Kurdere fikk ikke halalkjøtt – tente på. Dette gir grobunn til rasisme!

Man kan ikke bare komme til Norge å forlange halal kjøtt, og tenne på bygninger hvis man ikke får kjøttet.

Det er ikke rart at dette gir grobunn til rasisme. Folk er sjokkert og vil ha disse menneskene, rampen, kjeltringene og vandalene ut av Norge umiddelbart. Og det skulle de uansett, men nå får de bli, kanskje et helt år fordi rettsapparatet trenger tid på å etterforske brannen på ventemottaket på Lier-

Flesteparten av dem som satte fyr på tre bygninger på Lier ventemottak natt til onsdag skal ifølge politiet ha opplyst at de er kurdiske irakere.
Det kan gjøre det vanskelig å få opprørerne ut av landet – til tross for at Justisdepartementet har bedt Politiets utlendingsenhet om å se på mulighetene for å få dem ut fortest mulig.

Kurdere fikk ikke halalkjøtt – tente på.

Den største utfordringen for å få returnert beboerne på ventemottak er at flere ikke har ID-papirer som kan bevise hvilket land de kommer fra.

Mottakerlandene er nødt til å akseptere at vi returnerer dem, sier Hansen.

Politiet fortsetter med samtaler og avhør av de 23 siktede utover kvelden. På grunn av ferietid og problemer med å skaffe tolker tar dette arbeidet lang tid.

– Dette er et puslespill. Vi jobber med å skaffe oversikt over hvem som står bak dette. Siktelsen blir ikke nødvendigvis opprettholdt mot alle. Det er også mange løse tråder hva som kommer til å skje videre med de siktede, sier politimester Fossen, som antyder at flere kan bli sluppet av politiet torsdag morgen.

Jeg mener dette strider mot all sunn fornuft!

Hva tenker mennesker som hører om dette, som må gå på fattigkassa i Norge for å få mat? Her kommer det innvandrere som har søkt om oppholdtillatelse- fått avslag, og skal derfor sendes ut.

Mens de venter på å bli sendt ut så får de gratis kost og losij. Så klager faen meg pakket på maten!!! Hvorfor samler vi på kriminelle?

Kilde: VG.no

SEND SØPPLET TILBAKE DER DET KOM I FRA- NÅ!! OG DET ER ET FOLKEKRAV!!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier Leauge starter 14. august

Det er ikke mer enn ca 5 uker til- Og TV2 starter med en knallkamp mellom Spurs og big spending...

Mange ulykker i vann, på vei og i lufta

    Været kan ikke akkurat få skylden for at det er mange ulykker både i trafikken og i vannet....

Lukk