Så langt har det ikke vært noen vår å snakke om- altså solen  har skint fra skyfri-himmel, men det har allikevel vært kalt. Alt for kalt til å drive ute aktiviteter uten klær ihvertfall. 

I følge en undersøkelse gjort av kloke mennesker ved Universitet i Tromsø, så har de funnet ut at kvinner følger lyset på en annen måte enn mannen, rent seksuelt. Hun får mer lyst når det blir lysere.

Så ville du kanskje tro at mannen har lyst enten det lyst eller mørkt. Det er nok bare en myte, men det stemmer at ytre påvirkninger ikke har den samme effekten på menns higen etter å få seg et nummer eller to.

Sola blir gradvis sterkere jo mer våren går over til sommer. Den gir oss et «lykkestoff» som heter «Serotonin». Dette stoffet tas opp i menneskekroppen og gir oss direkte innvirkning på apetitt, søvn, sexlyst og humør. Et stoff som burde ha vært på blå-resept tenkte du da.

Nettopp. Stoffet «Serotonin» finner du faktisk i noen typer av antidepressive medisiner.

014

Når varmen endelig kommer, så er det kvinnene i første rekke som merker den pirrende følelsen som kommer om våren, når gresser blir grønt og sevjen stiger, både her og der.

Kvinners seksualitet er mer påvirket av miljø og omgivelser og blir derfor direkte berørt når det blir varmt og man føler et behov for å kle av seg- av flere årsaker. Noen menn blir selvsagt påvirket også.

Noen merker det i pungen bare de ser en damesykkel. Da er det ofte vår for han også.

Menn som ikke prøver seg på kvinner, faller gjerne som ofre for de kvinnene som prøver seg på dem. Kom, la oss nyte kjærlighetsrusen, fryde oss i elskov til morgenen gryr.

Menn og kvinner har alltid, og vil alltid være ulike på de fleste plan .Når det kommer til SEX så er det også store forskjeller. Hvis mannen skulle få lyst, så har han lyst til han er ferdig med å ha lyst.

– En kvinne derimot, skal helst gå litt rundt grøten, bli kost med, få noen komplimenter, bli i humør til noe mer- ofte for lenge i følge mange menn. Menn vil helst bare Pang, pang pang- ferdig! Å så trøtt han ble!

– Ikke alle menn, men noen er sånn. Kvinner kan ta til takke med en liten plate sjokolade i stedet. For de gjør det nesten samme nytte. Helt til våren kommer altså, da vil de gjerne ha noe mer. Da begynner de å flakke med blikket, tvinne bena- bite seg i overleppa og håper på å bli sett. Ofte.

Så fint at det snart er vår.

Både for han og henne.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nord-Korea ledes av en bortskjemt drittunge med farlige våpen

Nord-Koreas mektige leder er ikke fylt 30 år, få vet hvor gammel han er, men han oppfører seg som en...

Tentamen flyttet grunnet Justin Bieber konsert- Et klokt valg!

Ålesund kommune har vedtatt å flytte norsktentamen for 10. trinnet for alle ungdomsskolene ei uke fram. Utelukkende pga mange elevers ønske om å...

Lukk