Den britiske kvinnen Astria Berwick, (27) fra Bingham i Nottinghamshire, England valgte å
lyve til politiet om at drosjesjåfør, Mohammed Asif (34) hadde skåret henne i ansiktet med kniv og voldtatt henne i sin egen taxi. 
Sannheten var en helt annen. Asif ble reddet av at opptaksrekorderen i drosjen var ødelagt, derfor brukte han en App på sin mobil for å ta opp alle samtaler i bilen når kunder ble kjørt på natten.

Det første Berwich gjorde etter å ha blitt kjørt hjem, var å ringe politiet.
Innen noen få timer etter, ble Mr Asif stoppet av en politibil, påsatt håndjern og arrestert, mistenkt for seksuelle overgrep.

– Situasjonen endret livet til Asif, som ikke klarte å gå ut av huset på en måned, han gikk ned mange kilo, og klarte ikke å stole på andre mennesker. «Hun forandret mitt liv med en alvorlig beskylding om seksuelt overfall som ikke hadde rot i virkeligheten. Jeg takker min Samsung Galaxy», sa Asif til lokale media etter endelig å ha begynt å jobbe igjen.

Foto: Flickr/ gloomy50

– Dommeren var sjokkert over hennes ondskapsfulle handling og kalte den ‘outrageous behaviour’, (opprørende oppførsel) og dømte henne til 16 års fengsel. Hadde ikke Mohammed Asif hadde brukt den viktige Appen på sin mobil, ville han ha ligget meget dårlig an, og sannsynligvis havnet i fengsel selv.

Stakkars Asif brøt fullstendig sammen i sin celle i fengslet for de falske påstander kvinnen hadde diktet om han. Plutselig kom han på Appen på sin mobiltelefon. Heldigvis var opptaket av så god kvalitet at det renvasket han for de falske anklagene fra Berwich.

100% uskyldig, bare fordi han møtte en gal kvinnes grusomme lek med andre menneskers liv. Noen kvinner er altså virkelig «over the moon and home alone.» Hun har god tid på å angre sin løgn.

Kilde: Dailymail.co.uk

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trygve Hegnar må være kåt på prinsesse Märtha

Trygve Hegnar bruker mye tid, energi og irritasjon over mennesker han ikke når fram til. Blant annet Kongehuset, Märtha og Ari Behn ser...

GLOMMAFESTIVALEN 3-7 JULI! Møt opp du også!

Glommafestivalen i Fredrikstad arrangeres i år for 24. gang! Eventyret fortsetter altså i år også til stor glede for store...

Lukk