 år, begynner man derimot å krympe og det går fort. Når man en alder av 80-85 år så har man ingen dress som passer f.eks.

Den dressen man engang hadde som passet er 10 cm for lang. Det positive i en slik alder er at man har glemt hvorfor man går i dress, eller hvorfor man skal pynte seg i det hele tatt.

– Når menn passerer 40 år har de en tendens til å begynne med det ikke har rukket så langt i livet. Kjøpe ting de normalt aldri ville ha kjøpt. Traktor-gressklipper, skjærgårds-jeep eller en enda større båt, eller i verste fall Harley Davidsen.

Menn i overgangsalderen- eller panikkalderen er selvsagt et patetisk skue, men det er en naturlig reaksjon. Han har forstått at det er nå eller aldri.

Døden skal innhente oss alle, nettopp derfor skal man bruke tiden godt gjennom livet. Allerede som ung bør man stake ut en kurs i hvilken retning man bør ta. Også for de unge er kroppen viktig, det er vårt skall- du er deg, din kropp og ditt kapell uansett utseende skal vare livet ut.

Hva du putter i munn, ditt kosthold, og hvordan du lever i form av å være aktiv, og trene regelmessig avgjør faktisk hvor lenge du lever. For de som er svært overvektig- kan livet være 17 år kortere enn for de som er smarte i måten de lever på mht å leve sunt.

Uansett hvor sunn du er så vil du før eller siden både bli syk, rynkete og til slutt dø. Kroppens organer svikter et etter et, noen ganger flere på en gang.

Om man er klar i hodet, men har en kropp som ikke fungerer så er det trist å bli gammel, er det omvendt så får man ikke med seg livets siste fase.

Se på ditt liv som en reise som du ikke vet utfallet eller kjenner endestasjonen på. Ikke la redselen for døden ødelegge livet ditt. Fra fødsel til graven er ditt liv, og de dager i mellom kalles livet.

Det er faktisk bare opp til deg hvordan du vil leve det. Livet er kort, og døden varer evig- etter disse ord bør du gå ut å leve livet!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Mohn og venner med nytt sommershow i Fredrikstad

"Showboys" blir det nye trekkplastret for hva sommerunderholdning angår i Fredrikstad denne sommeren.  "Showboys"er en humormusikalsk forestilling med Henning Stranden, Hans-Petter Moen,...

Margaret Berger bør hylles for sin timeglass figur

I Norge er det et kropps-hysteri som ikke ligner sidestykke, derfor skal man være særdeles forsiktig å mene noe som helst...

Lukk