Du gjettet det sikkert. IDOL, selvsagt. Endelig skal den 10. sesongen av Norges største sangkonkurranse spilles inn – og du kan bli Norges neste superstjerne. 

Søknadsskjema finner du her!

Det hele startet med Kurt Nilsen for 15 år siden, så har det gått slag i slag, med noen års pause i mellom, men jubileet finner sted høsten 2018. Nå kan du melde deg på, om du mener du har stemmen, X-faktoren og artist-emnet i deg.

Her finner du enda litt mer info fra TV2, som også arrangerer den 10. sesongen av IDOL.

SØKNADSSKJEMA FOR IDOL 2018

Idol er endelig tilbake og nå har du sjansen til å vise hele Norge din sangstemme!

Fyll ut søknadskjema etter beste evne og spill inn eller last opp en video der du viser frem din stemme.
I videoen ønsker vi å se en ærlig og uredigert opptreden som viser din personlighet og talent. Svar utfyllende og ærlig på hvert spørsmål i søknaden slik at vi får et inntrykk av hvem du er!

Aldersgrense: søker må ha fylt 16 i løpet av 2018.

TV2.no

Av de aller største stjernene som norske IDOL har skapt, i ettertid av artistenes deltagelse, kommer vi aldri utenom Kurt Nilsen, Astrid S, Tone Damli og Eva Weel Skram. Om det er alle, etter ni sesonger med IDOL på norsk TV? Selvsagt ikke. vi kan nevne i fleng:

Gaute Ormåsen, Maria Mohn, Margareth Berger, Sandra Lyng Haugen, Maria Mittet, Alejandro Fuentes, Aleksander Denstad With, Linnea Dale, Jenny Langlo, Eirik Søfteland og Norah Benatia, som var storfavoritt i 2016, men som ble slått av Marius Samuelsen.

Norah ble altså sviktet av det norske folk, «alle» trodde hun skulle vinne enkelt, fordi hun fikk mest ros og var på alles lepper etter hver delfinale, men publikum «glemte» å stemme – ergo var det Marius som vant. En verdig vinner i så måte, og en kommende stjerne, men 2016 vil bli husket for – det året favoritten ikke vant.

Er du Norges neste Kurt, Astrid S, Eva eller Tone Damli?

Da må du melde deg på IDOL for 2018. Dette blir utvilsomt en av de største seermagnetene på TV2 gjennom høsten, neste år. Hvis seerne husker på å stemme på den artisten de liker best, vil vi kanskje også få den riktige vinneren.

Nye premier for å vinne IDOL ble fra 2016 å vinne bil, og kanskje enda viktigere, platekontrakt med et av de aller største plateselskapene i Norge. Karrieren kan ta av fra nå og gå bare rett til himmels.

Har du spørsmål til noe rundt IDOL 2018? skrive en e-post til: shortaudition.com 

Hvem som skal være programleder, og hvilken kvartet som skal utgjøre dommerpanelet for IDOL 2018, er foreløpig ikke kjent.

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ny manager sparket i Premier League!

Galskapen vil ingen ende ta. Femte manager fikk i dag parken i en Premier League-klubb, og denne gang erfarne Tony...

7 originale tema for ditt utdrikkningslag

7 originale tema for ditt utdrikkningslag. En av de aller største dagene i livet – bør være den dagen du...

Lukk