Du klina med henne på fest og skulle ønske dere gikk litt lengre. Kjenner du følelsen? Du så det på øynene hennes, hun vil ha deg. Hele deg. Dere har sett på hverandre før, men det ble ikke til noe mer enn noen deilige våte tungekyss, de gjorde deg kåt og våt.

– Du var rimelig sikker på din legning, men kjente spenningen ved å kunne ha sex med en kvinne. Du fantaserte og onanerte om deilig kvinne-sex. Suge hennes harde brystvorte og smake på hennes vake kjønn, kysse hennes myke lepper og se henne dypt inn i henne stålblå øyne som glinset i lyset fra peisen.

Hvordan skulle du si det til henne? Hun må jo få vite om det.

Linda Jim Dokken Bilde 9Foto: Copytight Jim Dokken

– Du klarte ikke å konsentrerte deg på jobben, du hadde bare tankene hos Gry, din spennende venninne som egentlig bare var en bekjent. En annen kvinne du fantaserte om og som du ville bli veldig mye bedre kjent med. Du måtte gjøre noe med det.

Tanken hadde streifet deg, var du i ferd med å bli lesbisk? Det ble med tanken, higen etter et realt knull og en hard pikk de dagene du var som kåtest var også et godt bevis på at du slett ikke var lesbe.

Kanskje bifil? Ja, definitivt bifil! Du ville kunne ha sex med det meste, bare det hadde puls på dine tøffe dager. Slik var det å leve som nymfoman. Men sex med en kvinne var ikke aktuelt før nå. Det ble med lange våte tungekyss, men det gav mersmak. Du bestemte deg der og da. Du ville ringe Gry.

– «Hallo, det er Gry.» Hjertet ditt hamret i kroppen, du visste ikke helt hvor du var, munnen var knusktørr og svetten stod i hendene og du merket pulsen i halsen. «Hei, det er Vilde, husker du meg?» Klarte du til slutt å stotre fram.  «Hei, nå ble jeg så glad, selvsagt husker jeg deg.» «Skal vi møtes over en kaffe eller?»

Kvinner går ofte rundt med sine fantasier og lar det bli med det, andre lever ut sine drømmer til fulle. Enten det gjelder relasjoner, venner, reiser, utdanning, jobb eller forhold. Den som gjør noe med drømmen kan ihvertfall angre eller glede seg over det man har opplevd.

Den som ikke lever ut drømmen, kan bare angre over det man ikke fikk gjort.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ABBA- gjenforening?

ABBA, Angneta, Benny, Bjørn og Anni- Frid. De fire svenskene som la en hel verden for sine føtter fra 1972...

Silya Nymoen vant Stjernekamp!

NRKs viktigste sangkonkurranse, bortsett fra Eurovisjon er Stjernekamp. Nå er vinneren kåret for 2013, og for en vinner vi fikk....

Lukk