[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bf9YCK2kGzM[/youtube]

 

Utskiftninger i regjeringen


Hvorfor Ikke? Karlsen en en klok mann. Playroom grunderen er blant de mektigste i musikk- Norge og han har et varmt og stort hjerte for Arbeiderpartiet og sin gode venn Jens Stoltenberg.

-Jan Fredrik er ingen politiker, ennå. Men det er ingen bombe at det kommer dyktige folk fra næringslivet eller det private som gjør dyktige jobber i en sittende fler- parti regjering. Ellen Arnstad, Viktor Normann, Terje Rød- Larsen og Anne Holt blant flere. Som har kommet fra andre yrker, og gått inn i politikken og gjort fra bra til mindre bra innsats må det være lov å si.

Jan Fredrik, Jens og Kurt  Foto: Dagbladet.no

 

Man har så absolutt vært langt større overraskelser innen norsk politikk, enn at Idol – Karlsen har tatt et verv inn i politikken som minister i regjeringen Stoltenberg.

Nils Arne Eggen ble tilbudt samme stilling da Thorbjørn Jagland skulle danne regjering på nittitallet. Han takket nei og tok Rosenborg til utallige seriemesterskap i stedet.

Jan Fredrik Karlsen er 38 år og har mange år i arbeidslivet foran seg. Jeg er helt sikker på at han vil bli tilbudt en rolle av Stoltenberg, og jeg er sikker på at Karlsen hadde fylt denne rollen med kløkt og klokskap.

Regjeringen bytter ut ministere med jevne mellomrom. Og Anniken Huitfeldt har ikke vært noen braksuksess for den sittende regjering.

Jeg sitter med en følelse av at det er flere ministere som sitter løst i stolen, men for det viktige og store kulturdepartementet har man en god kandidat i Jan Fredrik Karlsen.

Han er en opptatt mann som sjef og kunstnerisk ansvarlig i et stadig voksende Playroom. En jobb som minister kan ikke kombineres med andre, så det venter i så fall en permisjonssøknad fra musikk sjefen i Norges viktigste manager firma.

Karlsen var ikke tilgjengelig for kommentar, men jeg skal være førstemann på Slottsplassen når Karslen kommer ut fra Kongens møte etter å ha blitt innsatt som Kulturminister-

 

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Libya bombes – Gaddafis bolig truffet- VIDEO

Ingen tvil om at FN mener alvor og slår hardt til mot Libyas leder og har truffet flere boliger der...

Hesten og havresekken

  Hva får politimenn til å gjøre lovbrudd, Securitas vakter til å stjele, og prester til å gjøre overgrep?  ...

Lukk