Kvinneguidens forum er stedet hvor man kan være anonym og i skjul. Her kan alle som ønsker, fortelle sin ærlige mening om alt og alle. Her i dette forumet, et av Norges aller største forum, skal du ha tykk hud, om du er kjendis, eller på en annen måte gjort deg til kjenne i media.

‘Mannegruppa Ottar’ på Facebook er rene søndagsskolen, sammenlignet med alt det du kan finne av dritt om andre på dette åpne nettsteds-forumet.

Det er ikke bare TV-profiler som får passet sitt påskrevet i Kvinneguidens forum, det kan være generelle saker. Ammende kvinner, menn over femti eller menn med hår på ryggen. Hvorfor kvinner er så kåte når de er gravide eller hvorfor ektemenn, ofte kalt ‘gubben’, er så kåt helle tiden, og merkelige spørsmål om hvorfor det er så vanskelig å lukeparkere.

Om du tror det kun er kvinner i Kvinneguidens forum, tar du selvsagt feil. Her er det også anonyme menn, som kaller seg for Astrid eller Sigrid. Eller bare AnonymBruker.

Her er det anonyme kvinner og anonyme menn, gjerne altså med et kvinne-alias i et forsøk på å være enda mer i skjul. Dette forumet har mange hundre tusen medlemmer, her er det anonyme mennesker i alle aldre i alle yrkesgrupper som ytrer seg. Naboen din er kanskje fast hater, du bare et ikke om det.

Dessverre er det mye oppgulp, mange slemme mennesker som elsker å hate andre. Om dette er hvordan det står til i norske hjem, er det ikke rart barna blir utskudd og ender opp som kriminelle. Om foreldrene mener det de skriver på dette forumet. Å framsnakke andre anonymt, kunne ikke falle inn en eneste kommentator i dette forumet. Aldri.

Å oppføre seg som folk, være hyggelig og snill, medmenneskelig og raus, er tydeligvis noe vi later som vi er. De fleste av oss er direkte vemmelige, egoister med en ondskapsfull mening om de fleste andre. Dessverre.

Lest? Menn som hater kvinner ytrer seg i sosiale medier

Gjennomsnittsmelodien i Kvinneguidens forum er nådeløst, kritisk, skandaløst og ondskapsfullt. Hatet florerer. Noen ganger diskuteres kritikken mellom medlemmene, der noen få går inn og forsvarer Fotballfrue, ‘Funkygine’ eller fantastiske, Petter Pilgaard.

Kvinneguidens forum ...

Kvinneguidens forum …

Et så stort forum som på Kvinneguiden, kunne ha blitt brukt fornuftig, om deltagerne, medlemmene eller de som skriver og kommenterer, hadde vært saklig. Dessverre er det langt mellom de gode innleggene, for de finnes innimellom.

Ved å fjerne muligheten for å ytre seg anonymt, ville antall skribenter forsvunnet, selvsagt, da hadde noe av meningen bak et slikt forum forsvunnet, men man hadde fått et bedre innhold og et sunnere klima der inne.

For hva er egentlig poenget med å ha et forum for oppgulp og surmuling, negative tullinger som sprer edder og galle rundt seg, om alt og ingenting.

Heldigvis har vi ytringsfrihet i Norge, men det er forskjell på å si hva man mener og det å sjikanere og slenge dritt om alle som har vært på førstesiden av Se & Hør. Bloggere, jada, vi har fått høre det, men tåler det helt fint. Influencere, forfattere og TV-kjendiser får så hatten passer – hver eneste dag.

Misunnelse? Selvsagt er det det. Ikke rart Sophie Elise Isachsen f.eks, som er ei tøff og suksessfull dame, har sin egen hatgrupper i dette forumet. Fordi hun hun er flott, dyktig og tjener veldig mye penger. Janteloven står som fjellet Mannen, urokkelig i det norske samfunn.

Mange hater rett og slett at andre er vellykket og har et suksessfylt liv med mye penger. Det skinner svært godt gjennom i Norges største forum.

Heldigvis er det mentorer som sletter det verste oppgulpet fortløpende, noe annet hadde vært lovstridig, fordi det er så mange som ikke klarer å holde seg i skinnet, men går for langt med trusler, mobbing eller verre ting i kommentarfeltet.

Det er nærliggende å tro at det grinete eldre menn, som ofte hater suksessfulle kvinner, som er verst i sosiale medier eller i åpne, anonyme forum som dette. Det er også veldig feil. Faktisk er det kvinner som minst like ille.

Det er nesten like mange kvinner som forgriper seg på barn som menn, uten sammenligning forøvrig, og det er nesten like mange kvinner som er utro mot sin partner, som menn. Du bør derfor endre synet på kvinner, fordi kvinner bruker sin list til å framstå som uskyldig og skylder gjerne på menn om de får muligheten.

Kvinner er utvilsomt smartere enn menn, derfor blir de langt sjeldnere tatt for å bryr loven også, enn det menn blir. I norske fengsler sitter både menn og kvinner, men tre av fire er menn. Ikke fordi kvinner aldri gjør noe galt, det gjør de utvilsomt, men de sørger for å ikke bli oppdaget.

Nå er det ikke i Kvinneguidens forum de samles, de kriminelle, men måten ting formuleres og ytres i Norges største åpne kommentarfelt, skulle man neste tro det var hentet fra cella på Ila. Så ille er det nemlig.

Du er den verste utgaven av deg selv når du slenger dritt om andre i kommentarfelt, enten du er anonym eller ikke. Tenk deg om, nesten gang du skal rakke ned på en person du faktisk aldri har møtt og dermed ikke kjenner, over hodet.

Vi er klar over at Kvinneguidens forum er fryktelig populært og sannsynligvis kommet for å bli, men det går an å oppføre seg som folk, enda man kan skrive dritt om andre, uten at noen får vite at det er nettopp deg.

Om du vil lese våre ferskeste innlegg, kan følge vårt nyhetsbrev, helt gratis – alle er velkommen.

Vargas

Pin It on Pinterest