I Stockholm har det kommet en bok der svenske kongen har blitt stilt til veggs med knallharde påstander om å ha vært både utro og en festløve av stort kaliber-

Aftonbladet møtte kongen etter et møte med prins Gustaf Adolfs og prinsesse Sibyllas Minnefond onsdag, og da sa han at han ikke aner hva som står i boka.

– Jeg har jo vært her. Jeg har faktisk ikke lest den, men skal hjem og lese den nå, sier Carl XVI Gustaf knapt.

Det er ventet at kongen vil kommentere saken ytterligere under en pressekonferanse i forbindelse med jaktsesongen. Nå er Kong Carl kjent for pinlige uttalelser, fartsovertredelser og merkelige avgjørelser mht sine barn. Blant annet bruke mange år på å » godta »  Daniel Westling som ektefelle til sin datter,  tronearvingen Victoria-

Forfatterne Thomas Sjöberg, Tove Meyer og Deanne Rauscher har arbeidet med den kontroversielle boka «Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken» i to og et halvt år.

I boka skriver de blant annet at kongen skal ha besøkt to strippeklubber og hatt et forhold til en kjent, svensk artist i rundt ett år, alt på 1990-tallet.

Kan dette være starten på slutten for det svenske kongehuset? Og er det grunn til å tro at Kong Harald er i samme bås, og har lusket seg ned på Karl Johan for en hemmelig date? Med Se og Hør i buskene? Vel, det hadde vært et scoop, men jeg ser ikke den komme for å være ærlig!

VG avslørte i dag at en mystisk, norsk kvinne er omtalt i boken. Kvinnen skal ha spøkt frekt med kongen da han var på treff med sin påståtte elskerinne.

«Elskerinnen (anonymisert av VG) var der en gang sammen med kongen, noen av hans venner og en norsk kvinne som insisterte på å kalle ham «Pungen» (istedenfor «Kungen»), og det lo til og med monarken av», heter det i boken.

Flere av forfatternes kilder er anonyme, blant annet en rekke kvinner som hevder å ha vært tilstede på arrangementer som kongen også har vært med på. Slottet har signalisert at det vil vurdere søksmål mot boken, men  Deanne Raucher sier at de er sikre på at et søksmål ikke vil føre noen steder.

– Vi har tre kvinner som sier de vil vitne, sier hun.

Det hele er nok en storm i et tannglass, men noe skal man jo skrive bøker om-

Skulle du ha interesse av å lese boken så heter den: » Den motvillige Monarken» altså.

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10034628

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10034586

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10034566

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Aylar fra underdog til storfavoritt

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YFiuHnQ5hJk[/youtube] Aylar Lie er en av de peneste jentene i hele Norge med sitt mørke flotte utseende- Visste du...

Har du pels?

  PELS ER UT!   Neste uke må landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp) møte i Stortinget for å...

Lukk