Kvinner vil ha spenning i sexen- overrask henne!

 

Kle deg ut, kjøp noe spennende og erotisk, eller ta på henne bind for øynene og ta fram isbiter fra fryseren som du forsiktig våter henne på de riktige plassene med. Bruk fantasien og gjør henne vil og gal. Det kan bli langt mer suksessrikt enn du tror- Hun vil helt sikkert sette pris på det, men husk timingen.

 

Norske kvinner er mer frigjorte enn noen gang. Og de aller fleste vet å ta ansvar for egen sexualitet og orgasme-

Ingen kvinner med respekt for egen nytelse lar være å kjøpe det som skal til av  hjelpemidler.  Men det kan virke som om det er mer som skal til- Stadig flere kvinner sliter med de sexuelle driftene og problemet er så markant at forskene har sett nærmere på det-

Én av tre kvinner under 30 år har hatt trøbbel med å tenne på sex det siste året. Den manglende seksuelle lysten overrasker forskerne i studie om nordmenns seksuelle problemer.

Norske kvinners problemer med redusert seksuell lyst, orgasme, tørrhet i skjeden og smerter i kjønnsorganet, er så utbredt at de er en del av et folkehelseproblem, ifølge studien.

Ifølge Bente Træen, professor i helsepsykologi ved Universitetet i Tromsø og hovedforfatter av studien, rapporterer folk gjerne flere ulike problemer som går sammen i et kompleks. 

Jeg mener at det kan være flere ting som er grunn til dette alvorlige problemet. For lite overskudd, for lite egen tid, for mye å gjøre i jobb og for lite seksuell spenning i form av at tiden rekker ikke til. Jeg vet at flere kvinner føler seg som en brukt vaskefille når helgen kommer- Jeg har skrevet om det tidligere, og jeg mener det er viktig å sette fokus på det.

Mange kvinner og menn bør tenke på egen helse foran jobb, stress og for lite tid som kjærester.

Hvis begge ønsker at forholdet skal vare så er det så viktig å ta vare på gnisten, og prøve å huske på hvorfor man falt for hverandre. Kanskje det kan være smart å reise bort, til fjells til havs eller kanskje ta inn på et bedre hotell i en spennende verdensmetropol-

Man må lære å ta vare på øyeblikket, kjenne at man lever og ikke bare eksisterer.

 – Årsakene til lystproblemer er kompliserte, noen problemer er det vanskelig å gjøre noe med. Hvis du ikke vil er det heller ikke bare å ta en pille. Uten å tenke «gudbedre; dette hadde vært deilig», blir det til at man tar en pille for andres skyld, sier Træen.
Træen sier at folk er åpne i forhold til seksuelle problemer på den måten at vi kan snakke om det generelt, men at det fremdeles er ekstremt tabubelagt å snakke om sine egne personlige problemer.

 – Det er komisk å tenke på at hyppigheten av samleie har vært stabil over tid. Men det er forventningene som er endret. Vi tror at alle gjør det hver dag, sier hun.

Jeg tror de fleste forhold har gått av å sprite op sexualivet sitt med å tenke alternativt. Bruk fantasien, og gå så langt du føler du kan mht de våte drømmene du har. Strekk grenser og nyt livet- Sex skal være godt, men det kan sikkert være veldig spennende hvis man er villig til å utfordre partneren sin. Gå nye veier. Les om hvordan andre gjør sine ting.

Alt er tilgjengelig på nettet, og føler man at det kan være på plass med en endring så ta hverandre på alvor og del tanker med hverandre. Et forhold med dårlig kommunikasjon er ikke mye å bruke tid på.

Skal man lykkes i forholdet så bør det fungere i sengen, da er det viktig at begge tør å fortelle hvordan de vil ha det…

Følg hjerte ditt, ta spranget fult ut og lev!

Vargas

Kilde

http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2010/09/16/overraskende-lite-sexlyst-/index.xml

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Drap, drap og atter drap

Drap, drap og atter drap. Fengselsstraffene for drap er for lave i Norge. Nok et drap i Norge, en 34...

Lukk